balon 5 372 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Hehe pierw skoczyłem, potem kabel Nastepnię opuściłem jakiś most zamaist zejść po drabinie i Game Over hehe. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Odnośnie drugiego przejścia rozumiem, że 9s będzie mógł do końca posługiwać się tylko 1 bronią, a pod mocnym atakiem będzie hakowanie? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Spoiler Ja nie uzywalem hakowania zbyt duzo bo czasochlonne, szybciej mi wychodzilo spamowanie jednego ataku, zapomnialem tylko ktora bron, chyba włócznia bo nia sie rzucalo, przytrzymac i yeb i powtorzyc. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Spoiler Przy złotych robotach mimo wszystko hakowanie przyśpiesza "robotę". Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Naturalnie, mi bardziej chodzilo o slabszych, idzie poprostu szybciej. No i zalezy tez od lvla i chyba ataku, ja dosc spory dmg robilem. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) A ja przeszedłem raz i narazie przerwa. Gdzieś za miesiąc (tak se obliczyłem- inne gry) wracam z koksem i jadę dwa kolejne przejścia i platynę. Może zacytuję moją żonę: "chodzisz babką a nad nią jakieś latające pudła, walczysz z robotami które strzelają kulkami, no zayebizda gra" (nie podobało jej się). Japonia Edytowane 7 stycznia 2018 przez _daras_ 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 14 godzin temu, Velius napisał: Pokaż ukrytą zawartość Ja nie uzywalem hakowania zbyt duzo bo czasochlonne, szybciej mi wychodzilo spamowanie jednego ataku, zapomnialem tylko ktora bron, chyba włócznia bo nia sie rzucalo, przytrzymac i yeb i powtorzyc. niesamowity gameplay Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 17 godzin temu, _daras_ napisał: A ja przeszedłem raz i narazie przerwa. Gdzieś za miesiąc (tak se obliczyłem- inne gry) wracam z koksem i jadę dwa kolejne przejścia i platynę. To trochę nie halo żeś postąpił, bo to tak jakbyś porzucił gierkę gdzieś w 1/3 fabuły - dla mnie naturalnym było rozpocząć kolejny playthrough zaraz po skończeniu napisów, bo wiedziałem, że goovno jeszcze widziałem Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 no i jeszcze może wypaść z głowy to co sie działo po takim czasie w 1 przejściu i nie łączyć faktów, ja też bym polecał przechodzić od razu no ale jak kto woli Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 "Przeszedłem gre raz", nie. Tę grę kończy się po 3. przejściu, nie po pierwszym. Dopiero wtedy można powiedzieć, że się ją przeszło. 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Przecież 1 "przejście" to prolog :0 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Zona nie pozwala przeciez. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 No niestety, ale prawda jest taka ze wiele osób postąpiło pewnie jak On. Zamiast zrobic normalne playthrough to jest przejście 1, przejście 2, przejacie x i niektórzy kończą grę tak z doopy. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Odnośnie drugiego przejścia. Kerwa pisaliście, że raczej nie hakowaliście, a jak jak narazie ciągle to robię jak mogę. Nie wiem czy mam coś nie tak z bronią ale 9s jest mega słaby do walki wręcz i nawet mobki na 30-33 lvl (ja mam prawie 29) bije i bije. Panią robot jak coś napier dalałem aż miło. Edytowane 8 stycznia 2018 przez balon Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 40 minut temu, balon napisał: Odnośnie drugiego przejścia. Ukryj zawartość Kerwa pisaliście, że raczej nie hakowaliście, a jak jak narazie ciągle to robię jak mogę. Nie wiem czy mam coś nie tak z bronią ale 9s jest mega słaby do walki wręcz i nawet mobki na 30-33 lvl (ja mam prawie 29) bije i bije. Panią robot jak coś napier dalałem aż miło. Spoiler No ja napisalem ze jak juz bron to chyba tylko włócznia i rzut nią w przeciwnika po naładowaniu, monotonne ale wolalem to niz ciagle hakowanie. No i ja mialem spory dmg wiec schodzily mobki na strzala albo dwa. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 No to po uj mi napisy końcowe wrzucają, a na koniec tych napisów piszą że highly recomended żeby grać dalej. Dobra, będę grał wcześniej niż planowałem. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Na trzecim przejsciu tez Ci wrzucaja napisy, ale na poczatku Spoiler "Square Enix Presents" Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 9 godzin temu, balon napisał: Odnośnie drugiego przejścia. Ukryj zawartość Kerwa pisaliście, że raczej nie hakowaliście, a jak jak narazie ciągle to robię jak mogę. Nie wiem czy mam coś nie tak z bronią ale 9s jest mega słaby do walki wręcz i nawet mobki na 30-33 lvl (ja mam prawie 29) bije i bije. Panią robot jak coś napier dalałem aż miło. Spoiler Nie pamiętam dokładnie ale tak ma być, coś tam możesz próbować bić ale dmg jak 2b nie zrobisz, hakowanie idzie zdecydowanie szybciej. No i to się by się zgadzało bo przecież 9s to nie jest combat model. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Pani robot mocniej bije i ogólnie walka jest płynniejsza, bo combosy na dwa ostrza i w ogóle... Chłoptaś ma tylko jedną kosę, więc hakowanie jak najbardziej na propsie - korzystałem, gdzie tylko się dało. @_daras_ Trzeba było trochę pośledzić temat przed zagraniem, albo zagaić wujka Wrednego na PSN - przecież wiesz, że ja wiem wszystko o wszystkim Ja przed zagraniem nie tylko wiedziałem, z czym będę miał do czynienia, ale również postanowiłem nadrobić NIER, więc mimo premiery Automaty, twardo po trzykroć przechodziłem poprzednią odsłonę Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Jedynke chyba wystarczy 2 razy plus zakończenia. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Coz, nie zapominajmy, ze recki poprzedni Nier pisano po 1 przejsciu. W mojej opinii to przypominanie non stop w Automacie zepsulo efekt, ale niewazne. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 1 godzinę temu, SlimShady napisał: Jedynke chyba wystarczy 2 razy plus zakończenia. Tam jest chyba od nieco ponad połowy, czy jakoś tak - nie trzeba przechodzić całości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi