Ekansik 294 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 Trochu dałem dupy, bo przed skasowaniem save'a moglem sobie kupic trochę trofeuów. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Za pierwszym przejściem robiłem wszystkie poboczne, za drugim już mi się tak nie chce. Dużo mnie opinie zaje bistości jak zrobię praktycznie sam główny wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Jak robiles wszystkie to niewiele ci ich zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 No ale dochodzą nowe przecie albo mam jakiegoś mini dałna? Np w u Pascala w wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 nie świruj i rób jak robiłeś wszystko na pierwszym podejściu, to większość już masz za sobą(raz zrobione questy się nie powtarzają), bo nowych przy 2 i 3 przejściu jest zdecydowanie mniej a te questy przecież naprawdę fajne są, bo dodają siły motywom fabularnym gry. Nie są niezbędne, ale bez nich gra traci na mocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 No taaa ale z drugiej strony wiem, że mam jeszcze 3 przejście, na które już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 No nie wiem, mi to wyglada jakbys sie meczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Panie pierwszy raz od 26 lat grania w gierki zacząłem grać w gierkę zaraz po jej skończeniu. Dla mnie to mega wyczyn. No i nie ukrywam, że gameplay w drugim przejściu jest dużo bardziej biedny jeżeli chodzi o walkę, co mnie ciut męczy. Z drugiej strony klimat, muza i chęć poznania prawdziwego zakończenia dalej elektryzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Drugie podejście jest też mega. Po prostu jest więcej hakowania ale za to 3 raz... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Ale to nie jest "przejscie gry", to jest powiedzmy pierwszy chapter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 i know i know. Napier dalam dalej. V Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 (edytowane) 15 godzin temu, balon napisał: Panie pierwszy raz od 26 lat grania w gierki zacząłem grać w gierkę zaraz po jej skończeniu. Dla mnie to mega wyczyn. No i nie ukrywam, że gameplay w drugim przejściu jest dużo bardziej biedny jeżeli chodzi o walkę, co mnie ciut męczy. Z drugiej strony klimat, muza i chęć poznania prawdziwego zakończenia dalej elektryzuje. jak cie męczą poboczne to są trzy warte większej uwagi zadania i moim zdaniem najciekawsze, czyli Spoiler Amnesia, The Wandering Couple, Emil's Memories i Gathering Keepsakes ale to są tak jakby dwa te same a resztę jak chcesz to odpuść albo rób, w większości to są typu przynieś, wynieś, pozamiataj, znajdź itd Edytowane 21 stycznia 2018 przez mersi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Nie słuchać kto nie skończył, bo w teledysku spoilery latają! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ar2r 1 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Witam Czy wydanie Nier: Automata Day One Edition różni się czymś od zwykłego wydanie gdzie na okładce nie ma podtytułu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Wydaje mi się że kod na dodatkowe skiny dla poda był tylko w tej wersji day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Ja czegoś nie rozumiem. Robię drugie przejście, latamy tymi stateczkami, są eventy z pierwszego przejścia i zostaję sam, strzelam tym moim botem, miałem z wcześniejszego etapu życia na strzała, trafili mnie i cofnęło mnie do samego początku gdzie wcześniej mi etapy tym stateczkiem w pewnym miejscu zapisywało i jak zginàłem to robiłem od połowy etapu latanego. A teraz doszedłem dalej i muszę grać od samego początku? No ja nie wiem co za debile to wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Gra na początku nie informuje że nie ma auto save'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Po drodze był autosave. Zginąłem na pewnym etapie i cofnęło mnie do połowy etapu - doszedłem dalej zginąłem już po dwóch czy cutscenkach i nie cofnęło mnie do tego samego punktu co wcześniej tylko do samego początku drugiego przejścia. Albo zginąłem wcześniej jakoś na samym początku i nie pamiętam XD Tak samo porypane jak początek pierwszego przejścia. Ale nie 2x mnie w tunelu restatrowało bo pamiętam jak sprawdzałem jak się zmienia broń i wtedy ginąłem, ale zaczynałem ponownie w tunelu. Edytowane 25 stycznia 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Dopiero w bunkrze można zasejwować. Edytowane 25 stycznia 2018 przez Dr1zzt Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 Gdzieś widziałem, że można kupić trofea. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 W wiosce zagadaj do pani z głową robota Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 ale dopiero jak przejdzie się raczej 3 razy gre Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 Przeszedłem oczywiście 3 razy W sumie pisali aby odwiedzić resistance camp. Co do 4 i 5 zakończenia. 4 zakończenie to alternatywa z końcówki 9s lub 2a, 5 ending? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) Dobra siedzi platyna Boże co za gra. Oj muszę jeszcze to przemyśleć ale chyba moje top3 27-letniego growego życia. Edytowane 2 lutego 2018 przez balon 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 jestem w trakcie 1 przejścia i mam dwa pytanka: 1. czy upgrady i niewydany dotąd hajs przechodzą do kolejnego przejścia? mam prawie milion gp i nie wiem czy szastać czy spokojnie mogę to kumulować 2. czy podczas 2 przejścia będą do zrobienia wszystkie questy od nowa czy tylko te których nie wykonałem? (mowa o tych zadaniach, które są dostępne dla wszystkich postaci) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi