nobody 3 504 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Poznan to stan umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ok to zeby dalej rozpetac guwnoburze. Demo mnie nie porwalo ani trochę (gamepleyowo, settingowo) Z ostatnich kilku stron wnioskuję jednak, ze to mesjasz. Rozumiem, ze demko nic a nic nie oddaje tego, co bedzie mnie czekać w fullu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Nie, demko zapowiada calkowicie inną grę, ale po ograniu prologu dostajesz coś kompletnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) @_Red_ Po co ty w ogóle się tlumaczysz?:) chcesz kupić teraz i taniej twoja sprawa. Gamplayowo demko oddaje dość wiernie fulla (slasher, strzelanka, czasami liniowe lvl, "dwójka" bohaterów itp.) - szczególnie pierwsze przejście (czyli 1/2 prologu:) ) ale narracyjnie i fabularnie nie wiadomo nic z demka. Mimo wszystko daj szanse. Będzie Pan zadowolony. Edytowane 11 Lutego 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Czesto demka pokazuja jakis z czapy fragment, co od razu odrzuci, a full może mieć n i e s a m o w i t a historię. Obadam grę, ale jest gdzies szosta w kolejce :ok: Ps Albo nie xD PTT Edytowane 11 Lutego 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 2 minuty temu, _Red_ napisał: Czesto demka pokazuja jakis z czapy fragment, co od razu odrzuci, a full może mieć n i e s a m o w i t a historię. Obadam grę, ale jest gdzies szosta w kolejce :ok: Dla fabuły, klimatu i muzy mega warto. W tych dziedzinach może spokojnie powalczyć o best ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ok kupione, ale jak bedzie fuj to wrócę tutaj szkalowac mesjasza. A akurat dzis odbieram Cancer Creed: Origins w stilbuku, znowu bedzie za malo czasu między pieluchami, a za duzo gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 14 minut temu, _Red_ napisał: A akurat dzis odbieram Cancer Creed: Origins w stilbuku Jak nie zapłaciłeś to nie rób tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Żartujesz, tam się walczy z hipotamem. Must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 2 godziny temu, _Red_ napisał: Ok to zeby dalej rozpetac guwnoburze. Demo mnie nie porwalo ani trochę (gamepleyowo, settingowo) Z ostatnich kilku stron wnioskuję jednak, ze to mesjasz. Rozumiem, ze demko nic a nic nie oddaje tego, co bedzie mnie czekać w fullu? Dziwne. Bo mnie demko tak rozje.bało że na drugi dzień ogrywałem już fulla. Tutaj temat jest prosty. Jak lubisz "japońszczyzne" i miałeś już kiedyś okazję ogrywać coś od Platinum Games(i Ci się podobało) to gra Ci podejdzie na 100%. Graficznie nie jest to potęga ale jak dodasz do tego mega klimat, fabule, muzę, rozgrywkę (połączenie slashera, jrpga, platformówki i strzelanki) i 60fpsow to tak będzie to mesjasz. Ja od kilkunastu godzin gram z wywieszonym jęzorem i nie mogę się oderwać. A co do ceny to jakbyś czasami wpadał na Pchli Targ do tematu "Promocje i Okazje" to byś zauwazyl że niedawno playasia miała promo 50% off na NierA i można go było wyrwać jakoś za stówkę z małym hakiem (łącznie z wysyłką). Ktoś nawet z forum zamówił 2 sztuki i sprzedawał jedną w bardzo dobrej cenie na PT Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Metal Gear Rising kiedyś ogrywalem i było spoko. To chyba od tego studia? Co do PTT to nawet pisałem w tamtym temacie, ze juz miałem kilka egzemplarzy w koszyku, gdy cena wzrosla z powrotem do 50 ojro za sztukę na ostatnim kroku płatności Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Tak MGS Rising był od Platynowych. Jednak MGS byl tylko slasherem tutaj masz kilka gatunków w jednym. A może zabrało Ci promo bo bym jakiś limit? Nie wiem moze max 2 sztuki w tej cenie. Bo jak chciałeś się pobawić w janusza biznesu i kupić 10 sztuk to może się włączył jakiś skrypt antycebulowy Edytowane 11 Lutego 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 15 minut temu, Ryo-San napisał: Dziwne. Bo mnie demko tak rozje.bało że na drugi dzień ogrywałem już fulla. Tutaj temat jest prosty. Jak lubisz "japońszczyzne" i miałeś już kiedyś okazję ogrywać coś od Platinum Games(i Ci się podobało) to gra Ci podejdzie na 100%. Graficznie nie jest to potęga ale jak dodasz do tego mega klimat, fabule, muzę, rozgrywkę (połączenie slashera, jrpga, platformówki i strzelanki) i 60fpsow to tak będzie to mesjasz. Ja od kilkunastu godzin gram z wywieszonym jęzorem i nie mogę się oderwać. A co do ceny to jakbyś czasami wpadał na Pchli Targ do tematu "Promocje i Okazje" to byś zauwazyl że niedawno playasia miała promo 50% off na NierA i można go było wyrwać jakoś za stówkę z małym hakiem (łącznie z wysyłką). Ktoś nawet z forum zamówił 2 sztuki i sprzedawał jedną w bardzo dobrej cenie na PT Nie lubię za bardzo Japońszczyzny, nie lubię MGS Rising ale Nier podszedł jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Próbowałem dwie sztuki dla mnie i kumpla, a potem samą jedną i dupa, musiało się skończyć promo akurat jak zacząłem zamawiać. Tak czy inaczej dobiję deala w pchlim i na dniach mam nadzieję siekać lewitującym mieczem te śmieszne robociki oraz strzelać pastylkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Niektóre chipy mają po prawej stronie takie jakby czarne diamenty. Co łone dajo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 To jest chyba mocniejsza wersja. Z tego co pamiętam to jak użyjesz "fuse", czyli łączenia podstawowych chipów tego samego typu, to pojawi się właśnie coś takiego - tych nie możesz łączyć ze zwykłymi, tylko z innymi z takim "diamencikiem", tworząc jeszcze mocniejsze wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Niektóre chipy mają po prawej stronie takie jakby czarne diamenty. Co łone dajo? To oznacza, że chip ma najniższy możliwy 'koszt'. Jeśli masz zamiar bawić sie jakoś bardziej w tworzenie chipów to polecam: https://www.reddit.com/r/nier/comments/607w3o/chip_fusing_chart_guide_whats_worth_keeping/ Edytowane 11 Lutego 2018 przez mugen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 12 minut temu, mugen napisał: To oznacza, że chip ma najniższy możliwy 'koszt'. A faktycznie! Czyli, że zużywa mniej miejsca od zwykłych - wiedziałem, że coś pokręcę Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Wracam do dyskusji z przed paru stron, kiedy to chciałem sobie zrobić przerwę po "pierwszym" przejściu. Ależ byłby to błąd. Mieliście absolutnie rację, tylko że nie piszcie proszę, że "pierwsze przejście" to pierwsze KRVVVVAAA przejście! To jest niesamowite jak ta gra nabiera rozpędu pod koniec, to jest coś zaje.bistego. Po co oni krva wrzucali te napisy po prologu? Bez sensu. Ale to Japonia, no tak. Końcówka mnie totalnie zmiażdżyła. Przecież to jest scenariusz na zarąbisty film pokroju Blade Runner 2049. To co się dzieje na ekranie miażdży suty, czemu ta gra nie ma HDR Ok pospuszczałem się, a teraz wady: -kulki, kulki, kulki, wszędzie te kulki! -za dużo hakowania -niektóre misje poboczne -brak autosave! Wlepiam 9/10, absolutny must have. Edytowane 12 Lutego 2018 przez _daras_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Rozumiem że te rzeczy które zabieramy od martwych graczy to nie są chipy w sensie fizycznym tzn że nie możemy sami tego założyć tylko działają jak krótkotrwały efekt który symbolizuje ta ikonka chipa pod paskiem energii? Da się sprawdzic jaki mniej więcej lvl mają przeciwnicy w danym queście? Nie powiem jest to trochę irytujące jak biegnę 15 min do jakiegoś miejsca na mapie tylko po to żeby się dowiedzieć że przeciwnik ma 3 razy wyższy lvl p.s ta gra to jest po prostu coś wspaniałego Edytowane 12 Lutego 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Nie pamietam, pamietam za to ze nie obchodzilo mnie jaki level ma przeciwnik bo i tak go klepalem. Jednego z questa mobka biłem chyba godzine, damage po 7-20, ale i tak ubilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Tylko jak mam przechodzić w ten sposób jednego questa 2 godziny a do tego mogę paść po jednym strzale to hmmm w sumie jest to zawsze jakas opcja Edytowane 12 Lutego 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Panowie jak kto jest z tym 9S ktory biega i mnie w.(pipi)ia. Podobno jak sie gra na Hardzie to biega się samemu. Ja gram na hardzie i 9S caly czas lata ze mną. Kilka początkowych godzin grałem na normalu później przełączyłem na hard i może dlatego? Szczerze to chętnie bym się go pozbył ;/ Edytowane 16 Lutego 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Spokojnie jeszcze będziesz bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Zawsze możesz sobie zmienić jego typ zachowań jeśli np przeszkadza Ci walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi