Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 Tak to wiem ale rozumiem że nie ma znaczenia czy normal czy hard on i tak zawsze biega, tak? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 To jest zabieg czysto fabularny - dzięki dwójce bohaterów mamy dialogi podczas eksploracji itp. Mnie na początku też wkurzał ten chłoptyś, na starcie drugiego przejścia wręcz mnie wkoorvił, ale później go polubiłem i uznaję go za fajną postać, z którą można się zżyć - daj mu trochę czasu Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 (edytowane) Kuzwa ja tez sie wciagnalem w Niera. Za(pipi)ista gierka. Fabuła idzie powoli. Robie questy. Normal na 20lvl i 14% questow dopiero za mna Wiecej tu przygodowki niz slashera i strzelanki. Kazdy napotkany cos chce, a to znajdz mi dziecko a to poszukaj tego i owego. Wszystko ze szczypta humoru. Spiewajace i tanczace robociki w parku rozrywki mnie roz(pipi)aly. Akcja z Romeo i Julia i teatrzyk meeega. Na pustyni jak natrafilem na ta oaze i polowilem rybki tez fajnie.Kocham takie akcje. Az chce sie explorowac i robic te wszystkie zadania. Pytanko o chipy. Sami sobie ustawiacie czy dajecie automatic z naciskiem na atak/obrone? Jest jakas roznica jak sam zaczne grzebac od tego co zrobi automat? Duzo miejsca zajmuja te odpowiedzialne za hud. Polowe bym wy(pipi)il bo i tak nie czytam niektorych informacji. Edit Zapomniał bym o fenomenalnej muzyce Ta to dopiero robi robote Edytowane 16 lutego 2018 przez sajmon34 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Tam wszystko robi robote oprócz średniej grafiki. Wszystko tam do siebie pasuje. Fabuła, muzyka, postacie, gameplay, TEN NIEZIEMSKI KLIMAT. Synestezja po prostu. Coś niesamowitego. Ehhh zagrałbym w to jeszcze raz 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zetta 3 378 Opublikowano 18 lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego 2018 @sajmon34 No ustaw sobie chipy na auto no bo po co sie zaglebiac w tak wspaniala gre odkrywajac jej najmniejsze smaczki. Auto kokojambo i do przodu, dokumentow tez nie czytac. A piszac na powaznie to graj sobie powoli i odkrywaj gre po swojemu bez zadnych pytan bo nic sie tam nie da spyerdolic. Ja tyle narypalem, robiac wszystko i dalej sie oderwac nie moglem. 7 4 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Dotarlem do machine village. Nie leży mi ten setting kompletnie póki co, ale dla fabuły pocisne dłużej, skoro piszecie, ze fajne Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Eh, kluje w oczy ten aliasing w zdjeciach zetty. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 3 minuty temu, aphromo napisał: Eh, kluje w oczy ten aliasing w zdjeciach zetty. Nie wiem na czym Zetta gra i jak robił te foty ale na Pro nie ma praktycznie aliasingu na 60 calach więc jest dobrze pod tym względem. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Grafika nie jest najmocniejsza strona tej produkcji, ja rowniez ogralem na Pro i normalnie grajac tego sie nie widzi, ale jak sie podejdzie blizej faktycznie widac niedociagniecia. Do poprawy w nast czesci. Godzinę temu, _Red_ napisał: Dotarlem do machine village. Nie leży mi ten setting kompletnie póki co, ale dla fabuły pocisne dłużej, skoro piszecie, ze fajne Ale w pierwszym przejsciu ? To jestes na poczatku przeciez. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 (edytowane) No tak, pierwsze. Na liczniku 8h i pogram dalej, ale jak wszystko bedzie w podobnym klimacie (bieganie po pustych przestrzeniach z niewidzialnymi scianami - tak, odbijam się od powietrza miedzy budynkami, fetch questy i siekanie robocikow) to co mi po drugim czy trzecim przejściu. Edit Na ps4 standard aliasing niestety kłuje w gały, ząbki mrugaja na krawedziach. Edytowane 18 lutego 2018 przez _Red_ Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Nienajlepiej się zachowujesz Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Postawa co najmniej rozczarowywująca Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Zapomniałem, ze mesjaszy nie mozna krytykowac na tym forum. 1 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 7 minut temu, _Red_ napisał: No tak, pierwsze. Na liczniku 8h i pogram dalej, ale jak wszystko bedzie w podobnym klimacie (bieganie po pustych przestrzeniach z niewidzialnymi scianami - tak, odbijam się od powietrza miedzy budynkami, fetch questy i siekanie robocikow) to co mi po drugim czy trzecim przejściu. Edit Na ps4 standard aliasing niestety kłuje w gały, ząbki mrugaja na krawedziach. miałem podobnie do ciebie z tą niechęcią i nawet tak samo w machine villege, cały czas się biegało po terenach i siekało, ale grałem dalej i coraz bardziej się podobało aż do momentu, że gierka została moim goty z tamtego roku weź przejdź te 3 razy i chociaż będziesz wiedział co cie by ominęło i nad czym się tu wszyscy tak spuszczają 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Ok, ale duzo strace jak oleje fetch questy i pójdę za fabułą? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 2 minuty temu, _Red_ napisał: Ok, ale duzo strace jak oleje fetch questy i pójdę za fabułą? Trochę tak tym bardziej, że czasami banalne fetch questy fajnie się rozwijają/dodają trochę do fabuły. No ale zawsze w 2 przejściu możesz tez porobić. Jest szansa, że do tego czasu zaskoczysz i będzie chciał robić te questy tylko po to aby więcej obcować z tą gierką:) 1 Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Red - przejdź 3 razy i na PT :> Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Godzinę temu, _Red_ napisał: Na liczniku 8h i pogram dalej, ale jak wszystko bedzie w podobnym klimacie (bieganie po pustych przestrzeniach z niewidzialnymi scianami - tak, odbijam się od powietrza miedzy budynkami, fetch questy i siekanie robocikow) to co mi po drugim czy trzecim przejściu. Uuuu... słabo to widzę w takim razie. Mało osób jest na tyle zawziętych, żeby dać gierce szansę po takich wrażeniach, a niestety lepiej nie będzie. W temacie wizualiów/klimatu/gameplayu wciąż będzie tak samo, do tego jeśli setting Ci nie przypasował... Musisz się zawziąć i przejść trzy razy, bo wtedy fabularnie ma przynajmniej sens, jeśli porzucisz po pierwszym przejściu to niestety nie masz prawa się wypowiadać, bo to tak, jakbyś oceniał pełniaka przez pryzmat wersji demo Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 (edytowane) 3 godziny temu, _Red_ napisał: Zapomniałem, ze mesjaszy nie mozna krytykowac na tym forum. Nie! A tak BTW to dzisiaj odpaliłem sobie z ciekawości na chwilę jedynkę na PS3. Niezły HC! Edytowane 18 lutego 2018 przez Ryo-San Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 3 godziny temu, _Red_ napisał: Zapomniałem, ze mesjaszy nie mozna krytykowac na tym forum. Można ale wtedy nie nazywaj się polakiem. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 2 godziny temu, _Red_ napisał: Ok, ale duzo strace jak oleje fetch questy i pójdę za fabułą? Nie, ja wlasnie pierwsze przejscie polecalbym na fabule, a robienie pobocznych w 2. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Ale zajebiste są te przejścia gameplayu w shmupa, te zmiany kamery, to przebijanie Czwartej Ściany, ta widowiskowość, nono, doszedłem dopiero do pierwszej normalnej misji (zdobywając już przy okazji jedno z zakończeń), ale póki co jestem ukontentowany. Chyba będzie sztosior. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Panie jak gierka podeszła Tobie od początku (czyt. setting, gameplay itp.), to z czasem będzie lepiej i wyczuwam, że skończy się jak często w przypadku tej gierki czyli wyląduję do jakiś twoich topów czy innych goty. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 (edytowane) 14 godzin temu, _Red_ napisał: to co mi po drugim czy trzecim przejściu Boże xd nawet nie wiesz jakie głupoty pleciesz Graj nie marudź, jak ci fetch questy nie podobają to ich nie rób 12 godzin temu, Wredny napisał: Mało osób jest na tyle zawziętych, żeby dać gierce szansę po takich wrażeniach, a niestety lepiej nie będzie a właśnie, że będzie, u mnie zaskoczyło dopiero w parku i z każdym kolejnym poziomem było lepiej Edytowane 19 lutego 2018 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi