_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 2 godziny temu, Rozi napisał: Ale te fetch questy mnie wkurzają Jak śmiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 kolejny pcha się w gips 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ta gra pod wzgledem rozgrywki to średnia jest bez kitu. Walka sie robi szybko nudna, fetch questy i w(pipi)iajacy backtracking. Muzyczka, fabula i design ja ratuja. Mocne 7+/10. 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 :blackpeoplereact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 questy gamepleyowo nie porywają, ale fabularnie są w pytkę to jak w wiedźminie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ale te fetch questy mnie wkurzają Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Jakiś czas temu @Voytec o tym mówił, że na forumku jest tak zawsze. Najpierw przedpremierowe podniety "jakie to będzie dobre " itp, w trakcie wykruszają się malkontenci, których to nie jara. Później premiera i wiadomo - ci, którzy się jarali to wzięli i dalej rozpływają się w zachwytach, że "Obama, Banderas..." itp. Malkontenci czekają na obniżkę cen... No i trzeci etap, gdy gierka już jest ograna przez wszystkich tych, którzy byli nią zainteresowani, na rynku już dość sporo czasu, ceny spadają (choć tu wciąż nie bardzo), pozytywnych opinii na forumku masa (bo przecież to gracze tacy jak my, więc tym opiniom ufamy bardziej), więc co może pójść nie tak - gierkę biorą ci, których niezbyt interesowała od samego początku. No i później mamy właśnie takie opinie - trochę w opozycji do wszechobecnego hype'u i zachwytów, a trochę z powodu tego, że osoby te nigdy nie były adresatami tegoż tytułu, ale dały się "namówić"... Tę prawidłowość można zaobserwować w przypadku każdego praktycznie tytułu na forum - taka sinusoida. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 No tak jest na forumku na premiere kupuja gracze dobre gry by wspomoc branze i sie nimi jaraja a po premierze przychodza z pchliego i marudza jaka tak gra przeciez jest nie tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 5 godzin temu, Rozi napisał: Ale te fetch questy mnie wkurzają Oddawaj tę grę w takim razie, pajacu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pytanie do Zetty, tak z ciekawosci - co cpiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 3 minuty temu, Kinoji napisał: Pytanie do Zetty, tak z ciekawosci - co cpiesz? Mieszka w Japonii - to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ja nie robiłem side questów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 1 godzinę temu, Wredny napisał: Jakiś czas temu @Voytec o tym mówił, że na forumku jest tak zawsze. (...) temu, że po nocy następuje dzień też się co rano dziwisz? to chyba normalne, że nie istnieje gra, która podoba się 100% populacji, tfu, graczy sam jak znajdę czas zamierzam zagrać w automatę i jak mi nie podejdzie, to nie omieszkam porządnie obsmarować chińskiej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Ja nie robiłem side questów pozdrawiam Ja tylko jak były po drodze. Szkoda tylko ze rozpoczete i wykonane częściowo przez 2B, resetowaly się w kampanii 9S. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 4 godziny temu, golab napisał: temu, że po nocy następuje dzień też się co rano dziwisz? to chyba normalne, że nie istnieje gra, która podoba się 100% populacji, tfu, graczy sam jak znajdę czas zamierzam zagrać w automatę i jak mi nie podejdzie, to nie omieszkam porządnie obsmarować chińskiej gierki Nie o to chodziło w wypowiedzi Wrednego. Przeczytaj ją jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pytanie do Zetty, tak z ciekawosci - co cpiesz? Twoje posty 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ale na pewno nikt nie zaprzeczy, że na forumku panuje moda na Japonię (popatrzcie na gry roku wg forumka w Głosie Ludu w najnowszym PE). Nier, Persona, Nioh, Yakuza- "kto nie lubi tych serii ten lama i nie zna się na gierkach"- takie odnoszę wrażenie czytając niektóre posty. To są specyficzne tytuły i uważam, że MOGĄ się nie podobać i koniec! A naprawdę niezłe gry typu ME: Andromeda, czy AC: Origins obrywają nemiłosiernie. Ja na szczęście lubię wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Japonskie gry sa spoko, przy czym: Persona 5 = Yakuza > Nioh > > Nier 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 już naprawdę wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 2 godziny temu, _daras_ napisał: ME: Andromeda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Da się kupić trofeum za przejście wszystkich misji pobocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 wszystkie się da kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 No i dobrze, bo są słabe w chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 ja tam nie wiem, system walki jest dosyc elastyczny (z fajnym twistem w postaci dzialka) i kazdy pretekst do siekania byl dla mnie dobry. Tak samo w xenoblade 2. W sumie nie wiem co lepsze. Nawet gdyby jednak siekanie bylo slabe, to fabularnie i tak podobaly mi sie te questy. Chwytaly za serce. Jakas taka magiczna jest ta gra. Czasem trafiaja sie szpile w ktorych chcesz zrobic wszystko i czerpiesz z tego przyjemnosc, nawet gdybys w innym wypadku mial to w dupie. Podobno w assassinach typy zbieraly wszystkie piorka dla przyjemnosci, a teraz narzekaja na fecze w Nierze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Nie dla janusza to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi