Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

Nic tak naprawdę mnie w tej grze nie fascynuje, nie porywa. Za dużo hajpu zdecydowanie, za dużo.

xd

To nie graj w czym problem? :potter: 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Chcę dać szanse i zobaczyć to trzecie przejście. Póki co nie jest kolorowo (pun intended).

Opublikowano

No ja miałem problem z drugim przejściem bo było męczące, ale ogólnie sama gra kliknęła od momentu wesołego miasteczka i potem było co raz lepiej, ale widzę, że z takim nastawieniem czekasz na to trzecie przejście jak na przyjście mesjasza i oczywiście, że się rozczarujesz. Tak zawsze jest. 

Opublikowano

Nawet nie mesjasza, niech będzie po prostu bardzo dobra gra, a nie dobra-.

Opublikowano

No przecież jest. Tak przynajmniej myślę po Flooded City.

Opublikowano

Ten skok trudności w trzecim przejściu to jest na serio? xd

Opublikowano

Mam 38 level, przeciwnicy 50, (pipi)ią mnie jak burą sukę. Jak mam grindować, czy coś, to odpuszczam, bo i tak się męczę w chuj. @MYSZa7, niedługo oczekuj przesyłki zwrotnej.

Opublikowano

Za (pipi)a się w to nie mogę wkręcić, hackowanie jest irytujące, 2B jest irytująca, powtarzalność mnie zabija, ten spike trudności w trzecim playtrough (HAHA KAŻUL IDŹ SE W BATLEFIELDA POSTRZELAJ KAŻULU XDXDXDX) xd Jakbym wiedział, że tak będzie, to bym te nudne side questy zrobił, no ale cóż. Nie mam ochoty dłużej trzymać R1 i uciekać wrogom, żeby Pod ich rozwalił. Gorszy zawód niż na Horizonie, sorki. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

W 3 przejsciu myślałem ze bedzie easy z początku a tu od razu placek na ryj i mega rozwałka :) Jestem po tych pierwszych akcjach w 3 przejsciu. Sytuacja sie trochę uspokoiła :)

Myślę sobie (pipi)ne jeszcze 1 quest dzisiaj i zabrałem sie za zadanie zwiazane z tymi dziećmi i znalezienia zabawki dla nich. No i poniewiera mnie ten gosciu z mega tarcza na koncu tego questa. Na razie go odpuscilem i jutro wracam do wątku głównego. Wroce do h.u.j.a w kolejnym przejsciu

Gierka zacna. Moje top zeszlego roku zaraz po Tew2. 

Ps

Dlaczego ja dopiero teraz w to gram ?:)

@Rozi 

Graj więcej kwadratem i trojkatem. Wrzuć odpowiednie chipy i jedziesz z leszczami :)Pod to tylko dodatek :)

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Przeczytałem opis fabuły no i nie straciłem nic jednak. Rozumiem, że gra może się podobać, dla mnie jest mierna. 

Opublikowano

Z ciekawości możesz zapodać ten opis?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Za (pipi)a się w to nie mogę wkręcić, hackowanie jest irytujące, 2B jest irytująca, powtarzalność mnie zabija, ten spike trudności w trzecim playtrough (HAHA KAŻUL IDŹ SE W BATLEFIELDA POSTRZELAJ KAŻULU XDXDXDX) xd Jakbym wiedział, że tak będzie, to bym te nudne side questy zrobił, no ale cóż. Nie mam ochoty dłużej trzymać R1 i uciekać wrogom, żeby Pod ich rozwalił. Groszy zawód niż na Horizonie, sorki. 

:s159: :s159:  i jeszcze ten Horizon :banderas:

Rozi mowi jak jest.

W ogole beczunia bo większość rozmow wygląda tak:

- przeszedłem raz i nuda, co jest nie tak?

- lel kek top kwik przejdz 3 razy i wtedy mów, w pierwszym i drugim to tylko p r o l o g byl

Potem:

- no dobra ten trzeci czapter nadal nudny, kiedy bedzie fabuła?

- no ale po co grasz skoro ci sie nie podoba 

Xdddddddd(...)dddd

Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem.

Opublikowano

uff czyli dobrze że odpuściłem już po słabym demie :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

uff czyli dobrze że odpuściłem już po słabym demie :cool:

Nieprawda tylko rób side questy albo rushuj na normal.

Najgorszy dzień w tym temacie ;_;

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Są gierki które oddzielają graczy od GRACZY i nier jest właśnie taką grą, pozdro :cool::lapka:

Opublikowano
9 godzin temu, balon napisał:

Z ciekawości możesz zapodać ten opis?

http://twinfinite.net/2017/03/nier-automata-story-and-all-endings-explained/

7 godzin temu, nobody napisał:

Nieprawda tylko rób side questy albo rushuj na normal.

Najgorszy dzień w tym temacie ;_;

Ja rushowałem na Normal, to mam różnice 15 leveli na 3 playthrough, super rada!

Opublikowano
8 godzin temu, _Red_ napisał:

:s159: :s159:  i jeszcze ten Horizon :banderas:

Rozi mowi jak jest.

W ogole beczunia bo większość rozmow wygląda tak:

- przeszedłem raz i nuda, co jest nie tak?

- lel kek top kwik przejdz 3 razy i wtedy mów, w pierwszym i drugim to tylko p r o l o g byl

Potem:

- no dobra ten trzeci czapter nadal nudny, kiedy bedzie fabuła?

- no ale po co grasz skoro ci sie nie podoba 

Xdddddddd(...)dddd

Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem.

Ogólnie to mnie ryra w to co gra, każdy ma inny gust, więc spoko że się coś nie podoba ale można byłby doskonale także obrócić tę sytuację.

Ludzie wymieniają mega dużo plusów Automaty - responsywność, klimat, muzykę, przeplatające się płynnie w rozgrywce gatunki, akacja z kilu perspektyw, fabuła polegająca na czymś więcej niż ratowaniu świata, super świeże patenty jak choćby menu, chipy, pomysł z sejwami itp. itd.

Dostają za to odp.

lel kek jaka słaba gra, max 7-, co tu jest fajnego czego nie ma np w takiej Andromedzie? , NORMALNIE DZIEŁO SZTUKI HEHEH

Ale z jednym się zgadzam w 100%

"Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem."

Opublikowano

Jak wy w to gracie? Ja grajac na hard mialem po jakims czasie za latwo, bo mozna sobie takiego builda wykrecic, ze malo ktory przeciwnik jest prawdziwym wyzwaniem, a wy tu gadacie o jakichs skokach trudnosci xD

Ku.rwa ta gra to nie crash bandicoot, ze sie tylko idzie do przodu i naciska skok i atak na zmiane.

TFU, "GRACZE".

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

responsywność

Tyyyyyy, to dla mnie GOTY w takim razie.

Opublikowano

No ale nie pisałem, że gierka podoba mi się tylko dlatego że jest responsywne sterowanie. Na uj coś wyrywasz z kontekstu? Jest to jedna ze składowych. Sorry ale ja tam uwielbiam płynne sterowanie i poczucie pełnej kontroli na postacią no ale spoko kek lol tfu.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja też uwielbiam, ale nie uwielbiam Niera Automaty.