Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 28 minut temu, Rozi napisał: Nic tak naprawdę mnie w tej grze nie fascynuje, nie porywa. Za dużo hajpu zdecydowanie, za dużo. xd To nie graj w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Chcę dać szanse i zobaczyć to trzecie przejście. Póki co nie jest kolorowo (pun intended). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No ja miałem problem z drugim przejściem bo było męczące, ale ogólnie sama gra kliknęła od momentu wesołego miasteczka i potem było co raz lepiej, ale widzę, że z takim nastawieniem czekasz na to trzecie przejście jak na przyjście mesjasza i oczywiście, że się rozczarujesz. Tak zawsze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Nawet nie mesjasza, niech będzie po prostu bardzo dobra gra, a nie dobra-. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No przecież jest. Tak przynajmniej myślę po Flooded City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ten skok trudności w trzecim przejściu to jest na serio? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 294 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 tylko początek taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Mam 38 level, przeciwnicy 50, (pipi)ią mnie jak burą sukę. Jak mam grindować, czy coś, to odpuszczam, bo i tak się męczę w chuj. @MYSZa7, niedługo oczekuj przesyłki zwrotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 294 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Za (pipi)a się w to nie mogę wkręcić, hackowanie jest irytujące, 2B jest irytująca, powtarzalność mnie zabija, ten spike trudności w trzecim playtrough (HAHA KAŻUL IDŹ SE W BATLEFIELDA POSTRZELAJ KAŻULU XDXDXDX) xd Jakbym wiedział, że tak będzie, to bym te nudne side questy zrobił, no ale cóż. Nie mam ochoty dłużej trzymać R1 i uciekać wrogom, żeby Pod ich rozwalił. Gorszy zawód niż na Horizonie, sorki. Edytowane 9 Marca 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) W 3 przejsciu myślałem ze bedzie easy z początku a tu od razu placek na ryj i mega rozwałka Jestem po tych pierwszych akcjach w 3 przejsciu. Sytuacja sie trochę uspokoiła Myślę sobie (pipi)ne jeszcze 1 quest dzisiaj i zabrałem sie za zadanie zwiazane z tymi dziećmi i znalezienia zabawki dla nich. No i poniewiera mnie ten gosciu z mega tarcza na koncu tego questa. Na razie go odpuscilem i jutro wracam do wątku głównego. Wroce do h.u.j.a w kolejnym przejsciu Gierka zacna. Moje top zeszlego roku zaraz po Tew2. Ps Dlaczego ja dopiero teraz w to gram ? @Rozi Graj więcej kwadratem i trojkatem. Wrzuć odpowiednie chipy i jedziesz z leszczami :)Pod to tylko dodatek Edytowane 8 Marca 2018 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Przeczytałem opis fabuły no i nie straciłem nic jednak. Rozumiem, że gra może się podobać, dla mnie jest mierna. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z ciekawości możesz zapodać ten opis? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, Rozi napisał: Za (pipi)a się w to nie mogę wkręcić, hackowanie jest irytujące, 2B jest irytująca, powtarzalność mnie zabija, ten spike trudności w trzecim playtrough (HAHA KAŻUL IDŹ SE W BATLEFIELDA POSTRZELAJ KAŻULU XDXDXDX) xd Jakbym wiedział, że tak będzie, to bym te nudne side questy zrobił, no ale cóż. Nie mam ochoty dłużej trzymać R1 i uciekać wrogom, żeby Pod ich rozwalił. Groszy zawód niż na Horizonie, sorki. i jeszcze ten Horizon :banderas: Rozi mowi jak jest. W ogole beczunia bo większość rozmow wygląda tak: - przeszedłem raz i nuda, co jest nie tak? - lel kek top kwik przejdz 3 razy i wtedy mów, w pierwszym i drugim to tylko p r o l o g byl Potem: - no dobra ten trzeci czapter nadal nudny, kiedy bedzie fabuła? - no ale po co grasz skoro ci sie nie podoba Xdddddddd(...)dddd Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 uff czyli dobrze że odpuściłem już po słabym demie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 co za bezguścia, bleh Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, ragus napisał: uff czyli dobrze że odpuściłem już po słabym demie Nieprawda tylko rób side questy albo rushuj na normal. Najgorszy dzień w tym temacie ;_; Edytowane 9 Marca 2018 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 294 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Są gierki które oddzielają graczy od GRACZY i nier jest właśnie taką grą, pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 9 godzin temu, balon napisał: Z ciekawości możesz zapodać ten opis? http://twinfinite.net/2017/03/nier-automata-story-and-all-endings-explained/ 7 godzin temu, nobody napisał: Nieprawda tylko rób side questy albo rushuj na normal. Najgorszy dzień w tym temacie ;_; Ja rushowałem na Normal, to mam różnice 15 leveli na 3 playthrough, super rada! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 8 godzin temu, _Red_ napisał: i jeszcze ten Horizon :banderas: Rozi mowi jak jest. W ogole beczunia bo większość rozmow wygląda tak: - przeszedłem raz i nuda, co jest nie tak? - lel kek top kwik przejdz 3 razy i wtedy mów, w pierwszym i drugim to tylko p r o l o g byl Potem: - no dobra ten trzeci czapter nadal nudny, kiedy bedzie fabuła? - no ale po co grasz skoro ci sie nie podoba Xdddddddd(...)dddd Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem. Ogólnie to mnie ryra w to co gra, każdy ma inny gust, więc spoko że się coś nie podoba ale można byłby doskonale także obrócić tę sytuację. Ludzie wymieniają mega dużo plusów Automaty - responsywność, klimat, muzykę, przeplatające się płynnie w rozgrywce gatunki, akacja z kilu perspektyw, fabuła polegająca na czymś więcej niż ratowaniu świata, super świeże patenty jak choćby menu, chipy, pomysł z sejwami itp. itd. Dostają za to odp. lel kek jaka słaba gra, max 7-, co tu jest fajnego czego nie ma np w takiej Andromedzie? , NORMALNIE DZIEŁO SZTUKI HEHEH Ale z jednym się zgadzam w 100% "Tfu, gracze. Najgorsza zaraza, rozjezdzalbym walcem." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak wy w to gracie? Ja grajac na hard mialem po jakims czasie za latwo, bo mozna sobie takiego builda wykrecic, ze malo ktory przeciwnik jest prawdziwym wyzwaniem, a wy tu gadacie o jakichs skokach trudnosci xD Ku.rwa ta gra to nie crash bandicoot, ze sie tylko idzie do przodu i naciska skok i atak na zmiane. TFU, "GRACZE". 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 3 minuty temu, balon napisał: responsywność Tyyyyyy, to dla mnie GOTY w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) No ale nie pisałem, że gierka podoba mi się tylko dlatego że jest responsywne sterowanie. Na uj coś wyrywasz z kontekstu? Jest to jedna ze składowych. Sorry ale ja tam uwielbiam płynne sterowanie i poczucie pełnej kontroli na postacią no ale spoko kek lol tfu. Edytowane 9 Marca 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja też uwielbiam, ale nie uwielbiam Niera Automaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 No i spoko. Nic mi do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi