_Red_ 11 992 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ze Rayos jeszcze nie zrezygnowal z odkupienia tego ode mnie. Rayos nie czytaj, deal już jutro :* Muzyka akurat mi sie podobala, slucham OST w pracy. Nawet nie mozna bylo powiedziec, ze w Pascal Village brzmi slodziutko bo wpada zealot zetta z tyson.gif xddd Andromeda guwno akurat btw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 9 godzin temu, ragus napisał: uff czyli dobrze że odpuściłem już po słabym demie Czyli Rozi nie pograł nawet A2? Ło boziu, podgracze od bfa no cóż 2deep4ya Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 No jak pogra sie A2 to bedzie zupelnie inny wymiar gameplayu i strzelania grochem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 8 minut temu, _Red_ napisał: No jak pogra sie A2 to bedzie zupelnie inny wymiar gameplayu i strzelania grochem. Konser Far Cryów się odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Inny wymiar trzymania R1 i mashowania kwadrata, ayyyyyyyyyy lmao Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A może skończycie jałową dyskusję PRZED tym jak wjedziecie z prywatą? Pogadajcie o grze, o tym co się podoba, nie podoba. Choćby o tym że jest seksistowska albo i nie. A nie jakieś przytyki się zaczynają. Grzecznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) 12 minut temu, Kyo napisał: A może skończycie jałową dyskusję No zgadzam się, nie byłoby by jej gdyby nie marne baity 12 minut temu, Kyo napisał: Pogadajcie o grze, Ciężko rozmawiać o grze z kimś, kto przeczytał jej zakończenie na jakiejś stronie Edytowane 9 Marca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jednego nie rozumiem. Jak ta gra może byc trudna na normalu. Sam połowy questów nie zrobiłem i byłem kilka lvl niżej niż przeciwnicy a jechałem wszystkich jak szmate. To nie soulsy i gra jest łatwa i przyjemna od początku do końca. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Może rozi nie wiedział o chipach? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 58 minut temu, Kyo napisał: A może skończycie jałową dyskusję PRZED tym jak wjedziecie z prywatą? Pogadajcie o grze, o tym co się podoba, nie podoba. Choćby o tym że jest seksistowska albo i nie. A nie jakieś przytyki się zaczynają. Grzecznie proszę Co mi się nie podoba (a co podoba, bo mimo wszystko przeszedlem calosc więc wg niektórych jestem uprawniony do krytyki) to wyluszczalem wczesniej, ale dostalem tysonem.gif w twarz i dowiedzialem się, ze angielskiego nie znam xd Godzinę temu, _Be_ napisał: Konser Far Cryów się odezwał Akurat nie przepadam za FC wiec nie wiem skad to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Ale wy przeczytaliście co napisałem? Jest spike trudności, jak w trzecim przejściu wrogowie są na poziomach 50 - 60, a ja mam 37. Paski życia są och.ujale długie i trzeba ich smażyć przez długi czas. Nie jest to trudne w ogólnym rozrachunku, ale po prostu nie chce mi się z tym męczyć, bo mi się ta gra nie podoba. "Argument", że nie widziałem zakończenia w GRZE, to nie mogę pisać, ahhhh, bamboszek lodżik. Edytowane 9 Marca 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Spike faktycznie jest, moze nie jakos trudno, ale tlucze się ich dużo dłużej na początku trzeciego czapteru. Potem jeszcze jak robociki uderzaja masowo paralizujacym promieniem elektromagnetycznym to zaczyna się robic upierdliwie. Później jednak poziom trochę się wyrownuje i idzie gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 16 minut temu, Rozi napisał: Argument", że nie widziałem zakończenia w GRZE Oczywiście, że tak. No ale nie przeszedłeś nie zrozumiesz Chipy z zwiększaniem dmg w ogole sobie ustawiłeś, że tak narzekasz na ten spike poziomu trudności? @suteq gdzie twój post? bo dostałem powiadomienie, że cytowałeś ale posta nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nawet używałem opcji FUSE, a potem optymalizowałem do podniesienia obrażeń, NIESAMOWITE, prawda???? Nier Automata nie porwał mnie, nie wrzucę go nawet do top 20 gier życia, musicie to przeżyć i dalej macać się po workach w elitarnym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A to już mnie nic nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) @_Be_ Cenzorzy usunęli. Ten pewnie też usuną. Edytowane 9 Marca 2018 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 3 godziny temu, Rozi napisał: http://twinfinite.net/2017/03/nier-automata-story-and-all-endings-explained/ Ja rushowałem na Normal, to mam różnice 15 leveli na 3 playthrough, super rada! Nie wiem, teoretyzowałem, bo zwyczajnie grałem w grę, a nie bawiłem za pierwszym razem w speedrun, w poszukiwaniu super story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 11 minut temu, suteq napisał: @_Be_ Cenzorzy usunęli. Ten pewnie też usuną. A szkalowałeś Tatomate? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Niby tak ale jednak nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 294 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Dobrze że wszyscy szanują najlepszy soundtrack w historii gejmingu. Chociaż uszy macie sprawne Edytowane 9 Marca 2018 przez Pupcio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ech, Nier jest prostą grą, ale siła gry nie leży przecież w "trudności i skomplikowaniu" gameplayu, zresztą Taro trolluje takie podejście już w prologu gry. Siła gry nie leży też w scenariuszu per se, ponieważ Nier: Automata jest przeciętnie napisaną grą (chociaż sama historia jest w porządku) Jednak - nie po raz pierwszy zresztą - Yoko Taro potrafi wykorzystać medium w sposób iście unikalny i kawalkada pomysłów, którymi zasypuje potencjalnego gracza jest godna docenienia. Gdyby ktoś spytałby się mnie o najlepszy przykład post-modernistycznego podejścia do współczesnej narracji w naszej branży, wskazałbym właśnie Automatę. Dla mnie to jest jej największy atut, w niepodrabialny sposób komunikuje się z odbiorcą i opowiada historię środkami możliwymi tylko w grach video. Oczywiście nie jest to jedyny przykład zastosowania podobnych form, ale dzięki osobie reżysera i jego charakterystycznego podejścia, jeden z bardziej wyjątkowych. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 SE podalo ze wyslali do sklepow i sprzedali online 2.5 mln kopii Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Jak na taki tytuł to raczej nie jest to powalająca liczba edit: nie doczytałem że chodzi tylko o Sony Europe. W takim razie to bardzo dobra wynik Edytowane 14 Marca 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 7 minut temu, Ryo-San napisał: Jak na taki tytuł to raczej nie jest to powalająca liczba edit: nie doczytałem że chodzi tylko o Sony Europe. W takim razie to bardzo dobra wynik A ty myślałeś że ile Niera zejdzie? I Tak dobra sprzedaż najlepsza z gier od Taro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi