Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak napisałem wyżej. R2 w momencie uderzenia przez przeciwnika. Możesz tak unikać kolejne ciosy jeden po drugim.
Wielkie dzięki :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Lub poprostu spamowac r2 kiedy myslisz ze Cie ktos yebnie i bedziesz mial god mode.
Jedyny minus tej gry, powinna byc jakas stamina pod to by uniemozliwic spamowanie :/

Opublikowano

Ukończyłem grę pierwszy raz:

Spoiler

Skończyłem wątek 2B. Czy teraz jako 9S będę miał dokładnie tą samą historię, w której będę po prostu sterował innym bohaterem? Co do zakończenia to było sobie dwie złe maszyny, które chciały się upodobnić do ludzi (Adam i Eve)? Myślałem, że będzie jakiś wałek, że to ten "bunkier" to zło.

Opublikowano

No i jednak czasem mamy trochę inne drogi, bo przecież w pierwszym przejściu bohaterowie nie zawsze byli obok siebie - ich ścieżki czasem się rozchodziły.

Teraz, zagul napisał:

Jest jakiś ranking, które z tych trzech story jest najciekawsze? Bo  to pierwsze du.py nie urwało.

Bo tu nie ma "które z trzech" - to jest jedna całość, która dopiero na definitywnym końcu daje jednoznaczny obraz - graj dalej.

• Lubię! 1
Opublikowano

No i jakby nie było jest inny gameplay jak podjedzie hakowanie. Mi podeszło i w 2 przejściu praktycznie nie walczyłem. Co ważne jest też mocno skrócone względem pierwszego i zaczyna odpowiadać na pierwszych kilka pytań. Chociaż patrząc na twoje nastawienie i "emocje" po pierwszym przejściu to chyba lepiej jak odpuścisz. Jeste tyle innych gierek. Może nie ma sensu się męczyć?

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

tak bywa jak wszyscy jarają się gierką, bez wyszczególnienia o co chodzi, a później następni oczekują cudów na patyku po scenariuszu, bo gameplay jest tylko okay :v

styl narracji w tej gierce to sztos, jeśli nie zrobił za pierwszym razem, najpewniej nie zrobi później

(choć imo każdy gracz powinien doświadczyć czegoś w stylu zakończenia E, będąc online)

Edytowane przez nobody
Opublikowano
5 minut temu, balon napisał:

No i jakby nie było jest inny gameplay jak podjedzie hakowanie. Mi podeszło i w 2 przejściu praktycznie nie walczyłem. Co ważne jest też mocno skrócone względem pierwszego i zaczyna odpowiadać na pierwszych kilka pytań. Chociaż patrząc na twoje nastawienie i "emocje" po pierwszym przejściu to chyba lepiej jak odpuścisz. Jeste tyle innych gierek. Może nie ma sensu się męczyć?

Gra mnie nie męczy, chętnie zagram jeszcze 9S i trzecią postacią. Co do pierwszego przejścia 

Spoiler

co rozumiesz przez moje emocje? Jest konflikt androidów z maszynami. Ratujemy chyba dobrych przed chyba złymi. Może coś mi dopowiesz na ten temat? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no, jak na taką gierkę to sprzedała się bardzo dobrze (ile tam pękło? 1,5mln?) chyba nikt nie spodziewał się takiego wyniku. 

Opublikowano (edytowane)

Kurna czytam że 2,5 mln. Całkiem nieźle chociaż jak spojrzeć na gowa to apetyt rośnie. M$ szuka gier bo kloc się nie sprzedaje imo. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Ale nie porównuj Gowa do Niera który jest grą AA. Przy milionie walili konia ze dobry wynik to co dopiero przy 2,5x lepszym. 

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, mozi napisał:

W sumie tak jak Pupcio piszesz - gra jest za(pipi)ista a się (pipi)owo sprzedała więc cisną bo port to pewnie pestka. 

9 minut temu, mozi napisał:

Kurna czytam że 2,5 mln. Całkiem nieźle chociaż jak spojrzeć na gowa to apetyt rośnie. M$ szuka gier bo kloc się nie sprzedaje imo. 

oj chyba nie jesteś zbyt zorientowany xD 

Edytowane przez oni
Opublikowano

Nie sprzedaje? W tym roku stuknie ponad 40 mln Xone.

SE chce po prostu zarobić więcej kasy. Na tym etapie gdy gra ma już port na PC, konwersja na Xone byłaby w miarę tania. Chętnie przytuliłbym dobry port na Koksa i drugiego steelbooka :fsg:

Opublikowano
Cytat

Update: Other sources confirmed to me that a port of NieR: Automata is indeed currently in development.

Oby to była prawda bo:

1. W ten zacny tytuł zagra więcej ludzi

2. Szansa że pierwszy Nier pojawi się we wtecznej rośnie zdecydowanie :)

Opublikowano

Spoko, niech Xbox też coś ma bo posucha tam straszna. Gra opchnie się jeszcze bardziej i szansa na kolejnego NieRa będzie ogromna a to mnie najbardziej cieszy.