Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem brac na ps4 po przejsciu GoWa ale chyba poczekam czy te plotki to prawda i wezme na koxa. Z tego co pamietam SE mowilo ze rozwazaja port na inne platformy pod warunkiem ze gra bedzie dobrze odebrana wiec licze ze najpozniej na e3 czegos sie dowiemy. 

Opublikowano
15 godzin temu, Ins napisał:

Oby to była prawda bo:

1. W ten zacny tytuł zagra więcej ludzi

2. Szansa że pierwszy Nier pojawi się we wtecznej rośnie zdecydowanie :)

Spodziewam się, że na E3 będzie zapowiedź i jedynką będzie w pakiecie w BC.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Yetiemu chodziło chyba o to, że chipy można dowolnie sobie przesuwać na pasku skillsów - to, że dają one określone perki jest dość oczywiste.

Każdy chip zajmuje ileś tam miejsca w slocie i przy "parkowaniu" ich jak przeciętny kierowca BMW można stracić dużo miejsca, w sumie kolejność umieszczania kolejnych skilli nie ma większego znaczenia. Ważne jest to, co się ładuje w slot.

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, na PS4 którego jest ponad 70 mln na rynku, przez rok grę kupiło może nawet n8ecałe 1.5 mln ludzi (do sklepów poszło 3 mln z czego ponad 1 mln zeszło na steam), gdzie pewnie że 300 tyś. w samej JP. Dobrze, że w ogóle wychodzi na Xone.

• Plusik 1
Opublikowano

Z tym, że Se raczej by mogło puscic mały nakład i tyle ale ms się na to nie zgadza

Opublikowano
Cytat

Na nowej platformie gra ukaże się w edycji o nazwie Become as Gods. W skład wydania wejdzie nie tylko bazowa produkcja, ale i wszystkie dodatki: DLC zatytułowane 3C3C1D119440927 oraz zestaw skórek i przedmiotów dla postaci.

https://www.eurogamer.pl/articles/2018-06-10-nier-automata-trafi-na-xbox-one-premiera-26-czerwca

Opublikowano (edytowane)

FRVWaBL.jpg

Na PS4 mam steelbooka, tutaj mogę mieć cyfrówkę. 210zł troszkę zbyt duża cena jak za ponad roczny tytuł ale i tak mam nadzieję, że sprzeda się to w miarę dobrze i zachęci innych do portowania lub wydawania w tym samym czasie swoich japońskich dziwadeł.

PS. Cały czas nie mogę się przyzwyczaić do tego widoku, Automata na Xboxie heh ;]

Edytowane przez Ins
  • Plusik 4
  • Lubię! 1