Opublikowano 19 grudnia 20186 l Trzecie jest zdecydowanie najlepsze a tak btw właśnie 2B wskoczyła oficjalnie do Soul Calibur VI
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Da fuck co za giera , aż czasy ps2 się przypomniały ehhh. Muza i gameplay liga mistrzów . Dziekuje Panie Amer.
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Najlepsza gra tej generacji. Tyle w temacie. No rozyebała mnie gra pod każdym względem. Mam nadzieje, że świetna sprzedaż przełoży się na finansowanie kolejnego projektu tego chorego człowieka
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Skoro pierwsze przejście dopiero to... niczego jeszcze nie wiesz i niczego jeszcze nie widziałeś, serio Mi też ciężko było w to uwierzyć zanim zagrałem po raz pierwszy (a cały forumek aż huczał), ale szybko się o tym przekonałem.
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Rozi oczywiście heheszki, grał na przysłowiową pałe i się zdziwił, że na 3cim przejściu zabiera 1hp, bo on ma L28, a reszta L50. Jak bardzo można nie ogarniać w grach...
Opublikowano 31 grudnia 20186 l Automata rozyebała system. To niesamowite jak zrobiono tą grę. Aż chyba jeszcze raz kupię wersje YorHa. Taka perełkę trzeba mieć w kolekcji, po prostu kur.va trzeba i tyle.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Nareszcie kupilem i przeszedlem. Moze w wersji skroconej: - moje posiedzenia wygladaly tak: 3h ,15,5 h, 10h, 8h, 4h. Te 15,5 bez przerwy to moj zyciowy rekord. - podczas konczenia 3 raz w trakcie zakonczenia E bylem juz chyba nietrzezwy na umysle i nie wierzylem PODOwi ze to zrobi jak pomoge graczom. A jednak zrobił to xD - z jednej strony niesamowity klimat, design, jakis taki magnes, muzyka i ogolny hype - z drugiej strony trochę zawod bo spodziewalem sie na końcu czegos mocniejsZego, grafika wczesne ps3, system walki nierozbudowany a rozwoju nieangazujacy, na normalu. Warto bylo i zastanawiam sie nad kupnem Niera 1.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 18 godzin temu, milan napisał: Warto bylo i zastanawiam sie nad kupnem Niera 1. Pierwszy NIER lepszy pod względem fabularnym i postaci nam towarzyszących, ale sprawy techniczno-gameplayowe to kilka klas niżej niestety. Ja się cieszę, że ograłem to w odpowiedniej kolejności, bo teraz może być ciężko bawić się tym potworkiem. Ale jak jesteś tolerancyjny na tego typu bolączki to warto, zdecydowanie.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Taki jeszcze dowód ze ta gra ma to coś: czasami po 4-5 godzinach gdy wiedziałem że znowu będę musiał biec przez pustynie, albo znowu lecieć do tego lasu miałem ochotę już zwymiotować i wyłączyć konsolę. Ale nagle zaczynam biec do celu, po drodze pare walk, dialog jeden drugi, i okazuje się ze siedze kolejne 5 godzin. Magia. Ale backtracking jest straszny, do tego niektóre miejscówki są szkaradne, taki las wygląda jak żywcem wyjety z ICO z ps2, czasami mi się w brzuchu przewracało od tego. A pierwsze posiedzenie krótkie bo obszar miasta mnie troche wkur,vil, nagle ląduje i moge łazic po wielkim mieście, do tego każdy budynek wyglada tak samo, na kazdym jest ten sam yebany budyneczek, z tym samym swiecacym itemem. Duuuuzo w tej grze powinni poprawić, ale jednak. A, i pare smiesznych akcji zapamiętam, tych specjalnych ( robot który po trzesieniu znajduje jeden tors i sie cieszy ze pasuje, a obok inny płacze ze po trzesieniu zgubil jeden xD) i tych niezamierzonych (płonie Camp, a ja ide się przespać, widok kładącej się powoli B2 wśród płomieni nie do podrobienia).
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Bierz Niera 1 milan smialo. Bedziesz plakac a i swietnej muzyki sie osluchasz.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Nawet nie ruszyłem, tak samo jak wiekszosci pobocznych, jednak nie wytrzymałbym latania w te miejscówki bez większej idei. 12 minut temu, Mejm napisał: Bierz Niera 1 milan smialo. Bedziesz plakac a i swietnej muzyki sie osluchasz. Mocno się zastanawiam, ale najpierw musze wiedziec o co da fak z tym rozdzieleniem gry na geshaft i reptalian
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Nier gestalt (sterujemy tatkiem), Nier replikant (sterujemy bratkiem). W europie jeno "gestalt" bo nie wystepuje ten podtytul (po prostu Nier) na okladce. W jap replikant.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l No ale są dwie wersje czy wybiera się po wcisniecu start game? I jakie to ma znaczenie, porypane to, prosze o całe drzewko w paincie.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Napisalem, ze rozni sie tylko bohaterem ktorym sterujemy (i podtytulem). W jap to dziecko (bo wiadomo, licealisci ratuja swiat) a w europie/us tatek (facet 35+). Cala reszta to samo. Przepis na Niera jest taki: kupujesz gre z europejskiej dystrybucji -> grasz -> cieszysz miche. Koniec przepisu. Ja (pipi)m stad bo zaraz sie natknie na sopiler z automaty. Takze nara i podziekujesz pozniej.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Ale taki fan Niera serio nie grał w Automate xD? a co do Niera, co to k$%#@ ma być ze w japonii wyszły obie wersje a u nas tlyko jedna, czytam ze roznice są wieksze, dialogi, muzyka, itd. Ale popelina * sorka troche wypiłem
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Jedynka jest zacna, a sciezka dzwiekowa Ale to jednak inne klimaty niz automata. Pamietam ze jak odpalilem pierwszy raz to mi sie z wiedzminem skojarzylo, i jeszcze ta glowna postac xD W automate chyba zagralem swiezo po horizonie i galki oczne nie wytrzymaly po prostu. Ale fajnie ze przypomnieliscie trzeba w koncu sie wziac za to Edytowane 17 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 18 stycznia 20196 l No dobra, pasuje się wziąć w końcu za tego Niera, ale co zrobić jak demo mi w ogóle nie podeszło...? Potem jest jakoś lepiej/inaczej? Do czego tej gierce najbliżej?
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Demo mnie też nie porwało.Tej grze trzeba dać trochę czasu żeby wejść w ten świat i załapać klimat ale jak już wsiąkniesz to kaplica. amen
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Pytania, które zadałeś nie znajdą własciwej odpowiedzi, bo przez 89 stron są spory czy to perła generacji czy fałszywy mesjasz, także ten