Bzduras 12 520 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 17 minut temu, da$io napisał: Na PC zagrałem do pierwszego Bossa i stwierdziłem, że chyba fajna gierka. Kupiłem na PS4 i na pierwszym transformersie zginąłem już 4 razy. Czy jestem aż tak kiepski? A masz już jakieś chipy zamontowane? Akurat na początku raczej nie powinieneś dostać w tyłek jeśli nie pójdziesz tam, gdzie gra bardzo Cię nie chce na tym etapie rozgrywki (np.miejsca z dużo mocniejszymi przeciwnikami). Odrobina wprawy w unikach i dasz sobie radę. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Nie chciałby ktoś kupić i podzielić się kosztem przesyłki?https://animetrashswag.com/collections/tees-sweaters/products/emil-pullover?variant=8185146081381https://animetrashswag.com/products/emil-tee?variant=8185139986533 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 2 godziny temu, Bzduras napisał: A masz już jakieś chipy zamontowane? Akurat na początku raczej nie powinieneś dostać w tyłek jeśli nie pójdziesz tam, gdzie gra bardzo Cię nie chce na tym etapie rozgrywki (np.miejsca z dużo mocniejszymi przeciwnikami). Odrobina wprawy w unikach i dasz sobie radę. Na piecyku poszło mi wyśmienicie bez zbytniego sprężania się i dlatego przygodę postanowiłem kontynuować już na konsoli. Niestety idzie mi kiepsko a to dopiero początek gierki. Jadę dalej... Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 12 lipca 2019 Opublikowano 12 lipca 2019 Pierwszy raz na padzie? Nie przypominam sobie, żeby się często ginęło w tej gierce. Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 13 lipca 2019 Opublikowano 13 lipca 2019 No bo tak jest chyba, ja gram na normalu. Jestem w trakcie drugiego przejścia i teraz już wogole nie ginę bo mam dużo apteczek, chipy z autohealem robią swoje też. Na początku mogłobyc dość ciężko, ale właśnie trzeba pamiętać o unikach i leczeniu. Kilka razy podnosilem swoje ciało podczas finałowej walki. Btw. Spoko te filmiki rzucające więcej światła na całą historię, podczas drugiego przejścia. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Właśnie zaczynam trzecie przejście i mam pytanie, ile czasu potrzeba do ukończenia tego rozdziału, porównując to do poprzednich przejść. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Jesli dobrze kojarzę, to wystarczylo mi cos kolo 8h na trzeci akt. 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Tak wracając do moich problemów to po usunięciu save’a i rozpoczęciu przygody od początku wszystko poszło jak trzeba. Bug czy jakiś diabeł... Cytuj
candle93 11 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Jestem tak po 10h i bardzo mi się podoba. Niektóre rzeczy kupiły mnie od razu (tona anime-akcji), do niektórych dopiero się przyzwyczaiłem (jak już się ma parę fajnych chipów, to jest się czym bawić), ale jednej rzeczy nijak nie rozumiem... I nie chodzi o fabułę Po co ten system poziomów? Co nam daje to wbicie levela oprócz zwiększonych statystyk? Nie fajniej by było bez tego? Bardziej by mi się widziała ta gra jako action-adventure. Edytowane 30 sierpnia 2019 przez candle93 Estetyka Cytuj
spo21 1 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 22 godziny temu, candle93 napisał: Jestem tak po 10h i bardzo mi się podoba. Niektóre rzeczy kupiły mnie od razu (tona anime-akcji), do niektórych dopiero się przyzwyczaiłem (jak już się ma parę fajnych chipów, to jest się czym bawić), ale jednej rzeczy nijak nie rozumiem... I nie chodzi o fabułę Po co ten system poziomów? Co nam daje to wbicie levela oprócz zwiększonych statystyk? Nie fajniej by było bez tego? Bardziej by mi się widziała ta gra jako action-adventure. Im większy level, tym łatwiej idzie walka. Nie raz miałem niższy level niż przeciwnik i by go ubić musiałem się trochę nameczyc. A tak wyższy level od przeciwnika i od razu było łatwiej. Cytuj
candle93 11 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 W dniu 31.08.2019 o 13:10, spo21 napisał: Im większy level, tym łatwiej idzie walka. Nie raz miałem niższy level niż przeciwnik i by go ubić musiałem się trochę nameczyc. A tak wyższy level od przeciwnika i od razu było łatwiej. Tak, rozumiem, ale było to dla mnie nieintuicyjne. Ostatnie 6 godzin (tak od Flooded City) przejścia A to niezła petarda Cytuj
spo21 1 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 17 godzin temu, candle93 napisał: Tak, rozumiem, ale było to dla mnie nieintuicyjne. Ostatnie 6 godzin (tak od Flooded City) przejścia A to niezła petarda To przed toba najlepsze. Jezeli przejscie A to petarda, to przejscie C to prawdziwa bomba atomowa 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Też sobie przechodze bo chce w końcu skończyć dlc no i skończy się na tym że będę musiał farmic lvl chuyowo to rozwiązali Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Jak dobrze pamiętam to nie kojarzę abym musiał cokolwiek farmić. W żadnym rozdziale tego nie robiłem. Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ba, korzystałem nawet w miarę regularnie z fast travel więc było parę razy na skróty. Poziom Hard. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 28 minut temu, Jakim napisał: Jak dobrze pamiętam to nie kojarzę abym musiał cokolwiek farmić. W żadnym rozdziale tego nie robiłem. Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ba, korzystałem nawet w miarę regularnie z fast travel więc było parę razy na skróty. Poziom Hard. to zrób te wyzwania z dlc na 30 lvl oke? albo pokonaj Spoiler emila ehh nie wyczymam z wami Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 45 minut temu, Jakim napisał: Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ale jak nie robi tych nudnych i powtarzalnych fetchquestów, to niestety przy trzecim (u mnie) przejściu, będzie miał za niski level i będzie niesamowicie bity. Też uważam, że bez levelowania ta gra byłaby lepsza. Oczywiście bez innych wad byłaby jeszcze lepsza, ale wiadomo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Nie robiłem questów, nie byłem bity, coś chyba ściemniasz. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Zabieranie wrogom 1 milimetra paska życia co 10 sekund ciągłym strzelaniem grochem niestety mnie nie przekonało. A szkoda. inb4 JAK SIĘ SKILLA NIE MA TO TAK JEST HA HA HA Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Olewałem side questy, cisnąłem fabułkę i nie grindowałem - kilka chipów pod swój styl gry i korzystanie ze skilli podów wystarcza w zupełności. Według roziego jestem pewnie nadczłowiekiem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Podziwiam, że chciało ci się zmęczyć tę przeciętną gierkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 no batylfyld to to nie jest Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 zm > twój foruming Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 (edytowane) Gra skończona 3 raz, dlc skończone. Gra życia? Gra życia. btw. po raz pierwszy nie usunąłem save'a i czułem się przez to jak ludzkie guwno Edytowane 9 września 2019 przez Pupcio 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi