Opublikowano 12 lipca 20195 l 17 minut temu, da$io napisał: Na PC zagrałem do pierwszego Bossa i stwierdziłem, że chyba fajna gierka. Kupiłem na PS4 i na pierwszym transformersie zginąłem już 4 razy. Czy jestem aż tak kiepski? A masz już jakieś chipy zamontowane? Akurat na początku raczej nie powinieneś dostać w tyłek jeśli nie pójdziesz tam, gdzie gra bardzo Cię nie chce na tym etapie rozgrywki (np.miejsca z dużo mocniejszymi przeciwnikami). Odrobina wprawy w unikach i dasz sobie radę.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Nie chciałby ktoś kupić i podzielić się kosztem przesyłki?https://animetrashswag.com/collections/tees-sweaters/products/emil-pullover?variant=8185146081381https://animetrashswag.com/products/emil-tee?variant=8185139986533
Opublikowano 12 lipca 20195 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: A masz już jakieś chipy zamontowane? Akurat na początku raczej nie powinieneś dostać w tyłek jeśli nie pójdziesz tam, gdzie gra bardzo Cię nie chce na tym etapie rozgrywki (np.miejsca z dużo mocniejszymi przeciwnikami). Odrobina wprawy w unikach i dasz sobie radę. Na piecyku poszło mi wyśmienicie bez zbytniego sprężania się i dlatego przygodę postanowiłem kontynuować już na konsoli. Niestety idzie mi kiepsko a to dopiero początek gierki. Jadę dalej...
Opublikowano 12 lipca 20195 l Pierwszy raz na padzie? Nie przypominam sobie, żeby się często ginęło w tej gierce.
Opublikowano 13 lipca 20195 l No bo tak jest chyba, ja gram na normalu. Jestem w trakcie drugiego przejścia i teraz już wogole nie ginę bo mam dużo apteczek, chipy z autohealem robią swoje też. Na początku mogłobyc dość ciężko, ale właśnie trzeba pamiętać o unikach i leczeniu. Kilka razy podnosilem swoje ciało podczas finałowej walki. Btw. Spoko te filmiki rzucające więcej światła na całą historię, podczas drugiego przejścia.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Właśnie zaczynam trzecie przejście i mam pytanie, ile czasu potrzeba do ukończenia tego rozdziału, porównując to do poprzednich przejść.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Tak wracając do moich problemów to po usunięciu save’a i rozpoczęciu przygody od początku wszystko poszło jak trzeba. Bug czy jakiś diabeł...
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Jestem tak po 10h i bardzo mi się podoba. Niektóre rzeczy kupiły mnie od razu (tona anime-akcji), do niektórych dopiero się przyzwyczaiłem (jak już się ma parę fajnych chipów, to jest się czym bawić), ale jednej rzeczy nijak nie rozumiem... I nie chodzi o fabułę Po co ten system poziomów? Co nam daje to wbicie levela oprócz zwiększonych statystyk? Nie fajniej by było bez tego? Bardziej by mi się widziała ta gra jako action-adventure. Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez candle93 Estetyka
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 22 godziny temu, candle93 napisał: Jestem tak po 10h i bardzo mi się podoba. Niektóre rzeczy kupiły mnie od razu (tona anime-akcji), do niektórych dopiero się przyzwyczaiłem (jak już się ma parę fajnych chipów, to jest się czym bawić), ale jednej rzeczy nijak nie rozumiem... I nie chodzi o fabułę Po co ten system poziomów? Co nam daje to wbicie levela oprócz zwiększonych statystyk? Nie fajniej by było bez tego? Bardziej by mi się widziała ta gra jako action-adventure. Im większy level, tym łatwiej idzie walka. Nie raz miałem niższy level niż przeciwnik i by go ubić musiałem się trochę nameczyc. A tak wyższy level od przeciwnika i od razu było łatwiej.
Opublikowano 4 września 20195 l W dniu 31.08.2019 o 13:10, spo21 napisał: Im większy level, tym łatwiej idzie walka. Nie raz miałem niższy level niż przeciwnik i by go ubić musiałem się trochę nameczyc. A tak wyższy level od przeciwnika i od razu było łatwiej. Tak, rozumiem, ale było to dla mnie nieintuicyjne. Ostatnie 6 godzin (tak od Flooded City) przejścia A to niezła petarda
Opublikowano 5 września 20195 l 17 godzin temu, candle93 napisał: Tak, rozumiem, ale było to dla mnie nieintuicyjne. Ostatnie 6 godzin (tak od Flooded City) przejścia A to niezła petarda To przed toba najlepsze. Jezeli przejscie A to petarda, to przejscie C to prawdziwa bomba atomowa
Opublikowano 6 września 20195 l Też sobie przechodze bo chce w końcu skończyć dlc no i skończy się na tym że będę musiał farmic lvl chuyowo to rozwiązali
Opublikowano 6 września 20195 l Jak dobrze pamiętam to nie kojarzę abym musiał cokolwiek farmić. W żadnym rozdziale tego nie robiłem. Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ba, korzystałem nawet w miarę regularnie z fast travel więc było parę razy na skróty. Poziom Hard.
Opublikowano 6 września 20195 l 28 minut temu, Jakim napisał: Jak dobrze pamiętam to nie kojarzę abym musiał cokolwiek farmić. W żadnym rozdziale tego nie robiłem. Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ba, korzystałem nawet w miarę regularnie z fast travel więc było parę razy na skróty. Poziom Hard. to zrób te wyzwania z dlc na 30 lvl oke? albo pokonaj Spoiler emila ehh nie wyczymam z wami
Opublikowano 6 września 20195 l 45 minut temu, Jakim napisał: Jak robisz questy poboczne i nie unikasz walki to poziom powinien być cały czas na dość wysokim poziomie. Ale jak nie robi tych nudnych i powtarzalnych fetchquestów, to niestety przy trzecim (u mnie) przejściu, będzie miał za niski level i będzie niesamowicie bity. Też uważam, że bez levelowania ta gra byłaby lepsza. Oczywiście bez innych wad byłaby jeszcze lepsza, ale wiadomo.
Opublikowano 6 września 20195 l Zabieranie wrogom 1 milimetra paska życia co 10 sekund ciągłym strzelaniem grochem niestety mnie nie przekonało. A szkoda. inb4 JAK SIĘ SKILLA NIE MA TO TAK JEST HA HA HA
Opublikowano 6 września 20195 l Olewałem side questy, cisnąłem fabułkę i nie grindowałem - kilka chipów pod swój styl gry i korzystanie ze skilli podów wystarcza w zupełności. Według roziego jestem pewnie nadczłowiekiem
Opublikowano 9 września 20195 l Gra skończona 3 raz, dlc skończone. Gra życia? Gra życia. btw. po raz pierwszy nie usunąłem save'a i czułem się przez to jak ludzkie guwno Edytowane 9 września 20195 l przez Pupcio