Gość Rozi Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Tak to wygląda: https://howlongtobeat.com/game.php?id=38029 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie chce nic mówić ale z tego wynika że potrzeba 20h.Czy to oznacza że większość ludzie przechodzi tylko part1?Przecież ta gra ma taką konstrukcję że trzeba przejść 3 razy żeby poznać całość i true ending.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 True ending xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Sukces tej gry to pozytywna niespodzianka, trzymam kciuki za sequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 9 godzin temu, Rozi napisał: True ending xdddd Jak z poprzednim postem nie dałem mrocznemu pasażerowi wystawić minusa tak tutaj już hamulce puściły. Mamy 2020 i dalej ludzie nie rozumieją, że Automata to około 30-40 godzin gry, a w międzyczasie wyskakują napisy końcowe... aż do tych właściwych, po których chyba nawet Terlecki nie miałby wątpliwości, że "tak, to już jest koniec". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Daj spokój roziemu, jest wściekły bo jest słaby w gierki i utknął na początku 3 przejścia xDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Jak z poprzednim postem nie dałem mrocznemu pasażerowi wystawić minusa tak tutaj już hamulce puściły. Mamy 2020 i dalej ludzie nie rozumieją, że Automata to około 30-40 godzin gry, a w międzyczasie wyskakują napisy końcowe... aż do tych właściwych, po których chyba nawet Terlecki nie miałby wątpliwości, że "tak, to już jest koniec". Ciekawe czy Rozi grał w MGSV, tam to musiał być skonfudowany jak kreditsy wjeżdżały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 MGSV to pikuś, ciekawe jak on wystawił tak wysoką ocenę dla Death Stranding. Totalnie nie robi się tam w kółko jednej rzeczy i gra po napisach końcowych się kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 17 godzin temu, SetoPL napisał: Demo grałem dość dawno, ale od tamtej pory wiele dobrego słyszałem. Jednak jeśli mówisz, że fabuła dobra i są twisty, które uwielbiam to jestem kupiony Mam jak Ty, demo mnie trochę rozczarowało (przede wszystkim średnią, wolną walką). Ale dam niebawem szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 7.03.2020 o 11:13, Pupcio napisał: Daj spokój roziemu, jest wściekły bo jest słaby w gierki i utknął na początku 3 przejścia xDDDD Od kiedy to trzeba być dobrym w gierki, żeby zaliczyć "całą" Automatę xd? Przecież z odpowiednimi chipami to jest samograj. Dobra teraz widzę, co napisał Rozi, no przebieganie gry z elementami rpg z reguły nie kończy się dobrze w kontekście naszych możliwości bojowych, ale akurat w N:A braki w levelu nadrabia się cierpliwością w bieganiu i trzymaniu spustu (kłania się "wybitny" sidequest z "mistrzem sztuk walki" na dachu budynku, zerowe wyzwanie dla umiejętności, duże dla cierpliwości). W dniu 6.03.2020 o 21:29, SetoPL napisał: Dlaczego wszyscy uważają, że ta gra jest taka dobra? Demko dla mnie było bez szału. Fabuła mocno daję radę czy co? Nie chcę silić się na złośliwości i pisać, że "też się zastanawiam", więc ujmę to klasycznie: różne są gusta. Myślę, że duże znaczenie ma tu "inność" w stosunku do typowych mainstreamowych gierek, "japońskość", szeroko pojęte dziwactwo, oryginalne patenty i warstwa artystyczna. Mimo, że doceniam poszczególne elementy, jako całość dla mnie też gra okazała się tylko dobra, daleka od arcydzieła, na jakie ją niektórzy wykreowali, nie odbierając oczywiście nikomu prawa do subiektywnej oceny Niera w taki sposób (szkoda tylko, że fanbase tej gry jest jednym z najbardziej, z braku lepszego określenie, buldu.piących w reakcji na krytykę ukochanego dzieła). Faktem jest, że demko nie jest zbytnio reprezentatywne i oderwane od całości też by mnie zniechęciło do dalszej zabawy. Aha, nie dopłacaj do GOTY, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Mnie właśnie demko zachęciło i według mnie jest całkiem reprezentatywne. Jasne - nie prezentuje zbyt wiele, ale jest eksploracja, walka, zmiana perspektywy, starcie z bossem - wystarczyło, by mnie przekonać, a od dawna nie jestem fanem japońszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Najpierw kręciłem beke z gry o dziewczynce walczącej z robotami, potem zagrałem w demko, zrobiłem preorder i skończyłem najlepszą grę generacji 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 8 Marca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Rdr2 na drugim miejscu jak sama nazwa wskazuję Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Ta gierka to jest z nią tak - przejdziesz do końca, będziesz chcial wiedziec więcej. Czytasz więcej i zaczynasz rozkminać sens istnienia czlowieka na tym świecie. I za to tej gierce nalezy sie duzy szacunek. Tj. tak jak wychodzisz z kina z rozkminką, tylko ze tutaj ta rozkmina trwa dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 6 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: szkoda tylko, że fanbase tej gry jest jednym z najbardziej, z braku lepszego określenie, buldu.piących w reakcji na krytykę ukochanego dzieła Wejdź do tematu o którychkolwiek Soulsach czy Bloodborne i napisz coś krytycznego, takie wyzwanie na weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Kazub by cały dzień pisał referat na dualshocku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 godziny temu, Bzduras napisał: Wejdź do tematu o którychkolwiek Soulsach czy Bloodborne i napisz coś krytycznego, takie wyzwanie na weekend To nie jest tak w każdej grze? Chociaż pół biedy kiedy ból dupy dotyczy naprawdę głębokich, intrygujących dzieł pokroju Niera. Najśmieszniej jest gdy podobnie na krytykę reagują fani Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nier jest piękną i wadliwą grą. Na pewno warto samemu zagrać. Niestety bariera wejścia jest wysoka, bo 2gie przejście jest zwyczajnie nudne. Na szczęście można je szybko skończyć w 5h i przejść do 3go przejścia, które jest kompletnie nową ścieżką fabularną, która chwyta jaja w imadło i zasadza głębokie mindfucki co chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 12 godzin temu, Bzduras napisał: Wejdź do tematu o którychkolwiek Soulsach czy Bloodborne i napisz coś krytycznego, takie wyzwanie na weekend Wejdź do jakiegokolwiek tematu i napisz coś, co się nie spodoba stałemu bywalcowi. Polecam napisanie czegos pozytywnego o piwach koncernowych w dedykowanym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Chodzi o gierki, a z tego co obserwuję po forach, stronach z gierkami, blogaskach i grupach na fejsbuczu soulsbornosekiroringi mają chyba najbardziej... "osobliwy" fanbase jaki wyprodukowała branża. Ot, subiektywne odczucie podyktowane kilkoma latami obserwacji (i to nie zza filara ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Koń zwalony. DUPĄ. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ale leganko Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Oprócz niesamowitej muzyki to nic ciekawego w tej grze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Drakengardy jeszcze poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi