Plugawy 3 685 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Robocica zaswiecila wam kawalkiem ciala i od razy goty, gotg. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Ciekawe czy w tym remastrze naprawią gameplay czy dalej to (pipi) bedzie sztywne i niegrywalne. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Może i być jak było, ważne, że w końcu można będzie poznać story jak człowiek, a nie zwierz buszujący w streszczeniach na jutubie. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Some more info -Saito says it's "version up" not a remake or remaster -lots of stuff being added from the original -possibility of a new ending? Saito says he is not sure -Okabe is doing the soundtrack again. There will be new tracks. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Muzycznie pierwszy NieR to zdecydowanie najlepsza gra wszech czasów o kilka długości przed innymi...Tam są takie muzyczne oblane szczerym złotem perły, że do dzisiaj brzmią mi w uszach i nie dają o sobie zapomnieć... Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Juz bez przeasady,jest kilka naprawde mega nut ale zeby pisac o niej ze top wszech czasów to za duzo.No ale gdyby nie muzyka i fabula to tego niera rzucilbym po dwoch godzinach bo rozgrywka jest tam marna. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Juz bez przeasady,jest kilka naprawde mega nut ale zeby pisac o niej ze top wszech czasów to za duzo.No ale gdyby nie muzyka i fabula to tego niera rzucilbym po dwoch godzinach bo rozgrywka jest tam marna. Kwestia biustu, jak we wszystkim z resztą. Dla Ciebie top topów to co innego, dla mnie szczyt szczytów to jest właśnie to: Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Fajnie, ze sa dwa takie same watki w roznych dzialach. To zapewne nawiazanie do dwoch wydan pierwszego Niera, gestalt i replicant. 1 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Może i być jak było, ważne, że w końcu można będzie poznać story jak człowiek, a nie zwierz buszujący w streszczeniach na jutubie. polecam Ci zatem całe lore Nierka (pomost pomiędzy drakengard a nierem). Są opisy przetłumaczone z japonskiej książki o loru nierka, która nie wyszla z japoni. Fajne smaczki i rzucają duzo światła na powstanie każdego gatunku w nierku: https://www.crossplay.pl/historia-swiata-nier/ Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Bzduras: yebac lore z yt, chce to w grze ofi: o, zobacz Bzduras a tu masz taka ksiazke 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Jeszcze jakaś gerka na telefony będzie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 (edytowane) Cytat -Saito says it's "version up" not a remake or remaster Je,bać takie słowotwórstwa devów. Crash też jakiś "remaster plus" sranie w banie. Edytowane 29 marca 2020 przez Dr.Czekolada 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Żeby gra była do zaakceptowania dzisiaj(system walki), konieczny jest rimejk, nie widzę innej opcji. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 2 minuty temu, SlimShady napisał: Żeby gra była do zaakceptowania dzisiaj(system walki), konieczny jest rimejk, nie widzę innej opcji. Też mi się tak wydaje. Ten gameplay to było masakryczne drewno (nawet na premiere). Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Dobrze, że nie kupiłem jeszcze Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 10 minut temu, SetoPL napisał: Dobrze, że nie kupiłem jeszcze Warto było czekać 10 lat 1 1 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 2 minuty temu, Shen napisał: Warto było czekać 10 lat Zobaczymy czy było. Na razie i tak mam w co grać, a ochów i achów nie brakuje tutaj. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Kupiłem i przeszedłem NIERa chwile przed premierą automaty i nie żałuję, mimo strasznego drewna w rozgrywce i trzech lokacji na krzyż oraz obrzydliwego backtrackingu. Z chęcią wrócę do tego na PS4, żeby zobaczyć co tam innego dorzucą, bo ten cały "Replicant" to chyba nie do końca to samo co NIER bez żadnego podtytułu. I NIE - nie chcę czytać książek, komiksów, oglądać streszczeń na YT - to wszystko ma być w grze. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 (edytowane) Były dwa wydania Niera, jeden na rynek zachodni, drugi na japoński. W Nier Gestalt (inaczej ten pierwotny Nier) grasz ojcem umierającej dziewczynki. W Nier Replicant grasz bratem umierającej dziewczynki. Spoiler Jakby zamieszania z NieRem było mało, wydawca – firma Square Enix - zdecydował, że NieR Gestalt (pod skróconym tytułem NieR) na rynkach zachodnich ukaże się zarówno na konsole Xbox 360 jak i PlayStation 3. Replicant pozostał jednak tytułem „exclusive” dla PS3. NieR Replicant i NieR Gestalt łączy przede wszystkim osoba głównego bohatera oraz miejsce akcji, czyli mroczny, nękany wirusem i pełen przeróżnych monstrów świat o nazwie Black Scrawl. Tytułowy Nier jest wojownikiem, który poza biegłością w posługiwaniu się białą bronią, nieźle radzi sobie także z magią. O ile jednak bohater NieR Gestalt to człowiek doświadczony przez życie, o tyle w NieR Replicant występuje pod znacznie młodszą i smuklejszą postacią. Inny jest też stopień pokrewieństwa z Yonah, dla której Nier poszukuje lekarstwa, co stanowi główną oś fabuły gry. W Gestalt postać ta jest jego córką, natomiast w Replicant młodszą siostrą. Różnice w obu grach w dużym stopniu wynikają z zamysłu wydawcy. Adresowana na konsole PlayStation 3 gra NieR Replicant projektowana była z myślą o graczach z Japonii i krajów azjatyckich. Jest więc bardziej „soczysta” np. w warstwie słownej, co w Europie i Ameryce mogłoby zostać źle odebrane. Edytowane 29 marca 2020 przez MYSZa7 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Zakończenie "A" właśnie wleciało po 33h, jutro zaczynam drugie przejście Zayebiście jest wrócić do tego tytułu Szkoda że tak nie umiem 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Coorva co tam można było robić 33h na route A xD mi zajęło 15h z pobocznymi questami, route B już mi się nie chciało side questów robić to 5h zeszło, teraz cisnę route C 4 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Opublikowano 23 kwietnia 2020 60% questów i trochę lvl farmiłem bo celuję w drugiego tym razem uczciwego calaczka bez kupowania osiągnięć w grze. Chociaż na PS4 mam też z 60h nabite. Teraz też się bawię setami bo za pierwszym razem grałem większość czasu podstawową bronią. Idealnie do tego nadaję się miejscówka gdzie pierwszy raz walczyliśmy z Spoiler Adamem Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Ostatnio trafiłem na kanał na YT, który opowiada całąąą fabułę świata NIER, aż do Automaty? Warto przesłuchać przed grą czy lepiej po niej? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Opublikowano 24 kwietnia 2020 2 minuty temu, SetoPL napisał: Ostatnio trafiłem na kanał na YT, który opowiada całąąą fabułę świata NIER, aż do Automaty? Warto przesłuchać przed grą czy lepiej po niej? ValkyrieAurora? i ten filmik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi