Sedrak 767 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 Polski kanał. JapSpam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 Znam, ale czy chce ci się tyle czasu poświęcać? Bo te jego filmiki okrutnie długie są i męczą ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 Ja przed snem włączam zawsze na słuchawce coś na yt i idę spać. Gorzej, że zasypiam i później pamiętam połowę To polecisz coś krótszego? Może być po angielsku. Ogólnie to już trochę przesłuchałem u niego i nie powiem. Świat wykreowany wygląda na naprawdę ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 Chodźby ten filmik który wrzuciłem z poprzedniej strony który przybliża co z czym gdzie i kiedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2020 (edytowane) ... Przez tą kwarantannę już coraz mniej ogarniam. Dzięki. Obczaję Edytowane 24 kwietnia 2020 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 W dniu 29.03.2020 o 10:31, Plugawy napisał: Robocica zaswiecila wam kawalkiem ciala i od razy goty, gotg. Gram od niedawna i łapię się na tym że za często kręcę kamerą wokół niej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tukan 1 917 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 (edytowane) No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10. Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn? - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie wiem co za daun to wymyślił. - System czipów niby daje dużo możliwości a finalnie sklecicie set pod siebie w parę godzin a dalej tylko się siedzi i sprawdza czy da się jeszcze jakieś (pipi) wcisnąć bo czipów to masz 20 ma krzyż tylko ilość miejsca jaką zabierają jest ważna. - Walka? No maszuj ku/rwa guziki i będzie co ma być. Nabijesz trochę lvl to nawet przedmioty wspomagające ani żadna finezja nie potrzebna bo złom pęka po paru hitach. Przeciwnicy to też fest - 10 mobków w wariacjach. - Subquesty ech, klasyka, idź przynieś, podaj, pozamiataj, zniszcz, ochraniaj etc, nuda jak jaj/ebie. Na route A jeszcze robiłem trochę tego dla expa i przedmiotów, route B już mi się nie chciało i route C zrobiłem ze dwa powtarzalne schematy, olałem i skupiłem się na fabularnych zadaniach. - Hackowanie - najbardziej chu/jowa rzecz w tej grze, nudna minigierka z której korzystałem jak musiałem a w końcowych levelach już nawet odpaliłem easy bo mi się nie chciało z tym pier/dolić - Sekwencje szczelania samolocikiem bardzo miła odskocznia. - Graficzka takie końcowe ps3/wczesna obecna generacja, momentami fajen momentami sr.aka i nuda, puste przestrzenie po których nie chce się biegać tylko fast travel i elo. - muzyczka? No spoko to wycie co jakiś czas i tyle zapamiętałem. Prowadzenie fabuły to się w czasach psx zatrzymało, ckliwa cut scenka, darcie (pipi) jak w typowych anime, wielkie gesty zaraz ciach jakieś boty pierd.olą, zaraz ciach jakieś ściany tekstu do przeklikania XD Samo story 'potężne' androidy, uczucia, miłość, oszukiwanie, roboty z uczuciami, wojny. Te poje/bane japońce mają jakieś skrzywienie na ten temat, wezmą wikipedię, poczytają trochę biblijnych motywów, trochę o sztucznych inteligencjach, coś tam o filozofii i wysrają to wszystko w gierkę dla dzieci o biciu robocików, kumacie? Zaraz pewnie przyjdzie jakiś z/(pipi) i powie że nie zrozumiałem bo to trzeba od Drakengard przez Gestalt grać i jeszcze Nietzchemu obciągnąć żeby w pełni zrozumieć tą wspaniałą wielką grę a także przeczytać szóste zdanie na czwartej stronie w znalezionym dokumencie w super sub queście o przyniesieniu patyka by docenić kunszt meandrów historii. edit. zraz obejrzę filmik wrzucony od Figusia, przy okazji pewnie 5 innych i ZROZUMIEM wielkość tego tytułu i wskoczy 9/10 edit 2 obejrzane, fajen 5deep7me 7-/10 Edytowane 25 kwietnia 2020 przez tukan 5 6 5 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Ale zaraz będzie zemsta koneserów za szkalowanie japońskiej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Ale bomby prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Tak zasadniczo to nawet o takim Wiedźminie 3 można powiedzieć, że questy polegają na nawalance z innymi mobkami. Kwestia gustu. Jednym gierka podpasuje, innych zmiesza. Dla mnie to perełka w swojej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 5 godzin temu, tukan napisał: (...) tą wspaniałą wielką grę (...) tę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Z ogólną oceną i większością zarzutów mogę się zgodzić, z tą różnicą, że dla mnie np. hackowanie było lepszą zabawą, niż strzelanie "samolocikiem", tragedia, szczególnie w tak częstych i dużych dawkach. A przez brak jakiegokolwiek wyzwania na normalu (za to hard skrajnie karzący gracza) wkrada się tu po prostu nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Poleciał minus za szkalowanie muzyki, obie części mają genialny soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 5 minut temu, Shen napisał: Poleciał minus za szkalowanie muzyki, obie części mają genialny soundtrack. Muzyka to bardzo zawsze dyskusyjna sprawa. Mi się w nierku podobały te wszystke ambienty, a u kojimy już tak nie za bardzo. Szczególnie ten utworek: Ciareczki kufa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Ja tam się nawet moge z tym wszystkim zgodzić ale jak ktoś nie docenia soundracku gry nier automata to chyba ma penis w uszach 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 bez kitu xd No, ale to widocznie ta mityczna KWESTIA GUSTU. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Jak człowiek jedyne co w życiu słuchał z zaangażowaniem to playlista z Manieczek to nic dziwnego, że nie umie docenić JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH SOUNDTRACKÓW W GIERKACH EVER. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Radek potężnie wyjaśnił tę przeciętną gierkę, najbardziej przehajpowany tytuł tej generacji. I ten niesamowity soundtrack, ani jednego kawałka nie pamiętam. sŁuChAsZ MaNiEcZeK tO nIe ZrOzUmIeSz PlEbSiE Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Stanął mi lekko podczas czytania posta tukana. A muzyczka wyzej z wokalem trochę jak w Kingdom Hearts więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Te bezguścia są niesamowite :3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Zaraz zacznie się walonko wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Wątpię, już jedną grupka na temat wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 E tam, szukanie taniej sensacji boomera na forum. Starzy ludzie powinni zostac przy swoich gierkach życia z czasów mlodosci czyli herosy 3 i diablo 2 i nie pakować się w nowe generacje szukając uj wie czego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 W dniu 25.04.2020 o 11:40, tukan napisał: No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10. Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn? - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie wiem co za daun to wymyślił. - System czipów niby daje dużo możliwości a finalnie sklecicie set pod siebie w parę godzin a dalej tylko się siedzi i sprawdza czy da się jeszcze jakieś (pipi) wcisnąć bo czipów to masz 20 ma krzyż tylko ilość miejsca jaką zabierają jest ważna. - Walka? No maszuj ku/rwa guziki i będzie co ma być. Nabijesz trochę lvl to nawet przedmioty wspomagające ani żadna finezja nie potrzebna bo złom pęka po paru hitach. Przeciwnicy to też fest - 10 mobków w wariacjach. - Subquesty ech, klasyka, idź przynieś, podaj, pozamiataj, zniszcz, ochraniaj etc, nuda jak jaj/ebie. Na route A jeszcze robiłem trochę tego dla expa i przedmiotów, route B już mi się nie chciało i route C zrobiłem ze dwa powtarzalne schematy, olałem i skupiłem się na fabularnych zadaniach. - Hackowanie - najbardziej chu/jowa rzecz w tej grze, nudna minigierka z której korzystałem jak musiałem a w końcowych levelach już nawet odpaliłem easy bo mi się nie chciało z tym pier/dolić - Sekwencje szczelania samolocikiem bardzo miła odskocznia. - Graficzka takie końcowe ps3/wczesna obecna generacja, momentami fajen momentami sr.aka i nuda, puste przestrzenie po których nie chce się biegać tylko fast travel i elo. - muzyczka? No spoko to wycie co jakiś czas i tyle zapamiętałem. Prowadzenie fabuły to się w czasach psx zatrzymało, ckliwa cut scenka, darcie (pipi) jak w typowych anime, wielkie gesty zaraz ciach jakieś boty pierd.olą, zaraz ciach jakieś ściany tekstu do przeklikania XD Samo story 'potężne' androidy, uczucia, miłość, oszukiwanie, roboty z uczuciami, wojny. Te poje/bane japońce mają jakieś skrzywienie na ten temat, wezmą wikipedię, poczytają trochę biblijnych motywów, trochę o sztucznych inteligencjach, coś tam o filozofii i wysrają to wszystko w gierkę dla dzieci o biciu robocików, kumacie? Zaraz pewnie przyjdzie jakiś z/(pipi) i powie że nie zrozumiałem bo to trzeba od Drakengard przez Gestalt grać i jeszcze Nietzchemu obciągnąć żeby w pełni zrozumieć tą wspaniałą wielką grę a także przeczytać szóste zdanie na czwartej stronie w znalezionym dokumencie w super sub queście o przyniesieniu patyka by docenić kunszt meandrów historii. edit. zraz obejrzę filmik wrzucony od Figusia, przy okazji pewnie 5 innych i ZROZUMIEM wielkość tego tytułu i wskoczy 9/10 edit 2 obejrzane, fajen 5deep7me 7-/10 Aktualnie jestem w mniej więcej połowie drugiego scenariusza i już mam jakiś obraz tej gry. Zgadzam się w każdym zdaniu z kolegą wyżej. Do tego wszystkiego dodam że drażni mnie wygląd i nieczytelność mapy. Wiem że fani tej gry oskarżą mnie o "herezję" ale dla mnie to taki wypasiony indyk, nie porządny kawał gry. Teraz mnie bierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Ta gra to nie indyk tylko typowe AA jakich dzisiaj na lekarstwo. Mi się gra podobała i kiedyś do niej wrócę. Ma masę niedoróbek, czuć niski budżet ale ma świetny klimat i wyróżnia się na tle innych gier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi