Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

I właśnie podczas drugiego runu będzie możliwość nadrobić side questy, jak się chce.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 252,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Nie wyraziłem się jasno we wcześniejszym wpisie. Chodzi mi o to czy warto kończyć pierwsze przejscie z 10% misji pobocznych, może mieć to wplyw na odbiór pierwszego zakonczenia? 

Grając 9s dialogi w pobocznych są identyczne?

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam poboczne questy się różnią, ale ja za dużo ich nie robiłem, więc nie wiem czy wszystkie.

Opublikowano

Warto wiedziec, ze te questy to glownie world building, gameplayowo sa uciazliwe. Uwazam, ze warto, bo niektore sa super, poza tym w takich grach chce wiedziec o swiecie jak najwiecej, ale niektore sa okropne. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:xboss:wielkiego dupska pani robot nigdy za wiele

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To teraz chyba ich najmocniejsza marka, wiec kolejny nier pewnie wyjdzie.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

5 lat po premierze znajdują jakieś pojebane ukryte pokoje? Kwintesencja gejmingu. Kocham motzno tę grę wideo:sonkassie:

Opublikowano

Bo to jest świetna gra, która została wydana w idealnym czasie. Jest taka fajnie japońska, z fajną japońską pseudo-głęboką fabuła i fajnymi japońskimi dziwactwami i fajną japońską muzyką, a tego był deficyt w okresie wydania tej gry. 

Opublikowano

Plus jest miksem różnych gatunków. Choć najczęście określana jest jako Action jrg. No, w sumie się zgadzam. Tej ścieżki audio nie idzie zapomnieć. Mam zamiar nabyć YorHa Edition, tanio stoi obecnie. 

Opublikowano

I to z niższą kategorią wagą deklasuje prawie całą resztę tych wysokobudżetowych super-hajper gierek.

Opublikowano

lecimy dalej

Teorie pojawiają się jak przy abandoned :Coolface:

ehh, dobry baicik, tyle dobrego że nie ciągneli tego długo

Screenshot_20220729_005014.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

U Yoko Taro po staremu

Opublikowano

Last of us remake za 329 spowodował wylewy u niektórych, port 5 letniej gry z wymiana lisci 3d na tekstury w 20fps za 199 nie spotkał się z żadnym protestem i krzyżowaniem w zakupach growych. Fajnie by było mieć 2b w kieszeni ale za grubo ponizej stówy.