Opublikowano 7 lutego 20223 l I właśnie podczas drugiego runu będzie możliwość nadrobić side questy, jak się chce.
Opublikowano 7 lutego 20223 l Nie wyraziłem się jasno we wcześniejszym wpisie. Chodzi mi o to czy warto kończyć pierwsze przejscie z 10% misji pobocznych, może mieć to wplyw na odbiór pierwszego zakonczenia? Grając 9s dialogi w pobocznych są identyczne?
Opublikowano 7 lutego 20223 l Jeśli dobrze pamiętam poboczne questy się różnią, ale ja za dużo ich nie robiłem, więc nie wiem czy wszystkie.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Warto wiedziec, ze te questy to glownie world building, gameplayowo sa uciazliwe. Uwazam, ze warto, bo niektore sa super, poza tym w takich grach chce wiedziec o swiecie jak najwiecej, ale niektore sa okropne.
Opublikowano 8 marca 20223 l dojenia marki ciag dalszy https://animecorner.me/nierautomata-prequel-manga-english-release-coming-out-in-december-2022/?fbclid=IwAR2pI9y__DDNl4w8e_1OYiKkL2HtheuB2IYPJu2L03hkEMuvuxsPcEEINq4
Opublikowano 8 marca 20223 l To teraz chyba ich najmocniejsza marka, wiec kolejny nier pewnie wyjdzie.
Opublikowano 26 lipca 20222 l 5 lat po premierze znajdują jakieś pojebane ukryte pokoje? Kwintesencja gejmingu. Kocham motzno tę grę wideo
Opublikowano 26 lipca 20222 l Bo to jest świetna gra, która została wydana w idealnym czasie. Jest taka fajnie japońska, z fajną japońską pseudo-głęboką fabuła i fajnymi japońskimi dziwactwami i fajną japońską muzyką, a tego był deficyt w okresie wydania tej gry.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Plus jest miksem różnych gatunków. Choć najczęście określana jest jako Action jrg. No, w sumie się zgadzam. Tej ścieżki audio nie idzie zapomnieć. Mam zamiar nabyć YorHa Edition, tanio stoi obecnie.
Opublikowano 26 lipca 20222 l I to z niższą kategorią wagą deklasuje prawie całą resztę tych wysokobudżetowych super-hajper gierek.
Opublikowano 29 lipca 20222 l lecimy dalej Teorie pojawiają się jak przy abandoned ehh, dobry baicik, tyle dobrego że nie ciągneli tego długo
Opublikowano 8 października 20222 l Last of us remake za 329 spowodował wylewy u niektórych, port 5 letniej gry z wymiana lisci 3d na tekstury w 20fps za 199 nie spotkał się z żadnym protestem i krzyżowaniem w zakupach growych. Fajnie by było mieć 2b w kieszeni ale za grubo ponizej stówy.