kubson 3 189 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 gra wyglada przecietnie, ale gameplay / muzyka robi bardzo, swietnie demko, dla mnie day one Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 dobry art design > dobra grafika. zawsze. a ten w tej produkcji jest bardzo dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Ja tylko mam nadzieje ze tworcy nie pojechali tylko w futurystyczny temat ale bedzie tez duzo grania w przszlosci tak jak bylo w pierwszym nierze, jakos ten klimat sredniowiecznej wioski bardziej mi sie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Jako slasher dobra gra, ale tekstury (np. dźwigu) to jakieś kleksy z PS2. Trzeba sprawdzić pierwsze recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) I jak dadza 6/10 za grafike to nie kupisz? Edytowane 29 grudnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Czy tylko mi sie wydaje, ze fabula bedzie traktowala o tym jak 2B podczas swoich przygod staje sie coraz bardziej czlowiekiem/szuka czlowieczenstwa. Tak mi sie cos wydaje po tym demku. Ktos tu pisal, ze wiekszy killer niz Nioh. Nie zgodze sie, ale i tak nastawiam sie bardzo optymistycznie. Ostatnia tego typu gra, w ktora gralem to MGS Rising. PS: muzyka perelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Mi troche z poczatku przypomnial stare gaideny Gra nie bedzie hitem wiadomo, ale licze na cos jak pierwszy nier, czyli 8 moze 8+ na 10. Zreszta nier nie jest jakims ultra pro slasherem i nigdy nie byl. A grafika hmm, zla nie jest, szalu nie robi no ale i jakos te demko nie mialo zbyt gdzie pokazac mocy, o ile taka bedzie. Tak jak mowilem licze na dobre 8 na 10 i bedzie okej. Zaorac to ma Nioh Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Nier moim zdaniem mial slaby system walki, najwieksze plusy to byla fabula i muzyka. W Automacie widac nacisk na walke, ktora byla najslabszym elementem poprzedniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Zgadza sie, choc ewidentnie widac ze ten system walki mimo ze dalej nie ma polotu do czolowki w automacie jest duzo poprawiony. Poza tym nie wiem ale to tylko demo i po prostu chcieli pokazac sie z jak najefektowniejsze strony wiec wybrali elementy walki nie eksploracji. Mi sie wlasnie w nierze najbardziej podobala muzyka i podroze po tych sredniiwiecznych miejscowkach czego w demie nie bylo. Poza tym ten z dema chlopek mial zakryte oczy, czy to TEN chlopek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Z tego co czytalem ma sie pojawic pewna postac z Nier i ogolnie nawiazania do Drakengarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Imo nie ma co porównywać walki Nier do Nioh. Przy tym Nier możesz walić ile wlezie, pukać przyciskami kwadratem na przemian z trójkątem, a przy okazji małego poda do strzelania, a w takim Nioh musiałeś uważać i miałeś różne style walki i jaka będzie się nadawać, nie wspominając o skillach gdzie tego masa będzie, a bronie to też to samo, tutaj ogólnie trzeba myśleć w stosunku do Nier, trochę inna tematyka walk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Ogolnie ta miejscówka z dema totalnie mi do gustu nie przypadla i chyba bardziej podobal mi sie setting pierwszego Niera. Tam brakowalo tylko dobrej walki i troche lepszej grafiki. Ja sie chyba do slasherów i tych gier od platinum nigdy nie przekonam wiec dla mnie Automata raczej odpada z zakupów. Czekam na Nioha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Zacznijcie jeszcze Automatę do Soulsów porównywać, idziecie w "dobrym" kierunku W Bayonettę 1 i 2, to wy nie graliście? Bo to z tej serii nowy Nier czerpie garściami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Zacznijcie jeszcze Automatę do Soulsów porównywać, idziecie w "dobrym" kierunku W Bayonettę 1 i 2, to wy nie graliście? Bo to z tej serii nowy Nier czerpie garściami. uff, już myślałem, że nikt tego nie napisze. Toż to reskin bayonetty xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Raczej MGR, prócz dodge seta to tutaj systemowo wiele nie czerpie z tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 No alr jest laska jako bohater wiec czerpie z bayonetty Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 I jak dadza 6/10 za grafike to nie kupisz? Kupię, bo mam nadzieję, że gra będzie miała więcej do zaoferowania (fajne miejscówki, różnorodni przeciwnicy, jakiś rozwój postaci itd.) i będzie ciekawa. Zwracam tylko uwagę, że do tekstur się nie przyłożyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Ta gra to będzie taki szpil jak swego czasu Rising. Dorzucą jeszcze odpowiedni OST i będzie łamanie palców na poziomie "are you insane?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Eurogamer donosi że na PS4 900p i 1080p na Pro, dzięki Bogu na obu 60 FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Ogolnie ta miejscówka z dema totalnie mi do gustu nie przypadla i chyba bardziej podobal mi sie setting pierwszego Niera. Tam brakowalo tylko dobrej walki i troche lepszej grafiki. Ja sie chyba do slasherów i tych gier od platinum nigdy nie przekonam wiec dla mnie Automata raczej odpada z zakupów. Czekam na Nioha. mało Nier w nowym Nier ponieważ demo? https:/ www.youtube.com/watch?v=qpCMOqFugi4 i taki mały bonus dla fanów pewnych postaci z jedynki: będzie sztosik od tego samego scenarzysty i kompozytora pienkny kawalerze Edytowane 31 grudnia 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 900p z 60 klatkami? Jestem za jeszcze jak. Ale bedzie sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Aczkolwiek trochę lipa, bo widać to jak cholera, gdy się pstryka foty w SHARE - anty aliasing nie istnieje - takich ząbków nie widziałem chyba w żadnej grze na PS4. Oczywiście i tak kupię, bo demko mnie zachwyciło, ale wkurza, że coraz częściej PS4 okazuje się być budżetowym kawałkiem plastiku, który ma problemy z grą, która nawet nie jest graficznie najwyższych lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Aczkolwiek trochę lipa, bo widać to jak cholera, gdy się pstryka foty w SHARE - anty aliasing nie istnieje - takich ząbków nie widziałem chyba w żadnej grze na PS4. Oczywiście i tak kupię, bo demko mnie zachwyciło, ale wkurza, że coraz częściej PS4 okazuje się być budżetowym kawałkiem plastiku, który ma problemy z grą, która nawet nie jest graficznie najwyższych lotów. Je*bie mnie ta grafika tak mocno, że nawet nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazić. Gra wygląda poprawnie, a gameplay ma taki, że mi stoi jak za czasów Rising. ORAZ BETONOWE 60 FPS JAK PAN JEZUS NAKAZAŁ :obama: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) zagrywam sie w demo jak po(pipi)on nie bawiłem się tak dobrze od czasów bayonetty 2 day one u mnie. Co od technicznego aspektu gry jak to chińczyki, lokacje pustawe i 900p XD czemu marzec takim penisem jest jeśli chodzi o wydawanie gier. Edytowane 31 grudnia 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Ogolnie ta miejscówka z dema totalnie mi do gustu nie przypadla i chyba bardziej podobal mi sie setting pierwszego Niera. Tam brakowalo tylko dobrej walki i troche lepszej grafiki. Ja sie chyba do slasherów i tych gier od platinum nigdy nie przekonam wiec dla mnie Automata raczej odpada z zakupów. Czekam na Nioha. tej, ale w pierwszym nierze były tez podobne klimaty - kilkupoziomowa fabryka, stado robotów, etc. platformówkowe bieganie taz w kilku miejscach było. ogolnie setting jest utrzymany w klimacie pierwowzoru. i (pipi)a, jakby to było to samo co w jedynce, to byłby lament, ze to samo, nic nowego i w sumie jest to mission pack bez nowych patentów. Jest nieco nowego/odświezonego, to jest płacz ze to juz nie jest to, bo jest nowego. Ja już nawet nie piję do zacytowanego posta tylko do wiekszosci pdoobnych wypowiedzi - w kilku gamingowych grupach na FB, widze dokładnie ten sam płacz. Ze to niby nie jest już to studio, ze platinum sie zagalopowało i to już nie jest nier... i inne brednie. tak źle tak niedobrze. IMHO, pod względem mechaniki i settingu (miejscowo) to własnie pierwszy nier był s(pipi)ony, ale ratował go niezwykły klimat, muzyka i fabuła. Tutaj zobaczylismy kawałek jakiejs lokacji i wszyscy juz wiedzą, że gra nie spełni ich oczekiwań (i odwrotnie;)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi