Opublikowano 15 stycznia 20178 l Obejrzałem powyższy filmik i dalej uważam, że ta gra to tylko z japońskim VA.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l ja grałem z angielskim i było bardzo ok, to i muzyka bardzo mi przypomniała poziom ghost in the shell.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Tak muzyka mi też GitS właśnie przypomniała. Jakoś po japońsku jest ten klimat anime.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ktoś tu chyba chciał steelbook, cena chyba ok, tyle co za zwykłą. http://konsoleigry.pl/r?k=ee3907c0&idp=8348
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Cena na pewno coś nie tego, bo day1 tyle samo. Wydaje mi się że jakiś błąd.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Konsoleigry słynie z tanich gier, dziwi mnie jednak, że oni mają, a takie muve(bodajże oficjalny sklep wydawcy w Polsce) już nie ma ze steelbookiem. Niemniej, zamówiłem za pobraniem.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Jak ktos chce to 2 minuty ma na danie reflinka i zarobeinie 8zł bo tez zamawiam.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Też zamówiłem, mam nadzieję że faktycznie będzie za takie pieniążki. :) Myślałem, że tylko game.co.uk będzie to miał, a tu proszę, miła niespodzianka. W dodatku dużo taniej.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Powyżej 20 godzin, tylko tyle było mówione, spodziewam się 30, może 35.P.SOby lepiej wytłumaczyli łowienie, bo ludzie znowu nie będą wiedzieli jak łowić :v
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Tylko ten nieszczęsny antyaliasing i byłoby prawdziwe AAA :( aż żal dupę ściska.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l O matko kochana - te lokacje Miło, że nie pokazali tego wszystkiego na trailerach.