nobody 3 504 Opublikowano 19 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 wszystko jest mega, tylko trochę brakuje mi na razie elementów fantasy, na rzecz samych maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 Powyżej 20 godzin, tylko tyle było mówione, spodziewam się 30, może 35. P.S Oby lepiej wytłumaczyli łowienie, bo ludzie znowu nie będą wiedzieli jak łowić :v Licze ze jak w Drakengard i Nier bedzie kilka zakonczen/sciezek do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 Demkiem jestem zachwycony. Jak cały pełniak będzie trzymał taki poziom to zapowiada się rewelacyjna gra. Poruszanie się postacią jest fantastyczne, gra działa jak marzenie, ciekawe postaci no i te walki z maszynami, a szczególnie bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Tak, rzeczywscie demo robi mega robote i kojarzy się z MGS R. Podobala mnie się zabawa perspektywą, muzyka i przede wszystkim walki z bossami, a nawet jedna cutscenka była bliska wywolac emolszyn, a to dobra zapowiedź. Jako gierka będzie kozak, ale fajnie jakby jeszcze fabula się zgadzala. P.S. Mam nadzieje, ze nie doje.bali jakims grubym spoilerem , bo koncowka trochę wprawia w konsternacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Akurat gry Yoko Taro to głównie fabułą stały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Ograłem wreszcie demo, nie miałem ciśnienia bo i tak zakup day 1. Muzyka świetna, soundtrack bedzie kozak jak w jedynce. Podobały mi się też zmiany ujęc na 2d i z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Heh, teraz każda większa gra powinna mieć wędkowanie, serio piszę :) Nie lubię tej czynności w życiu prawdziwym, ale w grach mnie relaksuje, a strasznie rzadko mam okazję się z tym spotkać (w FFXV jeszcze nie grałem). Pamiętam jak brakowało mi tego w Red Dead Redemption, tam aż się prosiło o taką możliwość. W Wieśku zresztą też... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Najlepsze wędkowanie to chyba Yakuza 3 miała ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Heh, teraz każda większa gra powinna mieć wędkowanie, serio piszę :) Nie lubię tej czynności w życiu prawdziwym, ale w grach mnie relaksuje, a strasznie rzadko mam okazję się z tym spotkać (w FFXV jeszcze nie grałem). Pamiętam jak brakowało mi tego w Red Dead Redemption, tam aż się prosiło o taką możliwość. W Wieśku zresztą też... To twoje zdanie ja jak nie lubię w realu tak nie lubię w grze. Wolę aby gra miała dobry wątek główny i ciekawe misje poboczne a jak jest tego za dużo to olewam. Teraz w Yakuzie 5 większość pobocznych olałem wcześniej w ffXV też w pewnym momencie mnie to znudziło. Jestem też jednym z nielicznych osób którym bardziej podobają się gry skondensowane dlatego takie dragon age 2 > dragon age 3. Red Dead Redemption też miał za dużo pobocznego syfu w stylu polowania i zbierania które po pewnym czasie nudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Nikt Ci nie kazał tego robić więc nie widze problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 (edytowane) Takie rzeczy są opcjonalne, nikt nie każe ci ich robić, i o ile nie są potrzebne do progresji w gierce, to sam sobie jesteś winny, że je robisz. Tak samo DA3 - olewając głupoty, dostajemy spoko gierkę na 30-40h. Edytowane 22 stycznia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 No dopóki nie trzeba to ok ale mafia 3 uczy że niestety nie zawsze pozwalają takie rzeczy olać :) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) Zwyklak za 200 zł jest na ultimie. Pozytywnie zaskakują ostatnio ceny gier najpierw Yakuza teraz Nier za niezły pieniądz. http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/nier-automata Edytowane 23 stycznia 2017 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Nie wiem czy to przez muzykę, kolorystykę czy sporą ilość akcji (pewnie wszystko jednocześnie), ale demko mocno przywodziło mi na myśl ZOE2 z PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Mnie także, zwłaszcza jak później się tym mechem lata. Ech nowe ZOE od PG to by była piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 konami raczej zaorało IP... ewentualnie zrobia z tego slot machine :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Odpaliłem dzisiaj demko i fajne, fajne. Trochę Bayonetta, trochę Rising. Przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Troche Bagonetta, troche Rising troche Contra :P Jakby nie bylo to takich gier niesamograjow potrzeba jak najwiecej. Jezeli dlugosc gry bedzie do tego ok to bedzie sztosik. Steelbook wyglada trzeba sie za nim tez rozejrzec. Edytowane 27 stycznia 2017 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 ..Contra? Z której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Jak kamera ustawia sie 2d klasycznie z boku i sie zacznie strzelac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Wtedy to przypomina Niera jedynkę. :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 30 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 Edycja ze steelbookiem wyprzedana na konsole i gry, tak sam w sklepe cenegi. Ultima niby dalej oferuje, ale tam to wiele osob juz sie na preorderach przejechalo. Nie spodziewalem sie szczerze mowiac, trzymam kciuki za dobra sprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Małe Q&A z wczorajszego poranka (btw - wydarzenia z demka są gdzieś z połowy gry): Originally Posted by Yosuke Saito, Producer of NieR Automata Is there a possibility of a NieR Remaster or Re-Release? "There is a very high possibility if NieR Automata sells like hotcakes, yes." How long is NieR Automata? "To get to the true ending, the team tells me around 25 hours. For completionists, it'll be around 55 to 60 hours." Will there be extra costumes? "That's a secret!" Will there be multiple endings? "Of course, but they won't be unlocked in the same way as the previous game. You'll have to figure out how to get them on your own." Originally Posted by Yoko Taro, Director of NieR: Automata Please Sum up Automata in one Sentence. "It's the one that's not Final Fantasy." Has 2B's popularity caught you off guard? "I had no idea she'd be this popular! No idea!" How will the characters develop over the course of the story? "It'll be something good like all Square Enix JRPGs!" Will this be the last NieR? "No idea!" Will you team up with Platinum again in the future? "If SE pays me, I'll do anything they want!" Do you have a face in there? "More important than that, it's so hot in here I'm about to die!" Do you have a message for the fans? "I wouldn't expect too much from this game if I were you." Originally Posted by Takahisa Taura, Designer from Platinum Games Any Updates on the PC Version? "We're working hard on it, but if I said anything, ninjas from SE would try to kill me, so I've got nothing to announce." Is a Switch Port Planned? "If SE pays us for it, we'll make it - we'll even make it for the super nintendo." Will there be Easter Eggs in the game? (Like 2B Petting her Pod with the Touch Pad.) "Yes, there will be many like that throughout the game." Was the Demo part of the game, or seperate? "It happens in the game, but there are events both before and after." Will Automata switch Genres like the original NieR did? (i.e: Text Adventure) "Yoko-san had to put in another text adventure just because people hated the first one." Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi