Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Orzeszek od zawsze lubi sobie po prostu bezstresowo pograć i tyle. 

Edytowane przez Soul
Opublikowano

w horizonie tez marudzil na poziom trudnosci i balans - czy gral na hardzie albo chociaz normalu? watpie :pawcioavatar:

Uwielbiam ludzi zaczynajacych na easy i psioczacych na poziom, jak Ficus, gdy pisal, ze w Final Fantasy sie nie da zginac xD
Opublikowano

Granie na easy, i to jeszcze przy dzisiejszych samograjach ja yebie XD

Akurat na tej generacji wyszło sporo gier gdzie normal to naprawdę normal, a nie (pipi) jak na poprzedniej generacji.
Opublikowano

8h na liczniku, 15% questow zrobione, jestem po

walce z goliatami w miescie

nowych zadan wyskoczylo tyle, ze nie wiem za co sie zabrac. W 7h to mozna chyba przejsc na easy i to lecąc na pałe.

Gość yaczes
Opublikowano

tez nie wiem jak to ludzie w 7h przechodza, to chyba trzeba samo story robic o_O

Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)

jak ktos speedrunuje z mysla o odsprzedazy to nie dziwota.

#szybkobotanieje

Edytowane przez aphromo
Opublikowano (edytowane)

Ja też nie czaję. Mam 10h i 15% questów.

Gram na normalu i jest banalnie prosto ale mi to pasuje, mam 19 level a pokonuje robociki na 35 trololo, wystarczy robić unik i koniec filizofii ;p

Zresztą te roboty jak atakują to wydają taki specyficzny dźwięk i zapalają czerwone światło co ułatwia znacznie wszystko.

Na kolejne przejście przerzucę się na harda - może ;}

Tylko raz wyskoczyłem na:

Robocika na dachu - senseja kamikaze (taki quest jest z nim), którego pokonałem 2 razy i z każdym kolejnym starciem on się dokoksowywyuje i obecnie nie mogę go pokonać bo ma 40 level i za mało mu zabieram jakieś 20hp jednym ciosem więc ta walka by mogła trwać w nieskończoność... najpierw muszę podlevelować...

Edytowane przez michu86-
Opublikowano

Czy subquesty zaliczone przy pierwszym przejsciu, przechodza na kolejne? Bo wszystkich i tak nie zrobie, wyscig np bez odpowiednich modyfikacji na szybkosc biegania raczej nie do zaliczenia w tym momencie. 

Opublikowano

Coś czuje że fajniej (i dłużej) na pierwszym przejsciu pobawię się jedynie powyżej normala. Demo zaliczyłem na nim bez żadnych zgonów.

Gość yaczes
Opublikowano

wiecie co mi sie podoba w tej grze najbardziej? Ze trzeba korzystac ze wszystkich fajerow na padzie.

Jedne i drugie wskazujace oraz srodkowe w ciaglym uzyciu, do tego kciuki tancza po galkach i X /\ [] O

A wszystko to przychodzi naturalnie, zdaje sie byc oczywiste.

Opublikowano

Xkom mnie zbywał do dzisiaj, bo mówili, że we wtorek będą mieli dostawę limitek co sądząc po postach z forum było wątpliwe. Naiwnie czekałem i uja dostanę. Zamówiłem na allegro przy droższej cenie, no, ale steelbook wspaniały :/

Opublikowano

Czy subquesty zaliczone przy pierwszym przejsciu, przechodza na kolejne? Bo wszystkich i tak nie zrobie, wyscig np bez odpowiednich modyfikacji na szybkosc biegania raczej nie do zaliczenia w tym momencie. 

Przeczytałem gdzieś na stronce, że przenoszą się te questy co zrobiłeś i z kolejnym przejściem pojawiają się nowe.