Velius 5 698 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 22h grania, 50% questów zrobione, not o ruszam z fabuła i w koncu zrobie pierwsze przejscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Namowiliscie mnie zeby jednak przy pierwszym przejsciu zrobic jak najwiecej questow. Trafilem do zalanego miasta, duzo jeszcze lokacji przede mna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Co do questów, to przedstawienie w wykonaniu robotów nawet smieszne było. No i ciesze sie ze poza Grimoire Noire po przejsciu jedynki, przesłuchalem tez Live Drama i przeczytalem The Lost World bo widze ze sporo nawiązań jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Namowiliscie mnie zeby jednak przy pierwszym przejsciu zrobic jak najwiecej questow. Trafilem do zalanego miasta, duzo jeszcze lokacji przede mna? Jak zaczniesz misje fabularną w tym miejscu to nie będziesz już mógł wrócić do robienia questów. Fabularnie już pod koniec jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Co to jest za gra Pierwsze przejście - dobre to jest Drugie przejście - no dobra, to jest zayebiste Trzecie przejście - o ja pjerdole, co tutaj się dzieje O_o 40 godzin na liczniku i w weekend jadę dalej by zobaczyć true ending. Dla mnie najlepsza gra tej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Heh ja po 27h zrobieniu 62% side zebraniu 65% broni nie widzialem jeszcze zakonczenia a tu typy po 30h gre koncza na amen co tu sie dzieje xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Route C wraz z endigiem ponoc spoko, ale ending E rzekomo rozpyerdala narody. Ogolnie przed chwila do mnie dotarlo kim tak naprawde jest 2B i troche mi smutno sie zrobilo, bede o tym myslal w lozeczku teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak to jest z tymi zakończeniami? Po przejściu gry i rozpoczęciu jej od nowa gra sama ustawi się na inne zakończenie czy jednak trzeba zrobić coś konkretnego bo inaczej może się zdarzyć, że przejdziemy grę dwa razy pod rząd z takim samym zakończeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) nie da sie przejść z tym samym - przynajmniej za 4 pierwszymi razami - przy finale 4 przejscia masz dodatkowo ewidentny wybor. Edytowane 17 Marca 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 po 4 przejsciu nie ma juz kolejnego new game+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Najpierw skonczylem pewien quest i grała muzyczka prosto z Nier'a jedynki, a potem podczas walki z pewnym bossem puscili remix mojej ulubionej pioseneczki z NIer'a Jakie to jest (pipi)a dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Człowiek nie wchodzi na zadne fora o Nier Automata, nie oglada trailerów, nie czyta recek, nie oglada screenów, gra sobie w niewiedzy zeby jak najlepiej sie bawic i wejdzie taki typek i napisze cos czego nie powinien, dzieki (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Spoiler = Ban :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Kto tym razem? Ja juz chyba tu nie wchodze do przejscia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To nie ta sama osoba co w temacie Horizona walnela bombe tez? :P Nie byl to jakis mega spojler, ale jestem akurat w takim miejscu ze moje "przypuszczenia" i bawienie sie w przewidywanie wlasnie stracily sens po tym co napisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Co za typ. Też chyba sobie odpuszczę przeglądanie tego tematu dopóki nie przejdę. Współczucia Velius. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) :banderas: :banderas: Edytowane 17 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To nie ta sama osoba co w temacie Horizona walnela bombe tez? :P Nie byl to jakis mega spojler, ale jestem akurat w takim miejscu ze moje "przypuszczenia" i bawienie sie w przewidywanie wlasnie stracily sens po tym co napisal. Te przypuszczenia autentycznie mozna potwierdzic czytajac 1 zdanie z tylu pudelka/tekturki. Nawet bym tego spoilerem nie nazwal szczerze mowiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie czytalem pudełka ani tekturki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja tez nie czytalem niech sobie z tydzien typ odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nawet patrzac na okladke mozna sie domyslic, no chyba ze z obawy o spoilery nie patrzyliscie tez na okladke. xd Zasada jest raczej prosta, jak ktos ma fobie spoilerowa ze nawet trailerow nie oglada, to do tematu tez niech lepiej nie wchodzi, bo ciezko jest rozszyfrowac co dla takiej osoby moze byc spoilerem a co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja patrzylem ale teraz juz wiecej tego nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nawet patrzac na okladke mozna sie domyslic, no chyba ze z obawy o spoilery nie patrzyliscie tez na okladke. xd Zasada jest raczej prosta, jak ktos ma fobie spoilerowa ze nawet trailerow nie oglada, to do tematu tez niech lepiej nie wchodzi, bo ciezko jest rozszyfrowac co dla takiej osoby moze byc spoilerem a co nie. Nie no, patrzylem na okladke, ale mialem zupelnie inne założenia poprostu. No i jasne, to nie byl jakis mega spojler, poprostu akurat Mialem z tą osoba walke i zakladalem cos innego niz przeczytalem wlasnie xD , wiec poprostu miałem pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dobra, ja teraz pierdzielne piekniutki spoiler-teorie-pytanie po pierwszym przejsciu gierki, wiec uwaga. To kto sie domyslil jaka jest naprawde rola 2B po polaczeniu jej monologu z poczatku gry i dialogu na koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi