SlimShady 3 373 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jak wyglada sprawa z pobocznymi, w kazdym kolejnym przejsciu jest to samo czy calkiem inny pakiet misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Są nowe ale i te których nie zrobiłeś. Wszystko co zrobiłeś przechodzi a i niektóre misje może zrobić tylko jedna postać więc musisz je zrobić kiedy nią kierujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 A od którego momentu nie można pobocznych questów robić? Zrobiłem 25% i mi się questy zablokowały po tym jak straciłem 9S , zrobiłem kilka misji i nic. Odblokuje się to potem, czy już do końca będę musiał lecieć bez questów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 To juz koniec gry prawie wiec wlasnie od tego momentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 No nieźle, myślałem, że na samym początku jestem, bo robiłem same questy, a wątek główny lekko ruszyłem. Przynajmniej tak mi się zdawało xd Z drugiej strony coś koło 15h zeszło już nawet nie wiem kiedy, ale szkoda, że te misje poboczne się blokują. No cóż, nadrobię przy drugim podejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 A kto z was skonczyl calkowicie quest Emila i zaliczyl obie dodatkowe walki cieniasy? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 A kto z was skonczyl calkowicie quest Emila i zaliczyl obie dodatkowe walki cieniasy? Ja na niego wyskoczyłem na 54 levelu i zabierałem mu moimi atakami całe 0 hp, więc jeszcze poczekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja pierdole, ale to trzecie przejście rozpierdala na atomy. Ten cały wątek z Pascal, samobójstwo dzieci, a następnie wyczyszczenie jej pamięci i zabicie jej. No (pipi)a, dawno mi tam smutno nie było z powodu śmierci jakiejś postaci w gierce wideo. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że przy drugim przejściu gra się 9S i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że gra się tylko jednym bohaterem w tej grze XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 40h na liczniku i koncze drugie przejscie powoli. 75% questów wykonanych, połowa broni juz na max levelu i w ogole super gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Gierka jest wyborna, jestem na drugim przejściu. Dawno mi się tak bardzo grać w gierkę nie chciało, nawet Yakuza Zero i Nioh mnie trochę wynudziły a 'Rozi: Tatomata' trzyma i nie chce puścić. Na normalu idzie się jak przez masło, zero problemów do tej pory a w inwentarzu cały czas leży te same 70 potków. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że przy drugim przejściu gra się 9S i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że gra się tylko jednym bohaterem w tej grze XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram Ta gra cie jeszcze wiele razy zaskoczy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Zaczalem sobie trzecie przejscie Co tu sie odjaniepawla Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ja też zaczynam 3cie przejście... To jest lepsze niż "skoki narciarskie 2002 serdecznie zapraszam Adam Małysz" !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Na jakich poziomach trudności gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Na normalu ale jest za prosto - ale nie zmieniam. Przez 40h zginąłem 2 razy. Raz to na samym początku. A drugi jak ukradłem pewien przedmiot pewnemu panu i mnie dojechał za to, bo dzieliła nas różnica 45 leveli - niestety na jego korzyść ;) Edytowane 22 Marca 2017 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) No i zobaczyłem ending D oraz E. No nieźle. Ale ten Yoko Taro to jest troll. XD To pytanie na końcu czy chcę pomóc innemu graczowi w zamian za utratę save'ów. Kliknąłem nie, ale mogłem kliknąć tak bo miałem kopię save'ów na pendrive. Wspaniała przygoda, ale jednak nie bez wad. Teraz sobie pokończę questy poboczne. No i teraz wiem o co chodziło Orzeszkowi z tymi 5h. xD Edytowane 22 Marca 2017 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Na jakich poziomach trudności gracie? zaczalem na normalu, ale potem wchodza takie przegiete chipy, ze zmienilem na hard w polowie pierwszego przejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie referencja do Dragon Quest czyli Cypress Stick . Zmienia dymki na te z serii DQ i wali przemocne crity xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Tylko w prologu. Po prostu dopoki nie pokonasz pierwszego bossa w grze, nie mozesz sejwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest? Taka mała rada, nie czytaj o tej grze przed zagraniem w nia, zwlaszcza 3 tygodnie po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest? Taka mała rada, nie czytaj o tej grze przed zagraniem w nia, zwlaszcza 3 tygodnie po premierze Czytałem tylko spusty graczy. Szczęśliwie uniknąłem spoilerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 I nie patrz na standardowa okladke bo sa spoilery. U mnie okladka juz odwrocona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 I nie patrz pod spódniczki dziewczynom na ulicach, tam tez sa spojlery z Nier'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi