Skocz do zawartości

NieR: Automata

amsterdream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A od którego momentu nie można pobocznych questów robić? Zrobiłem 25% i mi się questy zablokowały po tym jak

straciłem 9S

, zrobiłem kilka misji i nic. Odblokuje się to potem, czy już do końca będę musiał lecieć bez questów?

Opublikowano

No nieźle, myślałem, że na samym początku jestem, bo robiłem same questy, a wątek główny lekko ruszyłem. Przynajmniej tak mi się zdawało xd Z drugiej strony coś koło 15h zeszło już nawet nie wiem kiedy, ale szkoda, że te misje poboczne się blokują. No cóż, nadrobię przy drugim podejściu.

Opublikowano

A kto z was skonczyl calkowicie quest

Emila i zaliczyl obie dodatkowe walki cieniasy?

Ja na niego wyskoczyłem na 54 levelu i zabierałem mu moimi atakami całe 0 hp, więc jeszcze poczekam :D

Gość suteq
Opublikowano

Ja pierdole, ale to trzecie przejście rozpierdala na atomy. 

Ten cały wątek z Pascal, samobójstwo dzieci, a następnie wyczyszczenie jej pamięci i zabicie jej. No (pipi)a, dawno mi tam smutno nie było z powodu śmierci jakiejś postaci w gierce wideo. :( 

Opublikowano

gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że

przy drugim przejściu gra się 9S

i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że

gra się tylko jednym bohaterem w tej grze

XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram :obama:

Opublikowano

Gierka jest wyborna, jestem na drugim przejściu. Dawno mi się tak bardzo grać w gierkę nie chciało, nawet Yakuza Zero i Nioh mnie trochę wynudziły a 'Rozi: Tatomata' trzyma i nie chce puścić.

Na normalu idzie się jak przez masło, zero problemów do tej pory a w inwentarzu cały czas leży te same 70 potków.

Opublikowano

gurwa przeczytałem recke niera na ppe i czytając ją dowiedziałem się że

przy drugim przejściu gra się 9S

i pomyślałem że zepsułem już sobie zabawę bo byłem przekonany, że

gra się tylko jednym bohaterem w tej grze

XDD no cóż, myślę że taka informacja to i tak chyba nic wielkiego w porównaniu z fabułą jak już w końcu zagram :obama:

Ta gra cie jeszcze wiele razy zaskoczy ;)
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Na normalu ale jest za prosto - ale nie zmieniam.

Przez 40h zginąłem 2 razy. Raz to na samym początku. A drugi jak

ukradłem pewien przedmiot pewnemu panu i mnie dojechał za to, bo dzieliła nas różnica 45 leveli - niestety na jego korzyść ;) 

Edytowane przez michu86-
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

No i zobaczyłem ending D oraz E. 

No nieźle. :obama:

Ale ten Yoko Taro to jest troll. XD 

To pytanie na końcu czy chcę pomóc innemu graczowi w zamian za utratę save'ów. :rotfl:

Kliknąłem nie, ale mogłem kliknąć tak bo miałem kopię save'ów na pendrive. 

Wspaniała przygoda, ale jednak nie bez wad. Teraz sobie pokończę questy poboczne. 

No i teraz wiem o co chodziło Orzeszkowi z tymi 5h. xD

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Na jakich poziomach trudności gracie?

zaczalem na normalu, ale potem wchodza takie przegiete chipy, ze zmienilem na hard w polowie pierwszego przejscia.

Opublikowano

Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest?

Taka mała rada, nie czytaj o tej grze przed zagraniem w nia, zwlaszcza 3 tygodnie po premierze :obama:

Opublikowano

Chciałbym grać na najwyższym poziomie trudności a gdzieś wyczytałem, że na najwyższym gdy sie zginie rozpoczyna sie gre od początku, jak to karwa jest?

Taka mała rada, nie czytaj o tej grze przed zagraniem w nia, zwlaszcza 3 tygodnie po premierze :obama:

Czytałem tylko spusty graczy. Szczęśliwie uniknąłem spoilerów   :ohboy:

Gość suteq
Opublikowano

I nie patrz na standardowa okladke bo sa spoilery.

U mnie okladka juz odwrocona. :ogor: