XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Tak, juz to widze. Wreszcie jego gra okaze się komercyjnym sukcesem i gosciu pójdzie malowac stopami obrazki na scianach. Na pewno cos wypluje w podobnych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Już robi kolejną grę, na mobileBardziej serio, po dobrych wynikach na pewno dostanie kolejny tytuł do zrobienia i pewnie z większym budżetem niż zwykle. Nie wiem po co się przejmować jego trollowaniem z otworzeniem restauracji :v Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Hendrix, juz ograny Nier: A? Gdzies pisałeś swoje wrażenia? Bo nic nie wpadło mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jestem pod koniec drugiego przejścia, więc głównie to unikam spoilerów. Poza tym w sumie rzadko opisuję pełne wrażenia na forum, a już w ogóle w przypadku większych gier. O Nierze może coś skrobnę, chociaż pewnie nie wyrobię się i wolny czas od razu pójdzie w Personę.Na razie naturalnie jestem bardzo zadowolony, ale lubię gry Taro, więc nie mogło być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym. Kto? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ciekawe spojrzenie na początek gry i więzi łączące 2B i 9S. Jeżeli ktoś jeszcze nie ukończył ścieżki C to nie polecam czytać tego. Ja powiem tylko tyle: Taro does it again. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Podobno Yako Taoro chce odpocząć od gier teraz i zająć się czymś nowym. Kto? XD To siostra YAKO UNO, nie znasz? :P Edytowane 30 Marca 2017 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To co wstawil smoo ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Tyle zachwytów, do tego za muzykę odpowiedzialny jest geniusz od Yuuki Yuuny (Świetne dark magical girl anime :) ) muszę zagrać w demo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 swiadomie wy(pipi)ałem save i... w sensie robiłem ending E, i sobie pomyslalem, ze w sumie raczej nie bede w to dalej grac, ale fajnie jak mi wpadnie trofeum za pełne napisy koncowe... i nie dostałem trofeum :< po strzelaniu do napisów koncowych dramat.no nic, pewnie za kilka mies przerushuje gierke 3x i wpadnie + zabiore sie za lunary itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Piękne poświecenie Coati. :fsg: Napewno jakis meksykanski grubas wlasnie mial problem w tym miejscu i juz mial isc zajadac smutki hot dogiem, kiedy wyciagnales do niego cyber pomocna dłoń Edytowane 30 Marca 2017 przez Velius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie zajmuje to specjalnie długo. Mnie pochłonęła niespełna 69 godzin. Jeżeli masz do zaliczenia tylko kilkanaście zakończeń, atakuj je śmiało. Część z nich da się wykonać w mniej niż 4 minuty - przykładowo masz zbiec z pola walki, bądź użyć w danym miejscu auto destrukcji/przedmiotu. Istnieje możliwość wybrania rozdziału, a niektóre akcje są interesujące. Skoro tyle uwagi poświęciłeś grze, to jedno posiedzenie cię nie zbawi. Pomyliłem się i myślałem, że żeby zdobyć platynę trzeba zrobić wszystkie zakończenia a nie trzeba :}. Brakowało mi tylko trofka za: ending "end of yorha" czyli tam gdzie trzeba te napisy końcowe zestrzeliwać i w ogóle myślałem, że to jest mega hardkorowe i trzeba przejść za pierwszym razem... ;o ale potem przylatuje ekipa pomocnych statków i robi rozpierdziel aż miło Więc platynka wbita za pomocą sklepu kupiłem z 5-6 trofeów - przede wszystkim te, w których trzeba dobijać wszystko na 100% - więc czysto grindowe sprawy i nie czuje się z tym jakoś specjalnie źle. 47h mi to zajęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Myslalem ze jest trofek za wszystkie endingi? A jeden jest podbono missable. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie ma właśnie :) Ten jedyny ending który można ominąć to: z ostatnim questem u Emila jak się wymaksuje wszystkie bronie, to pojawia się na pustyni opcja walki z bossem (Emilogąsienica - lol) i po tej walce trzeba pozwolić się Emilowi wysadzić ;) bo jak się nie pozwoli to dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No jak nie ma jak jest Transcendent BeingAll endings achieved. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Też tak myślałem. Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :) Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają. Edytowane 31 Marca 2017 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Też tak myślałem. Chodzi o podstawowe zakończenia gry te od A do E :) Te śmieszne, failowe itd. się w to nie wliczają. Mam zakonczenia A,B,C,D,E a trophy nie wpadlo. Edit: Potwierdzilem info, nalezy zdobyc WSZYSTKIE endingi, z czego wlasnie jedno jest missable, wiec trophy jest missable. Musiales kupic i nawet nie zauwazyles, nikomu ze znajomych co grali nie wpadlo to trophy za podstawowe endingi. Edytowane 31 Marca 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Madrial 0 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) AAA możliwe, bo kupowałem na pałę :D tego co nie miałem ;) i nawet nie wczytywałem się za bardzo. Tajemnica rozwiązana ! Pomyliłem trofeum za ending E z trofeum za wszystkie endingi prawdopodobnie - albo już nie wiem. Edytowane 31 Marca 2017 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na pierwszym przejściu, 22h na liczniku i 40% questów wykonane, fabularnie zaatakowany obóz ruchu oporu kiedy zablokuje mi się możliwość robienia questów i ile do końca pierwszego przejścia mi zostało? Pytam czysto orientacyjnie Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Lec z fabula az do Flooded City i wtedy jedziesz subquesty. Po evencie w FC subquesty sie blokuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam już chyba jakieś mentalne zboczenie jeżeli chodzi o ten tytuł. Ostatnio odpalam sobie scenke/kawałek z MGR: Revengeance: i w 1:15 prosty tekst Raidena "You don't say", a ja już oczy mokre bo 2B rzuciła ten sam tekst w bardzo krytycznym momencie Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Właściwy człowiek na właściwym stanowisku. UWAGA: lekkie spoilery z Automaty i Niera w tle Z niecierpliwością czekam na kolejne dzieło tego pana. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Obejrzałem od początku do końca: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To trophy jest za zrobienie 26 endingow ,wiem bo sam robilem wszystkie. To troche dziwne bo mi wpadlo po 5 podstawowych. Zaladowalem tylko checpoint przy 4 przejsciu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi