Opublikowano 20 maja 20177 l Taki mały offtop jak komuś bardzo nier się podobał i chciałby koszulkę z niego to polecam sklep othertees. Właśnie dzisiaj jest koszulka (codziennie są inne) z niera za 35 zł . Też widziałem, oczywiście zamówiłem
Opublikowano 22 maja 20177 l Pograłem 5 godzin i jedyny minus dla mnie do tej pory to całkowita zwiecha gry w połowie walki z bossem w lunaparku.
Opublikowano 22 maja 20177 l A ja właśnie gram już jako 9S i jest coraz lepiej Ta gierka to jest murowane GOTY dla mnie. A jeszcze czeka mnie na półce NiOh. Potem Yakuza O i może Persona.
Opublikowano 29 maja 20177 l OST to jest jakiś nowy poziom. Myślałem, że po Wiedźminie 3 nic mnie nie zaskoczy. A tutaj kompozytor przebija sam siebie i wszystkich wokół.
Opublikowano 30 maja 20177 l NieR: Automata shipments and digital sales top 1.5 million - http://gematsu.com/2017/05/nier-automata-shipments-digital-sales-top-1-5-million 1.1 mln na PS4 360 tys. na Steam
Opublikowano 30 maja 20177 l Ale już o czymś świadczy, bo raczej wątpliwe żeby tyle kopii było wysłane do sklepów jakby tylko połowa z tego miała się wcześniej sprzedać, było nie było niszowej gry. .
Opublikowano 30 maja 20177 l Bardzo dobrze ze sie sprzedaje, strach sie bac ze to moglo sie skonczyc jako gra na komorki.
Opublikowano 30 maja 20177 l Milion dostarczonych nie oznacza, że tyle się sprzedało. sklep zapłacił, wydawca jest content. po choy drążyć temat? <_Be_> a tak swoją drogą, ciekawe jaki wynik dostarczył nie steam, a ps store Edytowane 30 maja 20177 l przez nobody
Opublikowano 30 maja 20177 l Słabo, zwłaszcza mając w bani, że dla SquareEnix takie wyniki to raczej "porażka". Mam nadzieję, że jednak w przypadku tej marki mieli trochę niższe wymagania, niż w przypadku Tomb Raider np. Ja mam czyste sumienie - dorzuciłem się do puli, kupując śliczne pudełeczko do kolekcji. Platynka też wbita przy okazji - cudowna gierka, teraz ogrywa ją kumpel, który robi sobie detoks od "raków branży" (od dawna naprzemiennie pogrywał tylko w NFS, CoD, BF i AC) i próbuje nowych rzeczy - poleciłem mu NieRa, przedwczoraj odebrał i do dziś zero wieści - albo japońszczyzna go zabiła, albo wsiąkł na dobre :)
Opublikowano 30 maja 20177 l Przecież to jest świetny wynik dla japońskiego slashera z segmentu AA. Zestawiać tę grę z Tomb Raider pod tym względem to słaby żart.
Opublikowano 30 maja 20177 l Jak pisze Kasias - wynik wyje.bany, Yoko Taro zadowolony, SE zadowolone. Nakład po "jedynce" pewnie mieli jak kot napłakał, a tu niespodzianka i się rewelacyjnie sprzedało.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Powiem tak ograłem demko i mnie nie porwało, szaro bure lokacje itd a pełniak .... ło panie :) Ja wiem że nie jeden powie że grafa z ps3 bo słabsze textury ale jak dla mnie gra jest piękna ! Design rewelacja! no gra niesamowicie cieszy oko. A pomysły na gamepley? nie mam pytań. O fenomenalnym klimacie i muzyce nie piszę bo każdy juz o tym wspominał. Mam tylko pytanie jakie bronie rozwijać, bo z kasą nie za bogato póki co a broni sporo już mam i nie chcę utopić kasiory.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Takie, ktorymi najlepiej Ci sie gra, patrz tez na statystyki poboczne broni, ale jezeli nie grasz na hardzie to pewnie wszystko co zwieksza atk speed, albo atak bo w defensywe nie ma sensu.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Btw jak wyglądaja apgrejdy broni w tej grze, potrzebne jest coś poza kasą? Pytam bo za niedługo się zabieram za niera i wolę wiedzieć czy jest jakiś limit broni które mogę sobie wymaksować czy materiałów jest pełno i śmiało mogę sobie ulepszać nie martwiąc się że potem mi braknie na coś czym lepiej mi się będzie grało.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Oprócz kasy są też materiały, które znajdujesz w świecie, kupujesz od kupców, czy zbierasz po ubitych wrogach. Jak będziesz chciał maxować wszystkie bronie (do trofeum) to na bank zabraknie i albo długi i nieznośny grind, podobnie jak w części pierwszej, albo... sklepik z trofeami :)
Opublikowano 4 czerwca 20177 l W Automacie prawie wszystkie matsy mozna kupic, cos sie Wrednemu pomieszalo z pierwszym Nierem.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Pograłem wczoraj z 5h co mi się rzadko zdarza tyle siedzieć non stop, tym samym wiadomo że dlc muszę też zakupić i tu pytanie o dostęp do niego, piszą że od jakiegoś konkretnego momentu fabularnie, mógłby ktoś w miarę bez spoilerów napisać od kiedy mogę zacząć biegać z gołą dupą?
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Jestem w połowie drugiego podejścia i czekam cały czas na tę wspaniałą fabułę. Kiedy mogę się spodziewać?