Opublikowano 19 grudnia 20177 l 17 godzin temu, balon napisał: Właśnie zaczynam Niera. Jakieś rady na początek? skupiaj się na fabule a nie na szukaniu drabin do wchodzenia
Opublikowano 19 grudnia 20177 l 7 godzin temu, _Be_ napisał: Ja bym poradził po prostu grać. a ty kiedy skoczysz dżinksie?
Opublikowano 19 grudnia 20177 l Te kolejne przejścia tobą new game+ ? Zachowany jest ekwipunek i skille z pierwszego przejścia? Aha co do lokacji. Robię teraz questy w tych ruinach miasta, pustynia itp. Mam nadzieję, że później znowu będą bardziej liniowe/zamknięte levele w stylu prologu?
Opublikowano 19 grudnia 20177 l pustynia i miasto to takie huby. bedzie liniowo tam gdzie ma byc. a trzecie ukonczenie ofkors najlepsze
Opublikowano 22 grudnia 20177 l W dniu Wednesday, December 20, 2017 o 00:16, balon napisał: Aha co do lokacji. Robię teraz questy w tych ruinach miasta, pustynia itp. Mam nadzieję, że później znowu będą bardziej liniowe/zamknięte levele w stylu prologu? Bedzie to wszystko i jeszcze wiecej i bedziesz walil konia posladami.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Te HUD: OS Chip one coś dają w ogóle? Nie do końca chyba kumam o co w nich biega.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l hud to jest mapka albo pasek życia, te informacje na ekranie, jak wyłączysz to nie będziesz wiedział co i jak, możesz sobie to wyłączyć ale nie ma sensu dla mnie
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Chipy masz podzielone na kilka kategorii, wszystkie z hud w nazwie to chipy "systemowe" odpowiadające właśnie za huda i elementy tam wyświetlane. Ten o którym piszesz to pewnie taki co włącza/wyłącza pasek hp, dodający Hp chip to zupełnie inna kategoria i ma w nazwie coś tam z hp up.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Jak ktos zaczyna dam jedna rade o nic nie pytac poprostu grac po swojemu i chlonac ta gre. Napewno sie nic nie pominie pozniej mozna wszystko nadrobic.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l No czaje tylko chciałem oje bać te chipy i nie wiedziałem do końca co ona dają.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Wyobraz sobie ze jestes robotem i uzywasz chipów od widzenia, nawigacji, gadania, sluchania, robienia kupy. Jak wyjmiesz to nie bedziesz mogl tego robic bo usuwasz taka funkcje. Od tego są. KLIMATYCZNIE.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 2 godziny temu, Velius napisał: Wyobraz sobie ze jestes robotem i uzywasz chipów od widzenia, nawigacji, gadania, sluchania, robienia kupy. Jak wyjmiesz to nie bedziesz mogl tego robic bo usuwasz taka funkcje. Od tego są. KLIMATYCZNIE. Pięknie wyjaśnione - teraz już nikt nie powinien pytać Podobne rozwiązanie jest w The Surge.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l A dla ludzi mnie ogarniętych gra sama przypisuje z automatu (dobre słowo) chipy względem naszych upodobań chociaż jak się troszkę nad tym posiedzi to fajnego seta można stworzyć.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l 60 h pykneło Spoiler Wszystkie SideQuesty Wszystkie 3 główne zakończenia Wszystkie bronie i walka z emilem Save skasowany Czuję jakbym narodził się na nowo.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l nówki w pudełku już od 300-400zł na allegro, ktoś chętny? KLIK oszaleli z tymi cenami, gdybym wiedział że tak podskoczy do góry to bym poczekał i sprzedał używkę za 250zł
Opublikowano 31 grudnia 20177 l He he... No właśnie kumpel mi ostatnio mówił, że zdrowo ludzi pogrzało, jeśli chodzi o cenę tego tytułu. Dobrze, że kupiłem nówkę praktycznie na premierę, tylko szkoda że nie mam zwyczaju sprzedawać gier, bo pewnie bym jeszcze na niej zarobił
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Ozesz, obserwuje lokalne wyszukiwanie Niera na OLX i czasem pojawialy sie po 115 i olewalem, bo myślałem, ze to leci w dół podobnie jak Nioh czy Horizon