Kolos28 282 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Na olx widziałem dwie używki za 160 i 170 zł. Kurcze ta gra naprawdę trzyma cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 180 zł w cexie warto? chyba nigdzie indziej nie dostane w tym momencie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 dobra cena jak na cexa i świetna jak na obecną sytuację niera Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Szybki look na Amazon i widzę za 39,99 USD nówkę w folii. Ale nie wgryzałem się jak tam z wysyłką wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Za pierwszym podejściem staram się robić większość pobocznych questów. Czy w kolejnych też je robić? Przyznam się, że jak będą takie same/mocno podobne to średnio mi się będzie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 W drugim przejściu będą tylko te których nie zrobiłeś i/lub nie dokończyłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 7 godzin temu, _Red_ napisał: Szybki look na Amazon i widzę za 39,99 USD nówkę w folii. Ale nie wgryzałem się jak tam z wysyłką wygląda. Z wysyłką wychodzi tyle samo co w cexie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ekansik 294 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 19 godzin temu, oFi napisał: 180 zł w cexie warto? chyba nigdzie indziej nie dostane w tym momencie taniej? Jest CeX w wawie? Ja kupiłem w sylwka w BDG za 180 zł. Musiałem kupic druga kopię, bo w jednej uszkodziłem okładkę w transporcie i mnie to doprowadzało do nerwicy. Teraz mam dwie kopie. A najlepsze jest to, że w sumie nawet mi się nie spieszy tej gry sprzedawać - ba, z chęcią chciałbym tę kopię z uszkodzoną okladką wciskać ludziom "na pożyczkę" by zagrali w końcu w dobrą grę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 BDG? Czy to sklep Fana BDG? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 mozliwe. mozliwe tez, ze bydgoszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 941 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 2 godziny temu, Ekansik napisał: Jest CeX w wawie? Ja kupiłem w sylwka w BDG za 180 zł. Musiałem kupic druga kopię, bo w jednej uszkodziłem okładkę w transporcie i mnie to doprowadzało do nerwicy. Teraz mam dwie kopie. A najlepsze jest to, że w sumie nawet mi się nie spieszy tej gry sprzedawać - ba, z chęcią chciałbym tę kopię z uszkodzoną okladką wciskać ludziom "na pożyczkę" by zagrali w końcu w dobrą grę Możesz sobie też wydrukować jakiś custom box art. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konradfus 21 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jeżeli ktoś się czai na zakup to w play-asia.com mają promocję i jest do kupienia za 24,5€ + wysyłka. Ale to wychodzi to i tak taniej chyba niż wszystkie obecne oferty. Sam zwlekałem z zakupem i teraz żałuję bo nigdzie nie da się już tego kupić w ludzkiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Godzinę temu, Konradfus napisał: Jeżeli ktoś się czai na zakup to w play-asia.com mają promocję i jest do kupienia za 24,5€ + wysyłka. Ale to wychodzi to i tak taniej chyba niż wszystkie obecne oferty. Sam zwlekałem z zakupem i teraz żałuję bo nigdzie nie da się już tego kupić w ludzkiej cenie. Chyba skorzystam, ale okres oczekiwania jakiś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ponad miesiąc temu kupiłem nowkę w folii za 149 z jakiegoś sklepu z Wrocławia. Dziś ceny w okolicy 280zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dobra, zakupione. Poczekam miesiąc ale łączna cena wyniosła mnie 125zł z przesyłką. W polsce i europie ceny są bandyckie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kagain 2 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Hm... też się zastanawiam nad kupnem tam bo u nas tylko używki za miliony monet. A jak wyglada sprawa z przesyłką? Bo widzę 2 wersje economy i niby ta druga solidniejsza plus jakieś opłaty celne naliczają. To oznacza, że na granicy już nic więcej nie doliczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Ja zapłaciłem dziś €29.49 razem z przesyłką(wybrałem opcje najtańszą economy). Niestety widzę, że promocja już się skończyła na play-asia Edytowane 3 Stycznia 2018 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kagain 2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzięki za odpowiedź. Właśnie niedługo po napisaniu posta zauważyłem koniec promo Jakieś dlc'ki chyba wypuścili to może jakieś GOTY niedługo wleci na półki sklepowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 GOTY nie miałoby żadnego sensu, bo DLC to jakaś popierdółkowata arena do walki z falami przeciwników - takie coś powinno być dodawane gratis, w ramach aktualizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie querwa. Szukam i szukam tym skanerem a nie mogę znaleźć. Gdzie jest - DOBRA ZNALAZŁEM SAM xD je baniutki 9s po tym bossie z zalanego miasta? Edytowane 5 Stycznia 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dobra pierwsze przejście za mnà. Na coś zwrócić uwagę w 2 przejściu aby nie pominąć czy też grać, grać? Mam nadzieję, że będzie warto, bo ja praktycznie nie przechodzę dwa razy tej samej gry (może 10 gier w życiu), a jeszcze nigdy nie zabierałem się za ponowne przejście zaraz po pierwszym skończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Graj, drugie może być trochę nużące no ale 3 przejście to wszystko wynagrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Balon ale Ty nie przeszedles tej gry jeszcze, dwa pierwsze przejscia to dlugie wprowadzenie, trzecie to wlasciwa fabula xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Drugi przejście zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Uwazaj na kabel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi