Opublikowano 15 stycznia 20187 l Trochu dałem dupy, bo przed skasowaniem save'a moglem sobie kupic trochę trofeuów.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Za pierwszym przejściem robiłem wszystkie poboczne, za drugim już mi się tak nie chce. Dużo mnie opinie zaje bistości jak zrobię praktycznie sam główny wątek?
Opublikowano 20 stycznia 20187 l No ale dochodzą nowe przecie albo mam jakiegoś mini dałna? Np w u Pascala w wiosce.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l nie świruj i rób jak robiłeś wszystko na pierwszym podejściu, to większość już masz za sobą(raz zrobione questy się nie powtarzają), bo nowych przy 2 i 3 przejściu jest zdecydowanie mniej a te questy przecież naprawdę fajne są, bo dodają siły motywom fabularnym gry. Nie są niezbędne, ale bez nich gra traci na mocy.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l No taaa ale z drugiej strony wiem, że mam jeszcze 3 przejście, na które już nie mogę się doczekać
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Panie pierwszy raz od 26 lat grania w gierki zacząłem grać w gierkę zaraz po jej skończeniu. Dla mnie to mega wyczyn. No i nie ukrywam, że gameplay w drugim przejściu jest dużo bardziej biedny jeżeli chodzi o walkę, co mnie ciut męczy. Z drugiej strony klimat, muza i chęć poznania prawdziwego zakończenia dalej elektryzuje.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Drugie podejście jest też mega. Po prostu jest więcej hakowania ale za to 3 raz...
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Ale to nie jest "przejscie gry", to jest powiedzmy pierwszy chapter.
Opublikowano 21 stycznia 20187 l 15 godzin temu, balon napisał: Panie pierwszy raz od 26 lat grania w gierki zacząłem grać w gierkę zaraz po jej skończeniu. Dla mnie to mega wyczyn. No i nie ukrywam, że gameplay w drugim przejściu jest dużo bardziej biedny jeżeli chodzi o walkę, co mnie ciut męczy. Z drugiej strony klimat, muza i chęć poznania prawdziwego zakończenia dalej elektryzuje. jak cie męczą poboczne to są trzy warte większej uwagi zadania i moim zdaniem najciekawsze, czyli Spoiler Amnesia, The Wandering Couple, Emil's Memories i Gathering Keepsakes ale to są tak jakby dwa te same a resztę jak chcesz to odpuść albo rób, w większości to są typu przynieś, wynieś, pozamiataj, znajdź itd Edytowane 21 stycznia 20187 l przez mersi
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Witam Czy wydanie Nier: Automata Day One Edition różni się czymś od zwykłego wydanie gdzie na okładce nie ma podtytułu ?
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Wydaje mi się że kod na dodatkowe skiny dla poda był tylko w tej wersji day one.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Ja czegoś nie rozumiem. Robię drugie przejście, latamy tymi stateczkami, są eventy z pierwszego przejścia i zostaję sam, strzelam tym moim botem, miałem z wcześniejszego etapu życia na strzała, trafili mnie i cofnęło mnie do samego początku gdzie wcześniej mi etapy tym stateczkiem w pewnym miejscu zapisywało i jak zginàłem to robiłem od połowy etapu latanego. A teraz doszedłem dalej i muszę grać od samego początku? No ja nie wiem co za debile to wymyślili.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Po drodze był autosave. Zginąłem na pewnym etapie i cofnęło mnie do połowy etapu - doszedłem dalej zginąłem już po dwóch czy cutscenkach i nie cofnęło mnie do tego samego punktu co wcześniej tylko do samego początku drugiego przejścia. Albo zginąłem wcześniej jakoś na samym początku i nie pamiętam XD Tak samo porypane jak początek pierwszego przejścia. Ale nie 2x mnie w tunelu restatrowało bo pamiętam jak sprawdzałem jak się zmienia broń i wtedy ginąłem, ale zaczynałem ponownie w tunelu. Edytowane 25 stycznia 20187 l przez Pacquiao
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Dopiero w bunkrze można zasejwować. Edytowane 25 stycznia 20187 l przez Dr1zzt
Opublikowano 2 lutego 20187 l Przeszedłem oczywiście 3 razy W sumie pisali aby odwiedzić resistance camp. Co do 4 i 5 zakończenia. 4 zakończenie to alternatywa z końcówki 9s lub 2a, 5 ending?
Opublikowano 2 lutego 20187 l Dobra siedzi platyna Boże co za gra. Oj muszę jeszcze to przemyśleć ale chyba moje top3 27-letniego growego życia. Edytowane 2 lutego 20187 l przez balon
Opublikowano 5 lutego 20187 l jestem w trakcie 1 przejścia i mam dwa pytanka: 1. czy upgrady i niewydany dotąd hajs przechodzą do kolejnego przejścia? mam prawie milion gp i nie wiem czy szastać czy spokojnie mogę to kumulować 2. czy podczas 2 przejścia będą do zrobienia wszystkie questy od nowa czy tylko te których nie wykonałem? (mowa o tych zadaniach, które są dostępne dla wszystkich postaci)