Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano
23 godziny temu, Zetta napisał:

Ale przestancie mu wciaskac nie podoba mu sie to, niech to w uj sprzeda napewno szybko znajdzie sie szczesliwy nabywca.
Gra ma specyficzny klimat albo wsiakniesz od poczatku majac radoche nawet na poczatku gry by pobiec na pustynie i sie po niej poszwedac bez celu albo bedziesz narzekal od poczatku do konca.

A właśnie nieprawda, bo ja po pierwszym przejściu chciałem sobie robić przerwę (jak się okazuje- niepotrzebnie) i gra mnie wciągnęła na maxa dopiero w 3 przejściu i to gdzieś dopiero od połowy, gdzie końcówka masakruje cyce.

Mimo, że dałem 9/10 to jeszcze raz całości bym nie przeszedł, stąd sklep z trofeami mi się przydał (który ma uzasadnienie na podstawie fabuły).

Edytowane przez _daras_

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 254,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

No właśnie tu prawie wszystko ma swoje uzasadnienie i bardzo mi to się podoba względem innych gier. Dlatego dla mnie to perełka i coś innego w tym skostniałym rynku. Nawet takie pierdoły jak menu, trofea czy

czy kasowanie sejva

:banderas:

Opublikowano

Zdecydowałeś się na to ostatnie? Jakoś przebrnąłem przez shmupa z creditsami, ale potem hellno, zbieram savey z każdej gry.

Trzy razy plejsru za mną, mogę się pozbywać gry :ogor:

Opublikowano

Aaah też miałem zostawić coś po sobie :/ zapomniałem :frog:

Byłbym cyfrowo obecny w świecie automaty a tak to chvj wielki i dwa bąbelki

Opublikowano

W trzeciej części niera wszystkich tych bezdusznych i niewrażliwych na końcowe napisy Yoko Taro rozliczy zobaczycie. 

Opublikowano
7 godzin temu, _Red_ napisał:

Zdecydowałeś się na to ostatnie? Jakoś przebrnąłem przez shmupa z creditsami, ale potem hellno, zbieram savey z każdej gry.

i co po trzecim też nic? tragedia z tobą 

Opublikowano

może nie rozumie za bardzo po angielsku więc to było tylko dla niego pif paf i ciach ciach z robotami

Opublikowano

@_Be_ nic a nic, cold like ice, postacie i ich losy pozostały mi obojętne.

Opublikowano

Tragedia chłopie, a myślalem, że posiadanie dzieci zmiękcza ludzi. 

Opublikowano

Red, nie stresuj się. Ja grę olałem, sprzedałem w godzinę i żyje dalej. 

:kaz:

Opublikowano

postacie i ich losy to tam jeszcze pół biedy, ale P R Z E K A Z już powinien dotknąć duszę każdego człowieka ;/ gdzie twoja inteligencja egzystencjalna red :(

Opublikowano
Aaah też miałem zostawić coś po sobie [emoji32] zapomniałem :frog:

Byłbym cyfrowo obecny w świecie automaty a tak to chvj wielki i dwa bąbelki

Ale spoilery.
A jak juz cos to mozna skopiowac save na usb i po calej akcji go sobie z powrotem dodac.
Opublikowano
9 godzin temu, _Red_ napisał:

Po platynie i zakończeniu E prawilnie usunąłem. JESTEM Z TEGO DUMNY.

Opublikowano

To może chociaż najlepsza muzyka w gjerkach wideo Cie oczarowała RET?  :[

Opublikowano

Jak pieknie zdemaskowal Marcin göwnogierke.

Mesjasz, nie do K U P I E N I A. Z CHIN SPROWADZONY. Prequel na P S trzy za 200 musze kupic.

pif paf mieczykiem i ciach ciach pistolecikiem.

Opublikowano

#teamANDROMEDA jak zakrzywia rzeczywistość :kaz:

Opublikowano
39 minut temu, balon napisał:

#teamANDROMEDA jak zakrzywia rzeczywistość :kaz:

Co masz do andromedy fajna gierka :D nic wybitnego ale takie 6/10 :)

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

To może chociaż najlepsza muzyka w gjerkach wideo Cie oczarowała RET?  :[

OST akurat super. Szczegolnie w Machine Village, coś jak w teletubisiach tylko ze śpiewają chinskie dzieci :lapka:

Opublikowano
OST akurat super. Szczegolnie w Machine Village, coś jak w teletubisiach tylko ze śpiewają chinskie dzieci :lapka:

Dobra posmialismy sie ale juz Redowi podziekujemy.
OwZV9.gif
Opublikowano

Zawsze jak tego slucham to mi sie przypomina robot w kapeluszu, magiczna gra.

Opublikowano

Ale te fetch questy mnie wkurzają :[

Opublikowano

No ale ich fabularne puenty są bardzo fajne. Szczególnie o typie który prosi nas o konkretne części, czy parze dezerterów z ruchu oporu. 

Opublikowano

A masz już fast travel? Ja z początku to latałem wszędzie z buta jak głupi zanim zrobiłem trochę story i odblokowałem sobie właśnie to ułatwienie.