Opublikowano 25 lutego 20187 l 23 godziny temu, Zetta napisał: Ale przestancie mu wciaskac nie podoba mu sie to, niech to w uj sprzeda napewno szybko znajdzie sie szczesliwy nabywca. Gra ma specyficzny klimat albo wsiakniesz od poczatku majac radoche nawet na poczatku gry by pobiec na pustynie i sie po niej poszwedac bez celu albo bedziesz narzekal od poczatku do konca. A właśnie nieprawda, bo ja po pierwszym przejściu chciałem sobie robić przerwę (jak się okazuje- niepotrzebnie) i gra mnie wciągnęła na maxa dopiero w 3 przejściu i to gdzieś dopiero od połowy, gdzie końcówka masakruje cyce. Mimo, że dałem 9/10 to jeszcze raz całości bym nie przeszedł, stąd sklep z trofeami mi się przydał (który ma uzasadnienie na podstawie fabuły). Edytowane 25 lutego 20187 l przez _daras_
Opublikowano 25 lutego 20187 l No właśnie tu prawie wszystko ma swoje uzasadnienie i bardzo mi to się podoba względem innych gier. Dlatego dla mnie to perełka i coś innego w tym skostniałym rynku. Nawet takie pierdoły jak menu, trofea czy czy kasowanie sejva
Opublikowano 25 lutego 20187 l Zdecydowałeś się na to ostatnie? Jakoś przebrnąłem przez shmupa z creditsami, ale potem hellno, zbieram savey z każdej gry. Trzy razy plejsru za mną, mogę się pozbywać gry
Opublikowano 25 lutego 20187 l Teraz przez Ciebie @_Red_ jakis smutny gruby chłopiec z usa dalej sie meczy i czeka na pomoc
Opublikowano 25 lutego 20187 l Aaah też miałem zostawić coś po sobie zapomniałem Byłbym cyfrowo obecny w świecie automaty a tak to chvj wielki i dwa bąbelki
Opublikowano 25 lutego 20187 l W trzeciej części niera wszystkich tych bezdusznych i niewrażliwych na końcowe napisy Yoko Taro rozliczy zobaczycie.
Opublikowano 25 lutego 20187 l 7 godzin temu, _Red_ napisał: Zdecydowałeś się na to ostatnie? Jakoś przebrnąłem przez shmupa z creditsami, ale potem hellno, zbieram savey z każdej gry. Trzy razy plejsru za mną, mogę się pozbywać gry i co po trzecim też nic? tragedia z tobą
Opublikowano 25 lutego 20187 l może nie rozumie za bardzo po angielsku więc to było tylko dla niego pif paf i ciach ciach z robotami
Opublikowano 25 lutego 20187 l @_Be_ nic a nic, cold like ice, postacie i ich losy pozostały mi obojętne.
Opublikowano 25 lutego 20187 l Red, nie stresuj się. Ja grę olałem, sprzedałem w godzinę i żyje dalej.
Opublikowano 25 lutego 20187 l postacie i ich losy to tam jeszcze pół biedy, ale P R Z E K A Z już powinien dotknąć duszę każdego człowieka ;/ gdzie twoja inteligencja egzystencjalna red
Opublikowano 25 lutego 20187 l Aaah też miałem zostawić coś po sobie [emoji32] zapomniałem Byłbym cyfrowo obecny w świecie automaty a tak to chvj wielki i dwa bąbelkiAle spoilery. A jak juz cos to mozna skopiowac save na usb i po calej akcji go sobie z powrotem dodac.
Opublikowano 25 lutego 20187 l 9 godzin temu, _Red_ napisał: Zdecydowałeś się na to ostatnie? Jakoś przebrnąłem przez shmupa z creditsami, ale potem hellno, zbieram savey z każdej gry. Trzy razy plejsru za mną, mogę się pozbywać gry Po platynie i zakończeniu E prawilnie usunąłem. JESTEM Z TEGO DUMNY.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Jak pieknie zdemaskowal Marcin göwnogierke. Mesjasz, nie do K U P I E N I A. Z CHIN SPROWADZONY. Prequel na P S trzy za 200 musze kupic. pif paf mieczykiem i ciach ciach pistolecikiem.
Opublikowano 26 lutego 20187 l 39 minut temu, balon napisał: #teamANDROMEDA jak zakrzywia rzeczywistość Co masz do andromedy fajna gierka nic wybitnego ale takie 6/10
Opublikowano 26 lutego 20187 l 9 godzin temu, Pupcio napisał: To może chociaż najlepsza muzyka w gjerkach wideo Cie oczarowała RET? OST akurat super. Szczegolnie w Machine Village, coś jak w teletubisiach tylko ze śpiewają chinskie dzieci
Opublikowano 26 lutego 20187 l OST akurat super. Szczegolnie w Machine Village, coś jak w teletubisiach tylko ze śpiewają chinskie dzieci Dobra posmialismy sie ale juz Redowi podziekujemy.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Sharon spokój. Przecież tam śpiewają dzieci w tle więc o co kaman. Fanboye nawet słowa prawdy odbierają jako atak. vs https://youtu.be/IW-NeUquW8Q?t=5m22s
Opublikowano 26 lutego 20187 l Zawsze jak tego slucham to mi sie przypomina robot w kapeluszu, magiczna gra.
Opublikowano 28 lutego 20187 l No ale ich fabularne puenty są bardzo fajne. Szczególnie o typie który prosi nas o konkretne części, czy parze dezerterów z ruchu oporu.
Opublikowano 28 lutego 20187 l A masz już fast travel? Ja z początku to latałem wszędzie z buta jak głupi zanim zrobiłem trochę story i odblokowałem sobie właśnie to ułatwienie.