Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

imprezy gejmingowe xDDDDD wy nie macie wstydu.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 974 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

2445275634_ba9b595664.jpg

"Adi dawaj robimy turniej w csa"

Opublikowano

xD całe dnie siedzą prawiczki przygarbieni od taboretu i grania w tego ceesa i marzą o karierze zawodowca

Dokładnie tak jak mówisz  :newell:

2445275634_ba9b595664.jpg

Adi dawaj robimy turniej w csa

Pawcio, Bansai, reszty nie poznaję. Dzieki za propozycję ale wolę dziewczyny  :lapka:

Opublikowano

Journey pojawilo sie w steamdb(https://steamdb.info/sub/76096/.) Najpierw Sony wydaje helldivers a teraz Journey na PC. Nawet sony zaczyna kumac,ze mozna zarobic kase na PC. A i final fantasy X/X-2 HD Remaster(https://steamdb.info/sub/64178/) i Gulity Gear Xrd (https://steamdb.info/sub/69607/) tez na PC

HellDivers:

Developer: Arrowhead Game Studios 

Publisher: PlayStation Mobile Inc.

http://store.steampowered.com/app/394510/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Czyli tylko PC.

Wychodzi na to ze konfa Sony była tak naprawde skierowana do graczy PC. Sony takie dobre :banderas:

$ony lepiej wspiera Windowsa niż MS  :)

Opublikowano

Właśnie obejrzałem konferencje i mam pytanie, dokąd zmierzasz Knurze, dokąd zmierzasz x-taczerze? Team Ninja i Epic tak mocno kojarzone z marką x-box, teraz tworzą ekskluzywne gry na Nadkonsole. Powoli już wszyscy mają wy(pipi)ane na tego trupa, gdzie taka marka jak TR czy gejlo sprzedają się mocno poniżej oczekiwań, więc nic dziwnego, że mało kto chce wchodzić do tego szamba. Już nic nie uratuje tej pomyłki technologicznej, miło było was poznać microsyf na rynku konsolowym, żegnajcie. :kaz:

A co tam w Królestwie Niebieskim? Dom dla fanów jrpg, FFVII (jak to wygląda! 0___o), Persona 5, Ni No Kuni, normalnie dominacja jak za czasów PSX. Ni-Oh, o mój boże, jak bym widział nowe Ninja Gaiden, ale to będzie niszczyciel. Yakuza 0 zapowiedziana na Europe, w końcu sprawdzę tą serie, kolejny day1. Co tam jeszcze? Jeżeli jest Amplitude, to jest i nowy REZ! :banderas:

Obiecany update

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Paragon

Ni No Kuni 2

REZ

Ace Combat 7

Ale na koniec was pociesze boty, bo piszę, że was mi nie żal, ale tak naprawdę jest inaczej. Tak więc, wy też bedziecie mieć dobre gry w 2016, Forza, Halo, Girsy, Forza, Halo... :kaz:

NAWET MI WAS NIE ŻAL!

PS. Początek roku zapowiada się EPICKO dla posiadaczy Nadkonsoli.

styczen - Amplitude

luty - SFV

marze - U4, Alienation, Witness

kwiecie - Ratchet

:fsg:

PS2. Wracam do bety :banderas: U4 :banderas:

na piwie z kolegami jest xDDDDDDDDD

Druga zmiana, dopiero po 23 dołączyłem do nich. :frog:

Yeti fan remasterów i indie giereczek. 

Opublikowano

YETI to nie tylko wielki fan gier drobiowych i zjeuczałych kotletów. On wyobraźcie sobie branzluje sie do Paragona, czyli Moby tj gatunku, który właściwy jest nienawistej mu - podobno -  platformie, czyli rdzewiarskiej blacharni :yao:  Czy moze byc jaskrawszy przykład podwójnych standardów klaperii? :reggie:

Opublikowano

Dobra cena tego Season Passa do SF5. Całe 29.99 eurosów. Capcom z Sony popłynęli ostro.

Ale jak to? Przecież te postacie miały być za darmo :yao:

Opublikowano

No mówili że do odblokowania będą za free ale dla posiadaczy sp natychmiast a dla biedaków :dunno: może trzeba będzie grindować jakieś monety przez miesiąc żeby mieć postać lol

Opublikowano

Rynek PC jest warty wiecej niz konsolowy bla bla bla bla

Pozwolę sobie obalić pewien mit, jakoby PC podnosił się z kolan, bo rynek jest więcej warty.

To prawda, matematycznie jest więcej warty, ale warto się wczytać dlaczego.

"The growth in PC spending is being driven heavily by the explosive growth in MOBAs like League of Legends and Dota 2, Cole said. That certainly gels with what we found in our recent Steam Gauge analysis, which shows Dota 2 dominating in a number of gameplay statistics."

"The PC gaming market is also dominated by older titles; Cole said there wasn't a single title released in 2013 that made the top 20 list of most played games for that year"

W tym samym wywiadzie:

"Among core gamers there is a heavy overlap with most console gamers also playing on a PC," Cole said. "The big difference is that consoles are now the luxury item and PCs are the necessity. Just a few years ago the reverse was true. This means PCs have the broader audience."

I taka prawda. Konsole to luksus, pc to "przy okazji". A ta okazja, to free-to-play, w które co raz bardziej wpełza wirus który zniszczył obecnie rynek mobilek, czyli pay-to-win. To naturalna kolej rzeczy (Neverwinter ostatnio - > KLIK ).

Nie dziwota, że nikt z third party nie traktuje PC-ta poważnie. Porty zlecane amatorom, a jak coś nie wyjdzie, to trudno - oddamy kasę tym 8 ludziom co to kupili za pełną cenę za Steam, bo reszta albo dawno z zatoki, albo czeka na humble cebundle. Chociaż nie! Obecnie na Steam można za 1 PLN okradać masowo twórców gier, wysyłając sobie kody na grę (nawet od kolegów). Swoją drogą, od paru dni można ich spoko trollować.

https://www.youtube.com/watch?v=Fr9uJ9XgClY

Ja pie*dolę, po co ja z rycerzykami blachy dyskutuję, przecież to już nie beton, a skała, a właściwie skamielina - bo bycie nowoczesnym to mieć konsolę, a nie wielką buczącą kupę składanej blachy ;)

Opublikowano

Na PSN/LIVE masz taką samą praktykę z tymi kontami.

Opublikowano

Medrus widze juz zapomnial o kontach na 5 osob i slotach na allegro :dynia:

Opublikowano

Wy sobie lepiej porównajcie skalę możliwości cebulactwa, i o ile Sony coś tam robi, to Valve ma to gdzieś. Przecież to co na Steam można wyrabiać, to jakaś totalna parodia. Rozdawanie cudzych kont, handlowanie grami za 1 PLN bo i tak nawet tysiąc graczy może grać na tym koncie (ergo 1000 sprzedanych kopii mniej i zarobek dla złodziei) :/

Gardzę tym czym stała się obecnie blacha, a najgorsze to, że tylko kwestia czasu jak patologia (typu green light, pay-to-win, digital DRM) zarazi rynek konsolowy. Trzeba zjawisko grania na pc zniszczyć, spalić i odgrodzić się póki jeszcze nie jest za późno...

Opublikowano

Wy sobie lepiej porównajcie skalę możliwości cebulactwa, i o ile Sony coś tam robi, to Valve ma to gdzieś. Przecież to co na Steam można wyrabiać, to jakaś totalna parodia. Rozdawanie cudzych kont, handlowanie grami za 1 PLN bo i tak nawet tysiąc graczy może grać na tym koncie (ergo 1000 sprzedanych kopii mniej i zarobek dla złodziei) :/

Gardzę tym czym stała się obecnie blacha, a najgorsze to, że tylko kwestia czasu jak patologia (typu green light, pay-to-win, digital DRM) zarazi rynek konsolowy. Trzeba zjawisko grania na pc zniszczyć, spalić i odgrodzić się póki jeszcze nie jest za późno...

Valve dało ludziom oręż, reszta sie rozstrzygnie sama. Sony tymczasem mysli jak tu dalej robic graczy w trąbe i doić hajs. Ale co Ty tam wiesz.

http://www.wykop.pl/link/2893699/jak-wkurzyc-zlodziei-za-1zl-xd/

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wrzucil bym ci link do 2 ruskich stron z kontami(ale za to ban jest) to bys zobaczyl ilosc cebulactwa na tym "swietym" systemic zwanym ps4. Nie zapominajmy,ze Sony jako jedyna chyba firma w branzy banuje ci konto za zrobienie charge back po tym jak support Sony oddal konto zlodziejowi :dynia: Sony takie dobre.

Opublikowano

Obawiam się z lekka że tym razem także i ja będę siedział w berlińskim schronie, ubrany w sztywniutki mundur SS, kiedy ja faktycznie dostałem dwie zapowiadające się megatony od Segi i Koei Tecmo. <3

No tak prawdopodobnie wyjdą też na pc, ergo z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

edit:

Woah, it's here.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Konsole to luksus, pc to "przy okazji"

Bardziej obecne kąsole to taki wybór z przymusu jak ktoś nie chce spróbować pograć na lepszej platformie i woli pakować kasę w tandetną i słabą konsolkę, a potem płacić 200zikos za niedo(pipi)ane gierki+season pass/dlc.

Opublikowano

Mazzeo :dynia:

ROBOT GOLF :rotfl:

"jesteśmy januszami gamingu i bardzo chuj nas obchodzi gameplay" 

SZCZE

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:fsg:

Końcówka najlepsza

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nawet ja dostałem małą role :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.