Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kubson widzę się nie wyspał albo wczoraj ostro popił, przecież multi GoW 4 chodzi 1080p 60 fps :cool:

On pisał o multi U4. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wiekszosc wc jakie odwiedzilem z reguly byly na klucz, nigdy na haslo ale jak boty wierza, ze zrobi to z loniaka mezczyzne to kibicuje

Opublikowano

Podziwiam determinację botów w wierzeniu, że nie podjęli ujowego wyboru konsoli, bo się mniej znają na rynku gier ;)

Opublikowano

Klapy sa gorsze niż blachary polecam poczytać temat U4 zamiast rozmawiać o grze, to wszystko sprowadza sie do grafiki i filmików xD

Tak bardzo gardzę, tfu

Opublikowano

No a o czym mają gadać w przypadku u4? Chyba nie o gameplayu

Opublikowano

Podziwiam determinację botów w wierzeniu, że nie podjęli ujowego wyboru konsoli, bo się mniej znają na rynku gier ;)

Akurat osoby nie obeznane z rynkiem gier zazwyczaj wybierają konsole Sony, Koneserze współczesnego gamingu.

Opublikowano

Klapy sa gorsze niż blachary polecam poczytać temat U4 zamiast rozmawiać o grze, to wszystko sprowadza sie do grafiki i filmików xD

Tak bardzo gardzę, tfu

Na a o czym innym niebieskie szambo może rozmawiać? :) nudny gameplay, przez połowę gra się rozkręca xD by w 4-5ciu chapterach wyglądać całkiem znośnie i koniec, lata czekania a mamy rozczarowanie roku z opłaconą średnią 93% i user score 76! Ogra się w grudniu w humble bundle z karpiem z biedronki.

btw. na ppe wyskoczyła reklama ''najlepszy prezent dla dziewczynki na komunie - plejsztejszon4'' co racja to racja, dorośli grają na poważnych konsolach jak XO a nie zabawkach dorzucanych do Pisma Świętego.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tak bardzo gardzę, tfu

Na a o czym innym niebieskie szambo może rozmawiać? :) nudny gameplay, przez połowę gra się rozkręca xD by w 4-5ciu chapterach wyglądać całkiem znośnie i koniec, lata czekania a mamy rozczarowanie roku z opłaconą średnią 93% i user score 76! Ogra się w grudniu w humble bundle z karpiem z biedronki.

btw. na ppe wyskoczyła reklama ''najlepszy prezent dla dziewczynki na komunie - plejsztejszon4'' co racja to racja, dorośli grają na poważnych konsolach jak XO a nie zabawkach dorzucanych do Pisma Świętego.

I95vRXrX.png

Opublikowano

touche-my-friend-touche.jpg

Opublikowano

I tak gow sprzeda sie slabiej niz u4

to nie podlega dyskusji 

Uncharted ze swoją niezobowiązującą przygodą, radosnym klimatem i ogólnie pojęta płytkością  ma znacznie szerszy target niż Tryby wojny, które co widać na trailerze stawiają na dojrzałą i mroczną historie podejmującą trudny temat relacji ojca i syna, dotychczas nietkniętą w grach wideo. To sprawia, że girsy wybiorą ludzie dojrzali, pragnący od gier czegoś więcej niż kapiszonów. Poza tym nie należy zapominać że konsol Playstation 4 jest na świecie ponad trzykrotnie więcej

chyba nic głupszego w tym temacie nie czytałem.

Chyba ze masz 12 lat, to zwracam honor, masz prawo byc nabuzowanym wielkim wojakiem szwejkiem z dwoma strzelbami ;]

Opublikowano

Nie, bo zawsze mogą odnieść sukces. O ile poradzą sobie z kodem seciowym, i oprą się wydawcy który będzie chciał zaimplementować gwałt na portfelach konsumentów.

:dynia: tutaj masz gwałt na portfel

http://www.ppe.pl/news/43537/poznalismy-ceny-mikrotransakcji-uncharted-4-i-nie-sa-one-niskie.html

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

true story z okolic południa. idzie sobie rodzinka, tatuś (T) z córeczką (C.), około 4 lat. z tyłu mamusia zapatrzona w telefon.

C - chcę pograć w (coś tam, nie zrozumiałem)

T - nie bo będę grał w driveclub

C - ale jak chcę

T - no ale mówię ci że nie bo będziemy jeździć autami

C - ale tato

T - mówię NIE, będę grał w driveclub, rozumiesz?

C - w ryk

sony connecting families :kaz:

Opublikowano

Punkty Uncharted XD.

Opublikowano

ja dzis slyszalem w auchan dyskusje taty(T) z daddym (D), autentyczna historia:

D: ale tato kup mi ps4, zbliza sie koniec roku szkolnego w gimnazjum

T: i jak synu, zdasz do nastepnej klasy?

D: tak tato, staram sie jak moge wyciagnac na dwoje kazdy przedmiot, praca dorywcza na profilu xbox na fb mi nie pomaga

T: no to synu nie dostaniesz ps4

D: placz ryk, wyciaga smartfona, musi odreagowac glupim postem na forum 

T: nie martw sie synu na swieta bedzie karp z biedronki

Opublikowano

Nie ma miejsca na kłótnie. Gierka wydana przez bethesde, ktora nie była udostępniona do recenzji okazała sie uber sztosem. Piękny czas by być graczem

Opublikowano

Włączyłem grę ok. 10, wyłączyłem dopiero teraz bo mecz. To chyba mówi samo za siebie, a dopiero jestem w połowie gry. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I tak gow sprzeda sie slabiej niz u4

to nie podlega dyskusji 

Uncharted ze swoją niezobowiązującą przygodą, radosnym klimatem i ogólnie pojęta płytkością  ma znacznie szerszy target niż Tryby wojny, które co widać na trailerze stawiają na dojrzałą i mroczną historie podejmującą trudny temat relacji ojca i syna, dotychczas nietkniętą w grach wideo. To sprawia, że girsy wybiorą ludzie dojrzali, pragnący od gier czegoś więcej niż kapiszonów. Poza tym nie należy zapominać że konsol Playstation 4 jest na świecie ponad trzykrotnie więcej

chyba nic głupszego w tym temacie nie czytałem.

Chyba ze masz 12 lat, to zwracam honor, masz prawo byc nabuzowanym wielkim wojakiem szwejkiem z dwoma strzelbami ;]

Ty identyfikujesz się z Drejkiem mającym animacje jak down, a ja z wielkim nabuzowanym wojakiem, to tyle

Opublikowano

trudne relacje ojca  i syna xD

Opublikowano

Pomylilo mu sie z exem na pc shower with your dad

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

kampania w coopie na insane > graficzka crapczarted

Opublikowano

jak mateusz gołąb tak pisze to musi być to prawda

Edytowane przez milan

Opublikowano

bo zaraz zaraportuję za to pomówienie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.