Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

yebać dosłownie w tym przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jakbym w tym roku musiał grać tylko na XOne, to bym się pochlastał.

Czemu? Nie starczy Ci QB na 8 godzin w kwietniu i Girsy w listopadzie?

Będzie jeszcze Halo Wars i Forza, czyli to samo co... 10 lat temu.

xDDD

Forza Horizon to totalnie inna gra od Motorsport. Skończ pisać pierdoły Yeti, bo ktoś przeczyta i w to uwierzy.

Opublikowano

Zielone glonojady znów nie mogą się ogarnąć, po tym jak ich konsola jest tylko sprzętem do beta testów ich gier ex, bo pełne wersje będą te same tylko na PC i normalna jak na te czasy grafiką.

Na ps4 juz niedługo killer Uncharted, ratchet, horizon I wiele innych wspaniałych pozycji, gdzie na zielonym tosterze to samo halo, ta sama forza horizon i podzielony na odcinki jak w Klanie na TVP Quantum.

Wolę betatestować NOWE gry dla PC niż grać po raz kolejny w gry które betatestowałem na PS3 lub PS2. Tylko na Plejstejszyn już niedługo remaster Ratchet & Clank gra którą betatestowałem w 2002 roku. 

Opublikowano

Zielone glonojady znów nie mogą się ogarnąć, po tym jak ich konsola jest tylko sprzętem do beta testów ich gier ex, bo pełne wersje będą te same tylko na PC i normalna jak na te czasy grafiką.

Na ps4 juz niedługo killer Uncharted, ratchet, horizon I wiele innych wspaniałych pozycji, gdzie na zielonym tosterze to samo halo, ta sama forza horizon i podzielony na odcinki jak w Klanie na TVP Quantum.

Wolę betatestować NOWE gry dla PC niż grać po raz kolejny w gry które betatestowałem na PS3 lub PS2. Tylko na Plejstejszyn już niedługo remaster Ratchet & Clank gra którą betatestowałem w 2002 roku. 

to takie prawdziwe

Opublikowano

Ratchet & Clank na PS4 to nie jest żaden remaster, tylko 100-procentowy remake. Wygląda przy tym tak, jak żadna gra na "konkurencyjnych" platformach :fsg:  Only on PlayStation!

Opublikowano

Jak bardzo chuyowo w głowie musi być ludziom posiadającym PS4, że spuszczają się na widok remejka, czy gierki z telefonu za 150 zł?

Opublikowano

no takie rzeczy tylko na wylacznosc botkow, cnie ?

W koncu 3 remastery HALO to za malo, mam nadzieje, ze zrobia w koncu jakis w Full HD gdy juz wydadza konsole nowej generacji...

Opublikowano
Ratchet & Clank na PS4 to nie jest żaden remaster, tylko 100-procentowy remake. Wygląda przy tym tak, jak żadna gra na "konkurencyjnych" platformach  :fsg:  Only on PlayStation!

Ja przepraszam bardzo!!!!! To jest REMEJK!!!!! nie remaster!!!!!!!!!!!!!!!

ku chale plajestejszyn

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ale hicior generacji nadchodzi! 4k i 120fps!

Będzie masakrator aż Yeti z radości nawali w pory bo j.bnie se calaka  :fsg:

Opublikowano

Pójdzie na smoku?

Te dynamiczne zmiany pór dnia :banderas:

Opublikowano

Co klapy tak cicho w temacie jak kilka dni temu wyszedl kolejny ex na ps4, kolejna japonska perelka na nadkonsole? :obama:

Digimon-Story-Cyber-Sleuth-15.jpg

Japonia wraca, dominacja jak za czasow ps2 :obama:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Co klapy tak cicho w temacie jak kilka dni temu wyszedl kolejny ex na ps4, kolejna japonska perelka na nadkonsole? :obama:

Why is Digimon only on Sony consoles?

Does Bandai not realize that other systems exist? Digimon isn't an exclusive so it should be on all the current gen systems. There's no reason to snub the Xbox One and Wii U. The Xbox One is a popular console.

Why is the new Digimon not coming to Xbox One :(

A ludziom z xboxami jednak smutno z tego powodu, haven napewno teraz cierpi ze tego super tytulu nie ma na xboxie, on tylko udaje smieszki a tak naprawde placze w poduszke ze nie pogra w nowa czesc cyfrowych potworkow z japonii :dog:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

digimony na tym padzie od xbona, ale to bylby sztos

Opublikowano

lel jak można nie wiedzieć to są digimony ukyo?

Opublikowano

podróbka pokemonów

Opublikowano

Co to są Digimony?

jakiś ex dla klapów 

Opublikowano

Ładny ból dupy u zielska, bo powstała petycja, żeby te Digimony wyszły na Zachodzie. Czyli ludzie chcę tego, organizują się, a potem grają. Wspaniała społeczność PlayStation! Nie to, co xboty, którzy w japońskie gry nie grają, ale jak MS zamówił Scalebound od PG - najbardziej japońskiego z japońskich devów, a potem ReCore od grającego w 2. lidze Inafune, to za chwilę Banderasy i Snejki xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ładny ból dupy u zielska, bo powstała petycja, żeby te Digimony wyszły na Zachodzie. Czyli ludzie chcę tego, organizują się, a potem grają. Wspaniała społeczność PlayStation! Nie to, co xboty, którzy w japońskie gry nie grają, ale jak MS zamówił Scalebound od PG - najbardziej japońskiego z japońskich devów, a potem ReCore od grającego w 2. lidze Inafune, to za chwilę Banderasy i Snejki xDDDDDDDDDDDDDDD

Porównywać Scalebound do tego powyższego pedofilstwa :obama:  Co te klapy to ja nie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.