Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

IT'S A TRAP

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Siedzą w zbitej kupie, brudni console peasants i cieszą ryja, że po raz pierwszy wersja AAA-owego mainstreamowego syfu na ich konsolki jest gorsza od pecetowej wersji bez patchy. Śmieją się z locka na 30fps. :dynia:

Przypomnę wam kto jest kto:

4nyOzM4.jpg

Opublikowano

Przypomnę wam kto jest kto:

Coś tam mamroczesz pod nosem?

145316-subway-train-panda-gif-Imgur-S-CU

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale wyśmienicie wychodzi hipokryzja konsolorzy :banderas:

Fajnie jak konsolomaniaki same sobie strzelają headshoty w kolano nazywając grę w 30fps niegrywalną.

Protip: 90% gier na kąsolach w takim razie jest niegrywalne, dziękujemy, że w końcu przejrzeliście na oczy :kaz:

Zaraz Ci dupa pęknie raven. To jest CW czego się spodziewałeś po takim lipnym wydaniu Batmana na pc. Każdy to wie, że zaraz wejdzie patch, który to wszystko naprawi a Ty się plujesz jakbyś pierwszy raz wszedł w ten temat. Ogarnij się.

ŻARTUJE BEKA Z MASTERREJSÓW HAAHH XDDDD SPADKI DO 0 FPS NA TYTANIE ZA 5 TYSIĘCY XDDDD

giphy.gif

Opublikowano

sprawa jest powazna Rock sie w(pipi)ił xdddd

a rano wrzucił filmik jak od nvidii jak dostał gtx 980 Ti i kod na gre bo to będzie ich najważniejsza gra xddddddddddddddddddd 37 fps skaczące BEZ WŁĄCZONEJ TECHNOLOGI NVIDII XDDDD

Jakie partecze, assassins creed unity przebite

Opublikowano

ale dziś miazga w CW z blachy, połączone siły 1.84 TFLOPS + dx12 :obama:

Opublikowano

Dobry kolo z tego Rock'a, blacharz, ziomek dostaje gifty od nvidi a ciśnie po nich jak po burej suce xD 

:lapka:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No już nawet na onecie piszą żeby brać konsolę :banderas::kaz:

Onet = tvn więc tam zawsze kłamią.

Opublikowano

Dobry kolo z tego Rock'a, blacharz, ziomek dostaje gifty od nvidi a ciśnie po nich jak po burej suce xD 

:lapka:

przeciez to ciota jest

Opublikowano

Nie dziwie się, że ludzie się w(pipi)iają na netoperka. 2015 rok i grać jak plebs w 30 klatkach  :bad:

Opublikowano

w temacie o batmanie ktoś napisał, że mu sie nie che zainstalowac gra HAHAHAHAHA na konsolach też nie działa batman HAHAHAHA

Opublikowano

w temacie o batmanie ktoś napisał, że mu sie nie che zainstalowac gra HAHAHAHAHA na konsolach też nie działa batman HAHAHAHA

Realia growe 2015. 

Opublikowano

czyli średnia userów 5, najs

Opublikowano

Nie jestem wielbicielem batka, ale żeby go nazywać królem januszy to już przesada.

Opublikowano

What makes it worst is that that at the very last hour they edited the Steam sub for the people that got the free Nvidia copy for buying a GTX 970 or 980. So that you wouldn't get the Harley Quinn pre-order bonus. Why do that? You already give away a free game, why take away a little pre-order bonus that everyone else who pre-order would get?

dymania nie koniec, już mnie też zaczyna to bawić xD

Opublikowano

W tutorialu wersji PC wyskakują ikonki przycisków z PS4  :yao:

Nie powiem beka roku. 

Opublikowano

W tutorialu wersji PC wyskakują ikonki przycisków z PS4  :yao:

Nie powiem beka roku. 

jak swego czasu w blacharskiej edycji PESa :D który mamy rok? 2004? xD

Opublikowano

Blacharki, ale zrozumcie ze tu nie chodzi o to ze jest lock na 30 fps, tylko o to ze gra sie TNIE, nawet jak masz 30 fps to gra ci sie non stop scina, czasem bez powodu ma tez niebotyczne spadki, ot tak, nawet na scenkach, no po prostu kaszana, nawet 20 fps w Wiedzminie na bagnach tego nie przebija :reggie:

A ja sobie pykam od kilku dni (nie trzeba czekac az wypozyczalnia grubasa pozwoli urochomic gre jak masz plytke) bez zadnych scinek, instalowania sterow, plakania na forach i zabaw w ini :fsg:

https://youtu.be/GKy2BEHKeyE?t=6m4s PC Master Race :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.