Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

(...)

życzę koledze Yetiemu, by pewnego dnia przejrzal na oczy i powrócił do wrót Królestwa Zielonego i wstąpił w szeregi błękitnej różowej armii Nintendo!

Kolorki się pomieszały, służę pomocą sympatycznemu redaktorowi my3ds

Nintendo od czasów Wii kojarzyło mi się z elegancką bielą połączoną z gustownym błękitem :dunno:

No to niestety błękit Nintendo stał się ofiarą niebieskiej plagi. Spotkał go los podobny do losu sfastyki - hinduskiego symbolu przynoszącego szczęścię.

No niestety, aczkolwiek rozróżniam kiepską niebieskość Sony od tego błekitu Nintendo. Od Nintendo bije szczęście, radość i od samego patrzenia w to światełko serce się raduje. Patrząc na niebieskość sony ma się ochotę powiesić :dunno: Ale możliwe, iż masz rację drogi kolego, może powinienem przestać kojarzyć błękit z Nintendo i na powrót kojarzyć go z piekną czerwienią 

@Ragus

Oczywiście masz rację, ale ja jestem dziwny i mi się tak zawsze kojarzyło :frog: Logo tu nie ma nic do znaczenia 

Edytowane przez Lord Astmer

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już widzę jak Yeti odpala Windowsa 10 i gra w te wszystkie mega tony  :yao:

Co roku ten sam lament, bo na PC wychodzi :yao:

Z Xbąkiem jest prawie taka sama historia jak była z PS3, gorsza sprzedaż, słabsze multiplatformy, a jak to się skończyło wszyscy dobrze wiedzą :czezky: 

Napisałem prawie ponieważ X dostał parę dobrych gier, PS3 po dwóch latach nie miała się za bardzo czym pochwalić.

Opublikowano

Co tu sie dzieje (pipi)a? xd

tumblr_o0j240JcPb1to9wudo1_400.gif

Opublikowano

Już widzę jak Yeti odpala Windowsa 10 i gra w te wszystkie mega tony  :yao:

megatony? o czym ty mówisz? o cobalt czy fable legends? :yao:

Z Xbąkiem jest prawie taka sama historia jak była z PS3, gorsza sprzedaż, słabsze multiplatformy, a jak to się skończyło wszyscy dobrze wiedzą :czezky:

Racja, będziemy pamiętać o i x-korkim

hqdefault.jpg

:kaz:

Jaki bełkot zielonych przegrańców, kilka moich postów i od razu kilka stron wpisów botów o tym jak to ich konsola jest super (oni chyba na serio w to wierzą xDDD). Najlepszy Rayos i ten jego bełkot na kilkanaście linijek, przeczytałem tylko ostatni akapit o Korei Północnej. Idealnie tam pasujecie, zakrzywiania rzeczywistości i propaganda, w tym jesteście najlepsi. Plują na nich, dostają gry w 900p, spadki do 0fps (F4) czy 15 (JS3), mają takie super exy, że nikt ich nie kupuje, a przebicie średniej 90% pozostaje w strefie marze, no i jeszcze ten 2016 rok bez gier, a przepraszam, są pudziany od randomów wyglądające jak remaster jedynki xDDDDD.

Niech ta generacja trwa jak najdłużej, bo takie beki jak się kręci z x-taczera, to jeszcze nie było w historii tej branży.

Izi jak starta plyta, jesli dobrze pamietam to wlasnie o wiesku to samo pisal ;)

No i wyszło, Wiesiek najgorsza wersja na x-taczera, tak jak 95% gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ogralem najlepsza wersje GGXrd na PC i... JEST TO PORT Z PS3 #MasterRace xDDDD

Yeti do listy prawdy dodaj GGXrd Revalator

Bede dzisiaj sciagal Forza Horizon 2 #tylkoxobox

Opublikowano

Yeti rozumiem, ze jak przełknąłeś grę generacji - w3 latającego w 20 i mniej fpsach, to zjesz juz wszystko, ale nie zniżaj innych do swego poziomu.

Opublikowano

Yeti wypomina crapy na 8 po stronie microsotfu a sam ogrywa perły

-the order 6/10

-battlefront 7/10

-driveclub 7/10

normalnie goty lineup xd

Opublikowano

Bluber akurat DC ze wszystkimi dodatkami to gierka imo na 9/10 i najlepszy tytuł na ps4.

Opublikowano

Driveclub z jubileuszowym patchem najlepsza gierka na ps4, a nie jakiś LOADBORNE. 

Opublikowano

Bluber akurat DC ze wszystkimi dodatkami to gierka imo na 9/10 i najlepszy tytuł na ps4.

BLOODBORNE GURWA

BLOODBORNE :daddy:

Opublikowano

Ok, to za(pipi)ista gra, ale ja tam uważam, pierwsze soulsy i tal byly lepsze :dunno:

Opublikowano

Bloodborne 95/100

DriveClub 90/100

GGXrd DLA FANA BIJATYK!!!! 95/100

Amplitude 80/100

The Order Nie wystawia sie oceny Benchmarkowi ale jak juz bym musial to :dynia: /100

Koniec Exow [*]

Godzilla 1/100 Pamietamy [*]

Opublikowano

Yeti zmień dilera, wpierw piszesz, że prawie wszystko będzie na PC, a później wymieniasz dwa tytuły  :yao:

Opublikowano

Ok, to za(pipi)ista gra, ale ja tam uważam, pierwsze soulsy i tal byly lepsze :dunno:

Nie byly, chyba ze mowisz o Demon's. :cool:

@Ukyo

Nie zapominaj o Sztosie 1886 :dynia:

Opublikowano

Bansai dodalem mam urlop za 55 minut do konca tygodnia chyba pojde kupic Xenoblade ;f

Opublikowano

Oceny w mediach dla drivecluba to 7/10 i żadne wasze naginanie czasoprzestrzeni i faktów tego nie zmieni.

Opublikowano

Nie byly, chyba ze mowisz o Demon's. :cool:

@Ukyo

Nie zapominaj o Sztosie 1886 :dynia:

No Bansai ofc o Demons.
Opublikowano

Bansai dodalem mam urlop za 55 minut do konca tygodnia chyba pojde kupic Xenoblade ;f

Chodz w Smasha grac xdd

Xenoblade sztosik, balem sie ze po 2 latach obcowania z plejem 4 cos sie we mnie zepsulo i nie docenie tego tytulu, na szczescie sie mylilem :cool:

Opublikowano

Ale ogolnie to wybornie jest nie byc takim betonem

Nie mam w co grac na PS4 zaden problem! Pogram sobie w Xenoblade albo Forza Horizon 2 do czasu premiery SFV jak SFV wyjdzie to pogram z Yetim w celu nabicia kasy na dodatkowe postacie/stroje/stage i zniechece go do grania w ta gre czym nakrece jeszcze wieksza beke w CW. Multikulti to chyba jednak najlepsza droga

:obama:

Opublikowano

gejlo5 6/10 od Angry Joe, pamiętamy. Żadne wasze naginanie czasoprzestrzeni i faktów tego nie zmieni. Poza tym Forza6, która ledwo co przekroczyła 1mln i indyk ori do ogrania na tablecie. exy na taczera :dynia:

Ale nie zapominajmy, ze w 2016 taczer się odkuje, już w pierwszym kwartale dostanie

https://www.youtube.com/watch?v=l-aZp_c17XU

Uważam, że z mocą chmury i dx12 powinno udać się osiągnąć full hd w tych tytułach. Tak, z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

40 milionów ps4, 1,5 miliona sprzedanych BB - K-O-N-E-S-E-R-Z-Y G-A-M-I-N-G-U

:dynia:

Opublikowano

No beka tyle ze i tak jest chyba najlepiej sprzedajaca sie na starcie gra From Software takie pokolenie co zrobisz :dunno:

Opublikowano

"Mocarz" zas wrocil do ogolnokrajowego obiegu?

Nic mi o tym nie wiadomo, może miał zapas B-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.