Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no jak ludzie nie wiedza jak sie pistolet wyciaga, to czego sie Zeratul spodziewasz ?

Jeżeli hardcorowi gracze mają z tym problemy, to oznacza, że jest to nieintuicyjne i świadczy to tylko o designie gry... :gayos: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jo ta xd zeratul i hardkorowy gracz 

:teehee:

Opublikowano

cicho wbił platynki w hannie montanie i termiantorze oraz 5 razy sound shapes, total hardcore!

Opublikowano

W Destiny nikt k@wa nie gra bo słaba to gra, a potem się widzi Insiaka, ZMazzeo, Zdunka i całą inną gwardię... śmiech na sali.

Opublikowano

no też się dziwie, ale skoro 343 zabiło halo to niestety :dunno: 

Opublikowano

cicho wbił platynki w hannie montanie i termiantorze oraz 5 razy sound shapes, total hardcore!

Sound Shapes fajna gierka. A w Hannah Montana bawilem sie lepiej niz w Orderze, przynajmniej na kucyku pojezdzic mozna :gayos:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W Destiny nikt k@wa nie gra bo słaba to gra, a potem się widzi Insiaka, ZMazzeo, Zdunka i całą inną gwardię... śmiech na sali.

No drużyna janusza jak się patrzy. 

Opublikowano

Zeratul HC nie umie założyć pistoleciku w BB so Hardcore xD

Niektórzy grają bez podnoszenia levelu postaci :trap:

Opublikowano

Dokładnie jak mówisz. Destiny to zakała. Grałem w triala i pełniaka nigdy nie wziąłęm choć mogłem i nigdy nie wezmę. Sto razy bardziej wolę raka w postaci Battlefronta, który przynajmniej ma to coś,czego Destini nie ma... :czesc:

Opublikowano

Jestem w szoku jak działa emulacja gier z 360 na One. Ostatnio wypuścili kilka poprawek i gry śmigają jeszcze lepiej. Ten Spencer to jakiś dzik!

Opublikowano

40 milionów ps4, 1,5 miliona sprzedanych BB - K-O-N-E-S-E-R-Z-Y G-A-M-I-N-G-U

:dynia:

Jaka beczunia, najlepszy ex szrota4 a tu ledwie 1,5-2mln to Lara na Nadkonsoli XO w czasie zatrzęsienia premier w  1,5mc ma ponad 1mln. Nawet BB dorzucany do kosza z karpiem w biedronce nie pomógł  :daddy:

Niebieskie karaluchy tylko fifa, battlefront, cod i destiny, najgorszy rak branży, tfuu!

ZATRZYMAJCIE TĄ KARUZELE ŚMIECHU

btw sprzedałem ps4 tfu nigdy wiecej

Gratulacje! :)

PSN z 2005, konsola i pad wykonane jak ruski sprzęt z bazaru, w większości gorsze multiplatformy, gorszy pad, gimnazjalna społeczność jeden się chwali że szopę w polu postawił, wow! Brak gier i słabe zapowiedzi na 2016, jak kogoś nie interesują gry dla pedo o 12 letnich dziewczynkach to zostaje mu unch4 i płatne demo GT w tym roku xDDDD

Opublikowano

Widzieliście wyniki GOTY 2015? Zgadnijcie kto lepszy, a kto gorszy. Sony czy Microsoft? :)

lepszy Microsoft, gorsze Sony

Opublikowano

ktos tam wczesniej pisal, ze 650$ za oculusa to majatek i ludzie nie beda kupowac. nie zgadzam sie z tym kompletnie - ludzie co roku wydaja po 650$ na nowe ajfony bez wiekszego zastanawiania sie nad tym 'czy warto' - bo po prostu chca miec najnowszy model. tak samo pewnie bedzie z oculusem. masa dzieciakow/gadzeciarzy rzuci sie na to, bo jest to nowe i beda sie mogli pochwialic przed znajomymi. a ludzie lubia sie chwalic - nie trzeba daleko szukac, patrz: zakupy growe.

Opublikowano

tylko ze telefon mozna powiedziec ze jest niezbedny i sam mam 2 znajomych ktorzy zmieniaja iphony co roku, a jak przyszlo im kupic nextgena to skuczeli ze drogi i ze gry stanowczo za drogie xD

Opublikowano

Ja najpierw musiałbym to gdzieś sprawdzić i to tak dłużej niż 5 minut na prezentacji. Czy nie kręci się w bani i jakiej jakości jest obraz. Miałem przyjemność pobawić się occulusem jakieś 1,5 roku temu i tamta wersje developerska miała rozdziałkę gorszą niż xbox one i nie nadawała się na zabawę dłuższą niż 20 minut

Opublikowano

@kubson

ja nadal uwazam, ze kupowanie iphona co rok = kupno oculusa. 

Opublikowano

ktos tam wczesniej pisal, ze 650$ za oculusa to majatek i ludzie nie beda kupowac. nie zgadzam sie z tym kompletnie - ludzie co roku wydaja po 650$ na nowe ajfony bez wiekszego zastanawiania sie nad tym 'czy warto' - bo po prostu chca miec najnowszy model. tak samo pewnie bedzie z oculusem. masa dzieciakow/gadzeciarzy rzuci sie na to, bo jest to nowe i beda sie mogli pochwialic przed znajomymi. a ludzie lubia sie chwalic - nie trzeba daleko szukac, patrz: zakupy growe.

Tego nie można porównywać, bo kupowanie co roku telefonu to choroba umysłowa rozwijająca się latami. Kupowanie drogiego VR nie ma obecnie takiej pożywki.

Tak jak kubson napisał, te same osoby co rok w rok kupują nowego ajfona za czy kafle będą stękać, że im w mięsnym baleron o złotówkę podrożał i przerzucą się w związku z tym na parówki z trocin na wagę w Tesco ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to kupowanie co roku nowego iphona to jest beka w chuy. 95% użytkowników tego telefonu używa go do smsów i walenia sweet foci na fejsa czyli równie dobrze można kupić telefon za 500zł i będzie miało się to samo tylko znacznie, znacznie taniej. :lapka:

No ale Apple dobrze wyszkoliło swoje baranki. To trzeba im przyznać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Klasykiem jest filmik jak w USA dziennikarz chodził ze starym modelem ajfona i pytał się przechodniów jak im się podoba, wszyscy gadali, że o wiele lepszy, lżejszy itp. a bank rozbił facet co wyciągnął swój identyczny model i trzymając jeden w jednej dłoni, a drugi w drugiej mówił, że różnicę widać na pierwszy rzut oka XD

W sumie to się zastanawiam czy ejpyl nie zrobi kiedyś takiego numeru, że zmieni numer na opakowaniach i zacznie sprzedawać stare telefony :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja sprzedaje ajfony i na premiere 6s ludzie porownywali dwie szostki ze soba myslac ze jedna z nich to 6s i widzieli roznice w ekranie, predkosci dzialania, aparacie itp xd 

i to nie byli pojedynczy kretyni klienci, tylko tak 50/50 i w kazdym wieku

Opublikowano

ajfony super telefony k,urwo

android po pół roku jest tak zasr,any że się go używać nie da, nie mam znajomego z Androidem co by nie skomlał po jakimś czasie że ej co zrobić jak mi telefon muli xd

ajfony cały czas jak nówka działają :lapka:

Opublikowano

Ale sprdlac z wojnami na szroty mobline xd

Opublikowano

no szczegolnie po aktualizacji do ios9

bylismy z kumplem z roboty na szkoleniu w centrali apple w polsce i jak powiedzial, ze mu ip6 zaczal ch ujowo dzialac po updacie do ios9 to typek, ktory prowadzil szkolenie o malo nie pekl z nerwow. 1000 slow na minute i ios9 lepsze, lepszy design, lepsza wydajnosc, lepsze wszystko xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.