Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak wrzuca na gog.com to sprawdzę

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A ty panie cebula skąd wiesz że undertale dobre?

Koledzy z innego forum mocno polecają. Poza tym, chyba zrobię rzecz niemożliwą - kupię tą grę.
Opublikowano

Czy ta gra jest lepsza od Ultimy VII The Black Gate?

Opublikowano

Ten undertale to coś wincyj niż earthbound z systemem z SMT?

Opublikowano

Jakim systemem SMT? :dunno:

Earthbound mi nie przypadl do gustu, Undertale tak.

Opublikowano

Gadanie z demonami

Opublikowano

Nie wiem co Ci odpowiedziec bo ja tam nie widze zadnych podobienstw z SMT.

Opublikowano

Undertale to gra w której na początku myślisz że następna pixelowa popierdółka na kwadrans. Potem spotykasz pana kwiatka i jest ciekawie ale nadal nie to. Potem spotykasz dwóch braci i .... gdzie (pipi)a minęło 5 h ?  Za 3 h mam wstać ?!

Opublikowano

Tak się bawi szlachta :sir: bo czasem trzeba odpocząć od przypominania klapkom gdzie ich miejsce. :kaz: Najpierw trochę miłości Nintendo a potem KI na X1 :obama:

4zehv8cqseye.jpg

Opublikowano

Tak się chyba bawią dzieci w przedszkolu

Opublikowano

Oho, dupka boli, bo nie masz ani jednego GOTY sprzętu, ani drugiego :kaz: 

Opublikowano

Sprzęty może i goty szkoda, że gier na to nie ma

Opublikowano

Jak nie, jest mordor i mad max. 

Opublikowano

Mordor polecam

Szybkie palce z Sony Xperia Z3

Opublikowano

Ładna patologia

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak nie, jest mordor i mad max. 

Świetna giera naprawdę. Muzyka i klimat pustynnego sadystycznego klimatu
tej przyjemnej gry doprawiają tylko smaku. Nasz nadworny mechanik sypie takimi poetyckimi tekstami że nie raz śmiałem się
jak szaleniec. Grzebosilnik to nasz nadworny opiekun żelaznego konia. Podziw V8 ŚWIĘTY KLUCZ- polecam grę Mad MAX.  
Opublikowano

No właśnie zastanawiam się czy ją brać... W sumie klimat mi odpowiada, ale czyszczenie mapy z miliarda znaczników zazwyczaj mnie szybko nudzi.

Opublikowano

W Far Cry 4 znajdzki itp nie znudziły i zrobiłem na 100 procent, w max jakość mnie strasznie znużyły i odposcilem. Gra podobna do cień Mordoru tzn klimat jest, otoczka jest ale gra zaczyna po dłużej chwili mega nudzić. V8 i burza piaskowa nie ratują tej pozycji.

Opublikowano

FC 4 wywaliłem z dysku konsoli po godzinie. :yao:

W Mordorze dałem radę pograć tylko do drugiej krainy.

Opublikowano

To odpusc mad maxa

Opublikowano

A ostatni Batman? Pierwsze dwie części były świetne, trzeciej - Origin nie ukończyłem, po raz drugi było to samo i szybko poszło na sprzedaż.

Opublikowano

jakby co to był cytat naszego króla i niszczatora autoklasyka, ale dla mnie mad max jest ok fajnie sie jedzi autkiem reszta nudna i ciulowa trochę, ale i tak lepsza gra niż fallout 4

hum jak chcesz klimaty post apo to kup sobie wastelanda 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.