Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A ja z kolei przy Far Cry 4 sie wynudziłem tak od połowy gdzieś strasznie, znajdzki i brakujace trofea do platyny już ciężko sie robiło bo coraz bardziej nudno.

Mad Max z kolei miodzioo, gra sie przez chwile nawet nie nudziła, platyna upierdliwa za challegne ale poszło, obijanie mordy typom na pustyni :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Beka jak po czasie stracą ekskluzywność xD

Opublikowano

Super Uber Street Fighter V z wszystkimi dodatkami bedzie na xo no ale podstawka to CONSOLE EXCLUSIVE.

Opublikowano

Żałosna sytuacja 

Opublikowano

hahaha....Co za desperacja. Sony sobie przypisuje EXy które także wychodzą na PC :D

Przecież napisali prawdę. "PS4 Console Exclusive" = konsolowy ex. Co innego gdyby dali "Only on PlayStation".

PS.

w5vyknW.jpg

Super Uber Street Fighter V z wszystkimi dodatkami bedzie na xo no ale podstawka to CONSOLE EXCLUSIVE.

Nie wyjdzie. Capcom i Sony już to wiele razy powtarzali.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tak tak. Czas pokaze jak zabraknie pieniazkow. :dafuq:

Opublikowano

Ale Capcom i Sony to raki, więc nigdy nie wiesz...

Opublikowano

Sprawa jest poważna. Czy sutek wymięknie?

Opublikowano
colbert-popcorn.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak tak. Czas pokaze jak zabraknie pieniazkow. :dafuq:

Długoterminowy zakład o bana? :dafuq:
Juz byly dwa zaklady z klapami. W pierwszym yeti przegral a potem zrobil z siebie najwiekszego glupka na forum. Potem lemonka wymiekl tydzien przed rozwiazaniem.

Chyba Cie poyebalo zebym sie znowu zakladal z klapem ktory znowu cos odyebie i nie wywiaze sie z umowy. Nie macie za grosz honoru czy jaj.

Moge sie zalozyc pod warunkiem ze wladze w koncu podejma meska decyzje i skasuja yetiemu konto co powinno sie stac juz w lutym.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wymiękasz? :down:

Opublikowano

Szczurek, ale ten bioshock ma napisaną prawdę (do czasu oczywiscie tak było) a nie jakąś zmanipulowana żenująca akcje z "ps4 konsolowy exclusive" bo ktoś zobaczy na pudełku napis exclusive i będzie tak myślał,ze tylko na ps4 jest ta gra a niebawem dojdzie do sytuacji, że bedą na pudelkach pisać, że "1080p only on ps4" albo "console debut on ps4" 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wy obiecywaliscie ze jak yeti sie bedzie wykrecal od kasacji konta to sami to zrobicie. Jak widac na gadaniu sie skonczylo. :lapka:
Opublikowano

Jacy my? Ja nikomu nic nie obiecywałem :D

Edit:

chickens.png

Opublikowano

Colin obiecywal w Twoim imieniu. :cool:

Opublikowano

Wy obiecywaliscie ze jak yeti sie bedzie wykrecal od kasacji konta to sami to zrobicie. Jak widac na gadaniu sie skonczylo. :lapka:
Ale miej godność i nie zasłaniaj się jakimś Yetim bez jaj czy Klemem bez rozumu. :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kurcze, ale taka bajoneta 2 mogłaby się ukazać na nadkonsoli :(

Szybkie palce z Sony Xperia Z3

Opublikowano

Jak długoterminowy to określcie czas po jakim zakład ma się skończyć, bo tak to można do usranej śmierci ciągnąć ten zakład.

Opublikowano

No to pisz do Colina. Co mnie to xD

Ale miej godność i nie zasłaniaj się jakimś Yetim bez jak czy Klemem bez rozumu. :reggie:

:rep_up:

Opublikowano

Ale miej godność i nie zasłaniaj się jakimś Yetim bez jak czy Klemem bez rozumu. :reggie:
Ja mam godnosc. Nie wycofuje sie z jakiegos zakladu. Potem pewnie Szczurek by kombinowal ze podstawka nie wyszla, ze po dlugim czasie, ze to ze tamto. To sa klapy, oni maja piz.de miedzy nogami i zrobia wszystko zeby przekrecic przegrana w wygrana bo nie umieja sie przyznac do bledu. Myslalem ze to oczywiste?
Opublikowano

Jak długoterminowy to określcie czas po jakim zakład ma się skończyć, bo tak to można do usranej śmierci ciągnąć ten zakład.

Zapowiedź wersji X0 ma nastąpić do 16.02.2017 (rok od premiery).

EDIT: jak się wykręca suteq :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Za krótko. Po roku to oni jeszcze będą to łatać.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.