Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kyo pisał na poprzedniej stronie, czytać może ale pisać jeszcze i tak nie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja sie zawsze zastanawiam, czemu zawsze takie odpały to są tylko w obozie sony? czy to jakiś większy zamysł jakiegoś pr ninja managera kay account transformers.

Opublikowano

Kyo pisał na poprzedniej stronie, czytać może ale pisać jeszcze i tak nie

Wypadaloby zeby forumkowy Paulo Klapero mial opcje pisania xdd

Niech ktorys wojownik go zaprosi do tematu

Opublikowano

no nie da rady. limity są ogólne więc robienie wyjątku to za dużo pieprzenia. trochę kwiecistych postów po dropsach w temacie gazetki i pokrywa szamba uchyli się przed nim. czy wejdzie to już inna kwestia. 

Opublikowano

Ile musi mieć postów by móc pisać?

Opublikowano

ile wynosi temp ps4 podczas grania w rocket league

Opublikowano

Pewnie w pipe dużo.

Opublikowano

ile wynosi temp ps4 podczas grania w rocket league

U mnie mniej niż 50

Opublikowano

Widzialem dzisiaj w carrefourze wspanialy ZESTAW GRACZA KLAPA.  Zaluje ze nie mialem ze soba telefonu bo by poszlo zdjecie do CW. Postawili jakis chinski tani guwniany fotelik, póltora metra od niego stoliczek, na nim PS4 w kartonie i jakis telewizorek MANTA za 599zl czy iles tam w promocji :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dobry masz avatar kulego  :cool:

Opublikowano

Wchodzę do tematu o Forza Horizon 2 a tam balon, kolejny klapek który rozpływa się po prostu nad fenomenem gry, kolejny klap który kupił xbona niby dla jednej gierki, a jednak sięga po kolejne exy z kolekcji i cieszy się nową jakością grania.

w sumie nie dziwię się bo horizon 2 to totalny masakrator wyścigowych światów a w tym roku trzecia część :banderas:

https://www.youtube.com/watch?v=KSgyJqecz-4

a na ps4 dalej granie w gierki tak słabe, że tytuł trzeba sobie przypominać czytając post yetiego. Trójnóg taki spjerdolony, że klapy od tygodni zamiast grać to siedzą na forach internetowych i płaczą że bloodborne nie wygrał żadnej konkretnej nagrody.

Biorąc od uwagę że mam i miałem wszystkie konsole ms i niny, a pierwszego xbox możliwe że prędzej niż ty to faktycznie jestem klasycznym klapkiem.

Co do FH2 to straszny masakrator od Test Drive Ulimited szukałem takiego klimatu i feelingu.

ps Mazz kupiłem bona dla kilku gierek m.in. właśnie dla FH2. Lara była poprostu impulsem że to było już teraz, a nie np za 2 lata jakby interesujące mnie exy chodziły po 40 PLN.

Edytowane przez balon

Opublikowano

autoklasyka? Znam i szanuję. Yeti może uczyć się od brata

Opublikowano

Dobry masz avatar kulego  :cool:

A dziekuje dziekuje :cool:

Opublikowano

ja sie zawsze zastanawiam, czemu zawsze takie odpały to są tylko w obozie sony? czy to jakiś większy zamysł jakiegoś pr ninja managera kay account transformers.

chyba zapomniales o daddym

Opublikowano

Dawać tu tego autoklapstykę! :thumbsup:

Przeca bezustanne toczenie beki z klapa Mendrka i klapoblacharza YETI stało się deczko nudne :taknieco:

Opublikowano

A ja też czekam na OBCY IZOLACJA 2 (PRZEBUDZENIE)   - Awakening

Opublikowano

Popieram. Przykro mi, ale YETI stał się nudny. Ciągle powtarza to samo. Natomiast Autoklasyka... tu jest potencjał! Oby tylko nie zmienił się w YETI'ego z tymi samymi argumentami.

Opublikowano

Mocne słowa jak na 302 posty, piękny kawalerze.

Opublikowano

Przyjaciele z Zielonego raju doradźcie. Piszę do kolegi, który pyta, którą konsolę kupić i mam dylemat językowy.

W kontekście ps4 lepiej pasuje ob.s.r.aność czy zakalenie?

Kolega ma wyższe wykształcenie, może to pomoże wybrać dobrą opcję.

Opublikowano

pokaż mu posty jetiego, albo po prostu listę "gier"

Opublikowano

czuje, ze QB bedzie cinematic expiirjens (pipi)zka i rozwazam sprzedaz xboxa i zakup ps4. gralbym w blodborn jak po(pipi)any no i na wiosne wychodzi unczarted 4...

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Już 3 osobom wyperswadowałem bloodborne-playera i wszystkie megazadowolone z One. Teraz też pewnie spokojnie się uda, w końcu wyższe wykształcenie zobowiązuje.

Opublikowano

wiedze sie zdobywa, inteligecje nie koniecznie... zmien towarzystwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.