Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkim botom serdecznie polecam gre Fallout 4 !

Tylko botom!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już 3 osobom wyperswadowałem bloodborne-playera i wszystkie megazadowolone z One. Teraz też pewnie spokojnie się uda, w końcu wyższe wykształcenie zobowiązuje.

Fascynujące.

Opublikowano

Już 3 osobom wyperswadowałem bloodborne-playera i wszystkie megazadowolone z One. Teraz też pewnie spokojnie się uda, w końcu wyższe wykształcenie zobowiązuje.

Keep up the good work. Ja ostatnio przekonałem jednego, który wahał się między X1 i PS4 :) Oczywiście zadowolony, no ale widział u mnie wcześniej oba sprzęty i jedyne co przemawiało za PS4 to ... singstar xD

Opublikowano

Czytaliście o Hitmanie? Co oni z tą gra WTF

Gra zadebiutuje 11 marca na PlayStation 4, Xboksach One i komputerach osobistych.W dniu premiery zainteresowani gracze otrzymają prolog oraz lokację umiejscowioną w Paryżu. Firma nie zmieniła planów i zamierza w kolejnych miesiącach wrzucać kolejne miejscówki:

• Włochy – kwiecień
  • Maroko – maj
  • Tajlandia
  • Stany Zjednoczone
  • Japonia

W tej sytuacji gracze mogą za 15 dolarów (około 60 zł) nabyć miejscówkę w Paryżu, a następnie za 10 dolarów (około 40 zł) kupować poszczególne lokacje.

Jeśli jednak nie zamierzacie się bawić w małe płatności, to otrzymacie możliwość kupienia projektu w pełnej cenie – za 60 dolarów (około 240 zł)

http://www.ppe.pl/news/41192/hitman-jest-w-pelni-epizodyczna-gra-aaa-tworcy-pozwola-kupowac-pojedyncze-miejscowki.html

Dobrze walą w ch, ciesze sie że mam zero hype na ten tytuł

Opublikowano

Kupi się w 2017 za jakieś 50zł płytkę. :lapka: 

Opublikowano

Gra zadebiutuje 11 marca na PlayStation 4, Xboksach One i komputerach osobistych.W dniu premiery zainteresowani gracze otrzymają prolog oraz lokację umiejscowioną w Paryżu. Firma nie zmieniła planów i zamierza w kolejnych miesiącach wrzucać kolejne miejscówki:

• Włochy – kwiecień
  • Maroko – maj
  • Tajlandia
  • Stany Zjednoczone
  • Japonia

W tej sytuacji gracze mogą za 15 dolarów (około 60 zł) nabyć miejscówkę w Paryżu, a następnie za 10 dolarów (około 40 zł) kupować poszczególne lokacje.

Jeśli jednak nie zamierzacie się bawić w małe płatności, to otrzymacie możliwość kupienia projektu w pełnej cenie – za 60 dolarów (około 240 zł)

http://www.ppe.pl/news/41192/hitman-jest-w-pelni-epizodyczna-gra-aaa-tworcy-pozwola-kupowac-pojedyncze-miejscowki.html

giphy.gif

Ze co (pipi)a ? Mam nadzieje ze sie kiepsko sprzeda i odechce im sie takich pomysłów...chociaz patrzac na obecny rozwoj branzy gier wszystko mozliwe.

Opublikowano

Pewnie się sprzeda wyśmienicie i w następnym roku będzie zalew takiego góvna.

Opublikowano

(pipi)ani innowatorzy branzy sie znalezli :[

Opublikowano

Wszystkim botom serdecznie polecam gre Fallout 4 !

Tylko botom!

To ja życzę ci w następnym roku nowego assasyna, nba live od ea i Hardline 2

Fallouta 4 nie życzyłbym nawet yetiemu ... ja bym fankowi bana dał za takie brzydkie życzenia !

Opublikowano

Janusz zawsze będzie zadowolony.. Przecież pomaga mu kolega z "z doświadczeniem" xD

Opublikowano

No ale są tego plusy takie, że jak jakaś misja będzie za trudna, to po prostu jej sobie nie kupi i potem i tak powie, że przeszedł całą kampanię :kaz:

Opublikowano

no u klapów pewnie zyska dużo respektu

Opublikowano

http://www.videogamer.com/news/snoop_dogg_calls_on_microsoft_to_fix_its_sh_t_following_xbox_live_outage.html

"A message to Xbox One or Microsoft or whoever the f**k," Snoop Dogg said in a video on Instagram. "Y'all f**king server is f**king whack, man. Y'all gonna make me switch to PlayStation if y'all don't happen to get this sh*t fixed. It's that difficult to play somebody online. What the f**k is you doing, Bill Gates? Fix yo' sh*t, man."

Ahahahaha live znowu nie działa i boty się nawet nie spucują xd Coś ostatnio ten live nie działa trzy razy częściej niż psn xddd

kruchutko :daddy:

Opublikowano

niech zmieni na ps4 i wtedy chyba zaczne sledzic jego profil dla beki

Opublikowano

wiedze sie zdobywa, inteligecje nie koniecznie... zmien towarzystwo

'niekoniecznie' piszemy razem, pozdrawiam inteligenta :-)

Opublikowano

http://www.videogamer.com/news/snoop_dogg_calls_on_microsoft_to_fix_its_sh_t_following_xbox_live_outage.html

"A message to Xbox One or Microsoft or whoever the f**k," Snoop Dogg said in a video on Instagram. "Y'all f**king server is f**king whack, man. Y'all gonna make me switch to PlayStation if y'all don't happen to get this sh*t fixed. It's that difficult to play somebody online. What the f**k is you doing, Bill Gates? Fix yo' sh*t, man."

Ahahahaha live znowu nie działa i boty się nawet nie spucują xd Coś ostatnio ten live nie działa trzy razy częściej niż psn xddd

A to czasem nie było wczoraj? Stronki pokazują że wszystko działa.

Opublikowano

psn nie dziala 3 dni a klapy o tym piszą 1h

xblive nie dziala 1h a klapy o tym piszą 3 dni

Opublikowano

A to czasem nie było wczoraj? Stronki pokazują że wszystko działa.
Wczoraj wszystko działało. Ta akcja działa się przedwczoraj, gdy nie dało się dołączać do grup/chatów z poziomu dasha, poza tym multi w grach działało bez problemu.
Opublikowano

Przedwczoraj była awaria, w The Crew praktycznie nie dało się pograć ze znajomymi choć z randomkami działało, z dołączeniem do grupy też były problemy. Wczoraj wszystko śmigało spoczko.

Opublikowano

• Włochy – kwiecień
  • Maroko – maj
  • Tajlandia
  • Stany Zjednoczone
  • Japonia

giphy.gif

Ze co (pipi) ? Mam nadzieje ze sie kiepsko sprzeda i odechce im sie takich pomysłów...chociaz patrzac na obecny rozwoj branzy gier wszystko mozliwe.

Ja również mam nadzieje, że nikt tego nie kupi, sam na pewno nie wespre takiego czegoś.

Drogi forumku i koledzy z przeciwnego obozu nie kupujcie raka w takiej postaci, peace!

Opublikowano

niebawem dojdzie do sytuacji, że bedą na pudelkach pisać, że "1080p only on ps4" albo "console debut on ps4" 

Byłem bliski proroctwa ps4 dostanie ekskluzywne kontrakty w sarajewie w tym nowym hitmanie xddddd

23433957362_f55472ee1b_z.jpg

Opublikowano

wiedza gdzie gierka sie sprzeda, szkoda ze nie ma lepszej grafy, macio z fankiem byli by zachwyceni

Opublikowano

Hitman skończył się na drugiej części.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.