Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

splinter > hitman > mgs

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wiedze sie zdobywa, inteligecje nie koniecznie... zmien towarzystwo

'niekoniecznie' piszemy razem, pozdrawiam inteligenta :-)

jestesmy w cw wiedze i inteligecje zostawia sie przed betoniarnia... i nigdzie nie napisalem ze posiadam ktores z wymienionych

Opublikowano

xd

Opublikowano

Okemi > Zelda

Opublikowano

Najbardziej z(pipi).any byl system checkpointow gdzie oczysicilo sie pietro a po wpadce gra nie ogarniala,ale i tak uwazam absolution za dobry tytul.Poziom  w polu kukurydzy  albo z wiesniakami gdzies w texasie byly bardzo dobre.Tez mozna bylo sprawy rozwiazywac na minimum kilka-kilkanascie sposobow a najlepsze to oczywiscie pozorowanie wypadkow.

Opublikowano

splinter > hitman > mgs

No niezła beka była, jak ten chińczyk chciał zarobić na sukcesie Splinter Cella i zrobił MGSa. :dynia: Dobrze że go zwolnili z Kanamo.

Opublikowano

dobra beka byla jak chinczyk zrobil mgsa i powiedzial ze to skradanka

a potem wyszedl splinter cell

xddddddddd

Opublikowano

A co z Thiefem? Oczywiście oryginalna trylogia, nie to "coś" z 2014.

Opublikowano

Solidny zachodni gamedev > japonskie dziwactwa dla zoboczeńców. Jest żart o du.pie Meryl w jedynce, to stulejarze się jarają już od prawie 20 lat. xDDD

Opublikowano

Hitman to średniak.

battlefront i destiny to goty co? xD

MGS>Hitman

jaki daun

Battlefront średniak, Destiny dla dzieci.

Opublikowano

Okemi > Zelda

To tak jakby napisac siku>kupa, calkowicie bez sensu.

Opublikowano

Okemi :banderas: a sutek dalej w gta xdd

Opublikowano

Pedalski person 5 zamowiony guwniaczku? :rose:

Opublikowano

Okemi > Zelda

To tak jakby napisac siku>kupa, calkowicie bez sensu.

Masz Wii, masz możliwość ogrania Okemi. Jest jeszcze cień szansy dla Ciebie Sutku. A nie tylko Bugfieldy i inne raczki.

Porównanie Okami do Zeldy jest jak najbardziej sensowne,

link_vs_amaterasu_by_animepoopy.jpgOkamiWW.jpg

:banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pedalski person 5 zamowiony guwniaczku? :rose:

jeszcze nie  :frog:

Opublikowano

Darując sobie subiektywny faping do art designu i klimatu Okemi, zarówno ona jak i Ocarina Of Time 3d to gry na 9+.

W przypadku pierwszej od ideału odjąłbym pół oczka za kilka troszkę za długich (na szczęście możliwych do przyspieszenia) gadek.

W przypadku Ocariny za kilka irytujących, bo przestarzałych rozwiązań w mechanice (np. spjeprzone rzucanie do celu bomb). Średniej ocen dla oryginału (99% na MC :obama: ) - jak na swoje lata - się jednak nie dziwię.

Opublikowano

splinter > hitman > mgs

Biorac pod uwage Blacklist vs Phantom Pain to jednak MGS tu wygrywa. Szczegolnie gameplayem. Chociaz w Blacklist gralo sie wybornie.

Opublikowano

Blacklist to kawał dobrej skradanki jednak MGS5 pokazał bardzo wysoką klasę. 

Opublikowano

Blacklist obok chaos theory to dla mnie najlepszy sc. Niedoceniona gra bo wyszła jak konsole już umierały i wszyscy cz3kali na ps4 oraz xone. Ja na pc kupiłem i świetnie się bawiłem. Jedna z nielicznych gier bez bugów na premierę od ubisoftu.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak Ty. Nie grałem jeszcze tylko w Conviction ale też ponoć mega. 

Opublikowano

Double Action też, ale tylko na PS2 i Wii.

Opublikowano

Double penetration

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.