Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ew9xWFr.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na nowych generacjach to kupa, ale na starych ma interfejs z oryginalnych Splinter Celli i jest skradanką. :)

Opublikowano

splinte cel? nigdy nie szanowałem

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ranking jest taki uwaga

Chaos Theory> >Pandora Tommorow>SC jedynka>Double Agent na xbox classic>Double Agent na 360>>>>>>ojojoj coś się tutaj stało>Conviction>>>>>>>>>>>>>>Blacklist

a mgs to guwno 

Opublikowano

Ranking jest taki uwaga

Chaos Theory> >Pandora Tommorow>SC jedynka>Double Agent na xbox classic>Double Agent na 360>>>>>>ojojoj coś się tutaj stało>Conviction>>>>>>>>>>>>>>Blacklist

a mgs to guwno 

Aż taki słaby ten Blacklist? Jeśliby udawać że te quick kille (no to, że wciskasz przycisk a Fisher zabija kilku typów) nie istnieją, to nie byłaby to całkiem ok gra? Mnie się najbardziej PT podobało, przede wszystkim misje w Indonezji.

Opublikowano

Przecież te kille są także w Conviction. Tu więc musi coś być złe.

Opublikowano

Blacklist jest przeciez 10 razy lepsze od conviction.

Opublikowano

conviction jest przeciez 10 razy lepsze od blacklist

Fix :sorcerer:

No i pierwszy Sc, gdy wyszedł był konkretnym niszczatorem skaradankowych światów, tak samo Chaos Theory na PC i Xboxie  :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Conviction jest dobry,ale to nie jest skradanka tylko egranizacja tozsamosci bourne'a.Szkoda ze ten pierwszy koncept nie doszedl do skutku,gdzie mialo sie grac zapuszczonym lujem z prowizorycznymi gadzetami.

Opublikowano

Widze że ubisoft nawet psiego gówna nie potrafi zrobić xd

Opublikowano

Jakie z.(pipi)y bez gustu tutaj. Wiadomo ze Blacklist ftw a multi wciaz sie dobrze gra.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Przecież ta gra będzie właśnie taką psią spie.rdoliną jak widać na gifie. W końcu to Ubi, zapowiadają kij wie co, a wychodzi średniak, którego nawet w cebuli nie dają.

Opublikowano

I tak się sprzeda, tak jak Hitman.

Opublikowano

Klapki, klapeczki, klapusie, plusa na jeden dzień rozdają :yao:

8BT4-AFNA-EQAE

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Klapki, klapeczki, klapusie, plusa na jeden dzień rozdają :yao:

8BT4-AFNA-EQAE

Sony takie dobre :banderas:

Daja mi szanse dostepu do moich zapisów z gier, które tak pieknie ukryli za paywallem :obama:

Opublikowano

No klapy zejszczo się ze śmiechu jak wejdą w sobotnie popołudnie do CW.

Opublikowano

Tylko xbox!
Ludzie jeszcze tego nie rozumiecie, to jedyny słuszny wybór. Wiem że ciężko Wam się z tym pogodzić bo media kreują inny obraz rynku konsol, no ale do jasnej anielki! To jedyny sposób na stworzenie świadomego społeczeństwa.

Tylko Xbox!

Opublikowano

Dokładnie Zdunciu, wtedy może byśmy skończyli z tymi imprezami do 3 rano

PROSTO.

Opublikowano

ajfony super telefony k,urwo

android po pół roku jest tak zasr,any że się go używać nie da, nie mam znajomego z Androidem co by nie skomlał po jakimś czasie że ej co zrobić jak mi telefon muli xd

ajfony cały czas jak nówka działają :lapka:

Racja,racja. Mam teraz iPhone 6s w wypasionej wersji 64GB i w tym roku biore nowy model 7 a ten poleci do zyda. Androidowy plebs na kolana.

Opublikowano

Ja czekam juz na nowego iphona. Jak mozna uzywac telefon dluzej jak rok? Xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.