Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xDDD 

No comment

Opublikowano

A do kogoś puka mózg tylko z drugiej strony prosząc aby go wpuścić do tej pustej głowy. xd

Opublikowano

Nie gram od dawna na dziadku PS3. PS3 spoczywa sobie obok obłędnego niszczatora czyli bestii  - PlayStation 4.

Ostatnią grę jaką ukończyłem na PS3 to niszczyciel Beyond: Dwie dusze. Obłędna cudna giera która niszczy mózg.

Czasami gram sobie jeszcze w Gran Turismo 6. Ogólnie już dawno pożegnałem się z moją słodką PlayStation 3.

TERA RZĄDZI PS4. 

I wszystko jasne.

Opublikowano

on ma cos mocniejszego od mocarza

Opublikowano

Juz slysze. Do kogos puka bieda xDD

Masz rację jestem najbiedniejszym użytkownikiem na forum. Nie stać mnie na nic.

Wydawać 3k na telefon po roku dla znaczka jabłuszka. Trzeba być po(pipi)onym xD Wolę za to smoka kupić i kilka gier albo konsole z grami albo pojechać np do rzymu na wakacje. Po (pipi) taki telefon jak człowiek ma 5 konsol i pc ta w domu a do pracy jeździ samochodem. Rozumiem gimnazjalistów w końcu w autobusie i na przystanku trzeba coś robić. Chociaż polecałbym 3ds lepszej jakości gierki.

Opublikowano

Telefonu chyba od lat nie zmienialem, nie wiem, pod tym wzgledem troche zacofany jestem, robi zdjecia, nagrywa filmy, ma dotykowy ekran, ma emulator PSXa a w nim chrono cross i FF IX, wszystko dziala, wiecej do szczescia mi nie trzeba :dunno:

Po co mialbym zonglowac telefonem co rok? Bo mi o 3 sekundy szybciej jutuba wlaczy jak na klopie siedze? Czy zeby mi gry z app stora/androida lepiej dzialaly, gry w ktore nie gram xddddd

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry z Androida to tylko Raymany i inne naprawdę dobre gry.

Opublikowano

Juz slysze. Do kogos puka bieda xDD

Masz rację jestem najbiedniejszym użytkownikiem na forum. Nie stać mnie na nic.

Wydawać 3k na telefon po roku dla znaczka jabłuszka. Trzeba być (pipi)m xD Wolę za to smoka kupić i kilka gier albo konsole z grami albo pojechać np do rzymu na wakacje. Po (pipi) taki telefon jak człowiek ma 5 konsol i pc ta w domu a do pracy jeździ samochodem. Rozumiem gimnazjalistów w końcu w autobusie i na przystanku trzeba coś robić. Chociaż polecałbym 3ds lepszej jakości gierki.

No i tu sie roznimy. Ty wolisz pograc na 3DS i kupowac maskotki nintendo, a ja wole kobiety z klasa, dobry trunek i podniosle przyjecia .                                      

Mimo wszystko, doceniam twoja postawe.

Opublikowano

Wiadomo, jakie życie taki rap

Opublikowano

Autoklasyk to najlepszy troll na tym forum.

Opublikowano

Mendrek nie udaje i w tym tkwi jego wewnętrzny problem.

Opublikowano

A skąd wiadomo, że Autystyka udaje?

Opublikowano

bo  nawet jak na klapa jest wyjątkowo głupi

Opublikowano

Imho to jest alter kondominium ircowo spojlerowego

Opublikowano

Z cyklu "Gierki zapomniane przez klapiszczów":

Jestem ciekaw czy ktokolwiek z nadzornych klapów pamięta ten tytuł. Zapewne nie, ale jako jedyny prawilny, który zwie się Tokar, pewnie pamięta jak oplułem swojego CRTka podczas szpilania w ten jakże zacny tytuł ;P

Opublikowano

Ciekawe jak fani PS4 zareagują na Undertale.

Niech tylko ją obrazi, "bo grafa słaba", a wezmę siekierę... albo po prostu będę z niego śmiać.

Opublikowano

Nie zaeragują ... trzeba czytać text. 

Opublikowano

Ciekawe jak fani PS4 zareagują na Undertale.

Niech tylko ją obrazi, "bo grafa słaba", a wezmę siekierę... albo po prostu będę z niego śmiać.

Groźnie zabrzmiało.

Mendrek nie udaje i w tym tkwi jego wewnętrzny problem.

Zgadza się. Tym bardziej Austystyka nie udaje. On jest po prostu Januszem, który jakimś dziwnym zrządzeniem losu poznał internet i jego zakamarek, jakim jest to forum.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak czlowieka nie ocenia sie po skorze, tak i giereczki po grafice nie powinno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.