Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz to klapom klapie. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gdyby nie Sony nie istnialby twoj avatar.

Spokojnie, wybaczam tobie.  :empathy3:

Opublikowano

Gdyby nie Sony nie istnialby twoj avatar.

Nieprawda. 

Nie masz jakiś kubków do zrobienia? :taknieco:

Opublikowano

Tymczasem u dzielnego zakonu blacharzaków jak zwykle kolonoskopia portfelowa.

http://www.theverge.com/2016/1/16/10780876/microsoft-windows-support-policy-new-processors-skylake

Soon, when you buy a new PC, it won't support Windows 7 or 8. Microsoft has announced a change to its support policy that lays out its plans for future updates to its older operating systems, and the new rules mean that future PC owners with next-generation Intel, AMD, and Qualcomm processors will need to use Windows 10.

It's not usual for old PCs to fall short of the minimum requirements of a brand new operating system, but in this case, the opposite is happening. Microsoft and its partners will not be putting in the significant work necessary to make new hardware work with older versions of Windows. The old operating systems, at best, will merely lack the latest updates. At worst, they might not function properly.

Czyli wymiana, wymiana, wymiana. Jak nie hardware, to software. Najgorzej, że żeby pograć w jakiś bieda-port z konsoli (w kilka lat po premierze i może jak go poprawnie po pół roku spat(pipi)ą), blaszki będą musiały użerać się z Windows 10 , oj ale peszek ;)

Opublikowano

Z PS3 trochę sieciowe granie teraz, pierwszy raz od kilku miesięcy randomowo wywala z psn.

Ja nie boty czy blaszki, że z braku dobrej konsoli przesiaduję całymi dniami w tym twmacie. No i jak tam Paliodorze, cieszysz się że MS w swoim stylu wpycha wam siłą ujowe rozwiązania? Konsolowcy się nie dali, a blaszki już oswojone ;)

Opublikowano

mendrkowi chyba guwno obesrane 3 się zepsuło

Opublikowano

Rok 2025:

>konsole stacjonarne nie istnieją

>Sony, Nintendo oraz MS postawili na granie w chmurze

>Gierki można odpalać na wszystkim co ma połączenie z internetem

>gracze na całym świecie są zachwyceni nowymi goglami VR w przystępnej cenie

>4k staje się standardem

>w CW burzliwa dyskusja o tym czy lepiej gierki z chmury odpalać przez telewizor, tableta czy PC

>Mendrek pisze, że PS3 to super konsola ale ostatnio coś PSN słabo działa

Tak będzie.

Opublikowano

mendrek nie kupuje ps4 bo boi się, że jej odgłosy bedą budzić mamę w środku nocy

Opublikowano

mendrek korzysta z windows xp

Opublikowano

windows xp :banderas: czasy gdy jeszcze szanowałem komputerki dla dzieci. Chyba czas wrócić do domu

Opublikowano

Z PS3 trochę sieciowe granie teraz, pierwszy raz od kilku miesięcy randomowo wywala z psn.

pierwszy raz od kilku miesiecy xD. chyba cały poprzedni rok randomowo wywalało. człowiek pogra w tekkena 3 godzinki i 2 razy musi sie na psn logować xD. no ale to pewnie tylko u mnie za brak poszanowania marki :/

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Obejrzyjcie jak baron gra w CoDa na prawilnej konsoli od Sony, 92 kille wbilem. Normalnie bomba. Magia Playstation

, a wy co ? Dalej w Halo krasnale i inne (pipi) microsoftowe i pecetowe otwieranie skrzyneczek w tym rakowym cs go ? Nawet mi Was nie zal.

https://m.youtube.com/watch?v=bjVoGl-tAj0

Opublikowano

Obejrzyjcie jak baron gra w CoDa na prawilnej konsoli od Sony, 92 kille wbilem. Normalnie bomba. Magia Playstation

, a wy co ? Dalej w Halo krasnale i inne (pipi) microsoftowe i pecetowe otwieranie skrzyneczek w tym rakowym cs go ? Nawet mi Was nie zal.

https://m.youtube.com/watch?v=bjVoGl-tAj0

Cs go tylko na płatnych ligach.

Matchsmieszing tylko dla randomow,smerfow i piupiupajow

Opublikowano

A jeśli... zrobić listę exów na PC? Szybko się okaże, że będzie więcej gier. Znacznie więcej. Wtedy będziemy się śmiać z YETI, który tak właśnie śmiał się z fanów Xboxa. Co wy na to? :)

Opublikowano

Tak, to dobry pomysl, potrzebujemy wiecej list prawdy, we need to go deeper.

Opublikowano

Pewnie juz polecial wyliczac te niby "exy" na PC a raczej indyki bo jakie tam sa gry AAA ? Cs go lub jakies karcianki ? 

Opublikowano

Nie, siedzę na innym forum. :dunno:

Opublikowano

????

Jakie exy? Na PC nie ma exów. Ani gier.

Opublikowano

Ja nie boty czy blaszki, że z braku dobrej konsoli przesiaduję całymi dniami w tym twmacie. No i jak tam Paliodorze, cieszysz się że MS w swoim stylu wpycha wam siłą ujowe rozwiązania? Konsolowcy się nie dali, a blaszki już oswojone ;)

:bad:

Opublikowano

Wszyscy fani tworczosci autoklasyki powinni powoli zacierac rece. Typ odkryl gupowce. Szkoda, ze padlo na smakosza ;/

Opublikowano

Żal mi ludzi grających tylko na ps4. Cały czas w tematach remasterow kłócą się o to co miało lepszą grafikę gra sprzed 4 czy 5 lat. Żyją przeszłością ps2 i ps3 bo na ps4 nie mają w co grać :) multiplatformy multiplatformami ale po tych tematach remasterów widać że to exy są najważniejsze.

Opublikowano

Żal mi ludzi grających tylko na ps4. Cały czas w tematach remasterow kłócą się o to co miało lepszą grafikę gra sprzed 4 czy 5 lat. Żyją przeszłością ps2 i ps3 bo na ps4 nie mają w co grać :)

no przecież Yeti cały czas podkreśla, że

:daddy: DOMINACJA JAK ZA PS2 :daddy:

Więc czym mają żyć, jak nie remasterami z PS2? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.