Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, ale jak by się kto pytał dlaczego tak a nie inaczej to wina kermita (znowu).

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

przeciez the witnes to jakies indi guwno, po co nam na xboxie taki szrot? no zastanowcie sie logicznie...

Opublikowano

Kupiłem One.

Będę grał w Tomb Raidera i w FIFĘ. 

A wy klapy co? Granie w menu i spotify?

Opublikowano

Fifa które klatkuje na XOne i tomb raider który przycina jak się nic na ekranie nie dzieje. Boty, jakby miały grafikę w SD, też by się jarali, bo,Gameplay haha. Jak wam tak grafa i freamate nie przeszkadza, to dawajcie na pierwszego Xbox.

Jak tam, już wyszedł patch do halo reach? Czy dalej pokaz klatek?

Opublikowano

ja grałem w tego godzinnego traial tomb raidera i nie zobaczylem tam nic co mogloby mnie zachecic do zakupu fulla. ot taka bardzo ładna graficznie wydmuszka, trzymasz gałke wychyloną do przodu i czasem skaczesz

Opublikowano

Fifa które klatkuje na XOne i tomb raider który przycina jak się nic na ekranie nie dzieje. Boty, jakby miały grafikę w SD, też by się jarali, bo,Gameplay haha.

Mocarz z rana widze. xddd
Opublikowano

ja grałem w tego godzinnego traial tomb raidera i nie zobaczylem tam nic co mogloby mnie zachecic do zakupu fulla. ot taka bardzo ładna graficznie wydmuszka, trzymasz gałke wychyloną do przodu i czasem skaczesz

Czyli to samo co w każdym Crapczarted.

Żeby nie było, ze tylko hejtuje - takie gry też są czasami potrzebne i lubię raz na jakiś czas w coś mniej zobowiązującego zagrać. Ale nie może to być żaden dealbreaker, jak właśnie nadchodzące U4 dla klapiszczów.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nawet takiej gry jak Plant vs zombie warfare 2 nie potrafią zrobić w full HD haha.

Może na nowej generacji, w końcu będziecie mieć full HD i stale 30 klatek.

Opublikowano

Po co komu full hd, na ps2 wszyscy grali w sd i nikt nie narzekał.

Opublikowano

Może na następnej generacji PS5 będzie miało gry :kaz:

Wątpię :kaz:
Opublikowano

TLG 2010 pamietamy [*]

Gra z wygladem z ps2 robiona z mysla o ps3 konwertowana na ps4 aby wyjsc na ps5. xddd

Jak oni nie mogli w takim szrocie zrobic stabilnych klatek to chyba oni sami nie wiedza.

BECZUNIA

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Robimy dziś pif paf do klapów Sutku? :ogor:

Opublikowano

Dajmy im po prostu pistolet, sami się postrzelą.

Jak ja tych karakanów nienawidzę.

Opublikowano

Mowilem Ci ze dzis i jutro odpada. Wczoraj gralem to wolales frac w gaymana. :lapka:
Opublikowano

Mowilem Ci ze dzis i jutro odpada. Wczoraj gralem to wolales frac w gaymana. :lapka:
Mówiłem Ci, że Asylum i City bardzo mi się podobało. Liczyłem, że zrozumiesz, dlaczego nie mogę się oderwać.
Opublikowano
Żeby nie było, ze tylko hejtuje - takie gry też są czasami potrzebne i lubię raz na jakiś czas w coś mniej zobowiązującego zagrać. Ale nie może to być żaden dealbreaker, jak właśnie nadchodzące U4 dla klapiszczów.

Jak to nie, przecież ta gra sama będzie sprzedawała konsole i biła rekordy preorderów.

W pełni next genowy tytuł z przepiekną oprawą, fizyką i co tam jeszcze wymyślili.

Zakończenie historii wielkiej serii w hollywoodzkim stylu

Opublikowano

No i to właśnie odróżnia klapki od botów. Dla nas grafika na 8h to trochę za mało. Wam tyle wystarcza, by spuszczać się na trójnoga przy każdym ładnym widoku w gierce za 250 zł.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czyli z tego wszystkiego co napisałem najważniejsze dla ciebie to słowo "grafika"? acha :shieeet:

Opublikowano

Mógłbym się jeszcze czepić do słów 'wielka seria', ale raczej byłoby to bezcelowe, inaczej postrzegamy tego typu gry.

Opublikowano

Jak to nie, przecież ta gra sama będzie biła rekordy preorderów.

The Division zjada dupom crapczarted jeśli o to chodzi

iZCO3uq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.