Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

szkoda tylko że bansai sam tego nie napisał ale fajnie przerobił

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grafika fajna, to dla Fanka gra się dobrze zapowiada :dunno:

Nie nie nie...

Prosze panstwa, w branzy cos sie zepsulo, i nie bylo to widoczne wczesniej, ale ostatnio coraz bardziej to wychodzi na wierzch, obecna branza to jest jakas porazka, ja mysle ze to (pipi) gamingowe glupie spoleczenstwo, ta (pipi) banda imbecyli ktora kupuje fify/cody/asasyny od tych (pipi)w karakanow z EA/Activision/Ubi to jest jakies (pipi) nieporozumienie.

sluchajcie, ci ktorzyscie glupie (pipi) kupowali raki, niech was szlag trafi, (pipi) warci jestescie, antygraczami jestecie, dobranoc.

:kaz:

Super fajnie, ale kupiles tego raka obesranego od Kojimy ? Fallout 4 ? Beka w choj. Jeszcze pisal, ale GOTY zaraz sie zesram ze szczescia OMG, po tygodniu juz nie goty. Nie no super gra po prostu ludzie Kojimy byli tak zapracowani ze zapomnieli o fabule, ale cycki to jednak byly mega OK, do takich rzeczy japonce sa zdolni.

O Fallout nie zamierzam sie wypowiadac, bo to gorsze guwno.

Wole dopracowane produkty takie jak Call of Duty, gdzie gra jest dopakowana sporo iloscia trybow map i zero mikrotransakcji jak w MGS Online co bylo klapa.

Beka

Opublikowano

Ale mroku pozamiatał :obama: ja do tej pory najwieksza bekę mam z MGS Online do którego Yeti walił non stop, ze jakie to będzie cudowne haha :yao:

Opublikowano

I komu tu wierzyć teraz?

Opublikowano

Przypominam, że banzaj kupił na premierę takie asy jak the order 1886, fallout 4, mgs v także wierzyłbym bardziej mrokowi 

Opublikowano

ja rozumiem walić do beaty szydło, jeść gołąbki bez ryżu czy rozwalać łeb dla kotka ale kupować mgs v na premierę xddddd

Opublikowano

wchodzisz na kiwi?

Opublikowano

Ja kupiłem przed premierą i jeszcze dorzuciłem do tego PS4  :frog:

Opublikowano

No jakoś dogorywam.

Opublikowano

Giera mnie nie interesuje, ale co było nie tak z MGSV? Myślałem, że udana kontynuacja serii.

Opublikowano

ja rozumiem walić do beaty szydło, jeść gołąbki bez ryżu czy rozwalać łeb dla kotka ale kupować mgs v na premierę xddddd

A kto się spodziewał że mgs v to jeden wielki troll? Każdy szanowany fan hideo kojimy brał w ciemno na premiere. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Beka z typa

Opublikowano

Grafika fajna, to dla Fanka gra się dobrze zapowiada :dunno:

Nie nie nie...

Prosze panstwa, w branzy cos sie zepsulo, i nie bylo to widoczne wczesniej, ale ostatnio coraz bardziej to wychodzi na wierzch, obecna branza to jest jakas porazka, ja mysle ze to (pipi) gamingowe glupie spoleczenstwo, ta (pipi) banda imbecyli ktora kupuje fify/cody/asasyny od tych (pipi)w karakanow z EA/Activision/Ubi to jest jakies (pipi) nieporozumienie.

Jesli tyle dla was znaczy, jesli tyle dla was znaczy ludzie takie zangaaa- takie zangazowanie bardziej ambitnych firm jak np CDPR gdzie postawili swoja rodzine, swoje zycie prywatne, dali wam darmowe DLC, swietny dodatek i wszystko inne i dla was znaczylo to tylko 7 czy 8 na 10 i kupno uzywek lub piracenie na PC to was sie powinno (pipi)ac (pipi), tak sie powinno was (pipi)ac jak tylko was moze (pipi)ac ta rakowa trojca swieta, MS podczas zapowiedzi XO was tak nie wyruchal jak wyrucha was Acti/EA/Ubi, (pipi) az was kukle beda swedzialy z bolu to jest dramat (pipi), to jest dramat ze w tej antyludzkiej branzy, w tej branzy w ktorej media (pipi) nie byly w stanie powiedziec ze Wiedzmina obrazajo, zbeszczeszczono CDPR, ze ta firma ma ponad 200 nagrod GOTY a te januszowe (pipi), powtarzam (pipi) januszowe (pipi) te firme beda oskarzac bezpodstawnie o drewno i ze geralt daun, a po latach dopiero doceniac jak na steamie u grubasa za 10 zl wyladuje.

Beda was ruchac w dupe, bedzie was ta trojca (pipi) dymac tak jak was MS razem z Sony nie dymali, ta (pipi), ten maly karakan (pipi)any yves guillemot CEO ubisoftu smiec, zniszczy was, sumlinskie kanie rachonie, te rakowe firmy beda wam (pipi) odbieraly smak zycia wy (pipi) januszowi idioci, ja mam to w (pipi)e (pipi), bo mnie stac na wszystkie DLC i polprodukty bede gral (pipi) O TAK, wy(pipi)e jeszcze dzisiaj z 15 pre-orderow i bede sie z was (pipi) frajery smial ze wy takie glupie sa tacy (pipi) debile ktore to (pipi) rakowe wspierali i teraz placza ze trzeba za dodatkowe dzielnice placic, nie od from software, nie od CDPR, nie od Monolith, tylko jakies (pipi) destiniowcy, divisionowcy w dupe (pipi)anych od (pipi) Ubisoftowcow po(pipi)encow kupowali, to sa wlasnie ci (pipi) gracze , przez taką (pipi)ę januszową, przez was (pipi) (pipi)e nic sie w tej branzy nie zmieni, bo jestescie (pipi) warci i trzeba was (pipi)ac ruchac i na was zarabiac bo jestescie banda gamingowych (pipi)w i nieudacznikow, rozumiecie to?

A wam kochani ktorzyscie kupowali prawilne gry, wspomagali dobre firmy, dziekuje serdecznie, bo to garstka graczy, garstka prawdziwych graczy, to jest 70 tysiecy osob moze 80, autoklasyka wylacz ten autyzm bo ci go wylacze na amen, tak, tylko to sie tym (pipi)m januszowym nadaje, powiedziec wam w ryj wreszcie wy glupie (pipi)e, ze jestescie prymitywami, ze (pipi) wasze (pipi)one prestize w codzie to jest wasz majestat, wasza godnosc, klanowka (pipi) w codzie i 5 mappackow w pre-orderze, to wy (pipi) janusze, (pipi) z wami. Nie warto bylo (pipi) nie warto bylo zrobic nic, co wyscie... aaa szkoda (pipi) gadac, szkoda szczepic ryja, naprawde niech was... sluchajcie, ci ktorzyscie glupie (pipi) kupowali raki, niech was szlag trafi, (pipi) warci jestescie, antygraczami jestecie, dobranoc.

:kaz:

Fajnie napisane

https://youtu.be/9yiymi3s9pE

Edytowane przez kes

Opublikowano

wchodzisz na kiwi?

dzis mam obiad ;/

Opublikowano

Mroku jak zwykle nie kuma o co chodzi tylko wchodzi i trzepie piane bo coda obrazajo :yao:

Przypominam, że banzaj kupił na premierę takie asy jak the order 1886, fallout 4, mgs v także wierzyłbym bardziej mrokowi 

Powiedzial typ ktory non stop rzuca fekaliami w Sony a w tej generacji tylko ich platforme kupil. xD

Kupisz Xeno i kilka innych gierek ktore tutaj broniles a ja gralem na premiere to wtedy mozesz mi cos dopiero zarzucac kolezko :taknieco:

Opublikowano

https://youtu.be/B2Xgsxt86_k

ahahah co te chinczyki

Opublikowano

Jakąś duszę ma przynajmniej ta reklama.

Opublikowano

TOFU beats, powinno ci sie blubi podobac xd

Opublikowano

TOFU beats, powinno ci sie blubi podobac xd

zainteresowałem się w ch,uj ale ten attack on titan xddd

AOT__1_.0.jpg

Opublikowano

Gra bedzie tragiczna, byl niedawno gameplay 10 minutowy gdzie tytan machnal lapa 5 metrow obok gracza a i tak zarejestrowalo chwyt i wlaczylo animacje. Drewno na niskim budzecie, taka jest oficjalna prognoza.

Opublikowano

Film ma pewnie jeszcze mniejszy budżet ;)

Opublikowano

Co ta chińska pioseneczka o chińskich gierkach to ja nawet nie :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiecie, że The Witness ma kosztować 40 dolarów? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.