Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wut xddddddddd

Attack on titans to taki hit jak godzilla.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Autoklasyka, podaj proszę parę ocen gier z poprzedniego numeru PE.

Niestety drogi bracie graczu, muszę cię poinformować iż Kancelaria Króla nie udostępnia publicznie tak ważnych informacji.

Niemniej z radością chcę cię powiadomić, iż wpłacając 500 zł na konto Kancelarii Króla otrzymujesz nie tylko rozgrzeszenie

od samego Króla, ale także masz niesamowitą możliwość udziału z konkursie. Do wygrania bowiem jest uszkodzona PS2

do samodzielnej naprawy. Masz także niesamowitą możliwość "wziąć" udział w drugim konkursie , gdzie nagrodą jest Sony

PlayStation 4 poświęcona przez samego Króla. Do zestawu oczywiście dołączone są trzy Boskie numery PSX Extreme!!!!!

z autografem samego Króla!!!!!!! Ponoć już chodzą słuchy na osiedlu że poświęcone numery PSX Extreme już osiągają

niebotyczną cenę na czarnym rynku ,choć jeszcze nikt nie widział opisywanych tutaj numerów PSX Extreme.

Wpisując numer konta - dwa kółka osiem zer i trzydzieści trzy szóstki stajesz się szczęśliwym wybrańcem który ma

możliwość wygrać owe nagrody. Niestety ilość zgłoszeń przez graczy jest zatrważająca i dlatego wyniki konkursu zostaną

ogłoszone w 2078 roku.

Chyba ma nową dostawę mocarza.
Opublikowano

Ja mysle ze to miedzy innymi z jego krwi syntetyzuja mocarza xd

Opublikowano

https://youtu.be/B2Xgsxt86_k

ahahah co te chinczyki

Szkoda ze nasi bracia z USA zrzucili za malo atomowek na ten zyebany kitajski narod.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
Abonament Xbox Live Gold drożeje.

Z tego powodu nastąpi podwyżka cen pakietów subskrypcji Xbox Live Gold. Z dniem 18 lutego 2016 r. cena subskrypcji Xbox Live Gold na 12 miesięcy ulegnie podwyżce z kwoty 229.00 zł. na kwotę 249.00 zł..”

http://www.ppe.pl/news/41290/abonament-xbox-live-gold-drozeje-microsoft-rozsyla-informacje.html

Discuss

Opublikowano

Slowpoke.jpg

Opublikowano

Just Fanek things.

Opublikowano

Acha stare info co, btw po ile kupujecie roczny Xbox live?

Bo chyba nie po 229zł

Opublikowano

Niewiele drozej niz ty za 3 miechy ps+ :)

Opublikowano

80-100-120.

Opublikowano

80-100-120.

Podajesz wymiary swini dla fanka?

Opublikowano

Knura :xboss:

Opublikowano

80-100-120.

Podajesz wymiary swini dla fanka?

Mam nadzieje

Opublikowano

Fanek lubi jak w talii ma wiecej niz on w klacie ;)

Opublikowano

fanek ile ci placi ms za te obrazki?

Opublikowano

Xbox One jest fajny :obama:

Opublikowano

Mam PS4, ale to co dziś wrzucili na oficjalny profil XboxPolska, no to niestety szach mat sony

12508911_1036701363070113_73650127256961

Szkoda, że M$ ma problem z pisaniem w języku polskim.

Opublikowano

Mam PS4, ale to co dziś wrzucili na oficjalny profil XboxPolska, no to niestety szach mat sony

12508911_1036701363070113_73650127256961

Te teksty to yeti z ficusiem tworzą. 

Opublikowano

Raczej podludkowa spolecznosc iksboksa

Opublikowano

Niebieski motłoch znowu zaorany? Nic nowego. ^_^

Opublikowano

Widać gdzie największe tasiemce najlepiej się sprzedają.

http://www.ppe.pl/news/41299/jakie-tytuly-najchetniej-kupowalismy-w-2015-roku-na-playstation-store-mamy-rowniez-zestawienie-z-grudnia.html

PlayStation 4

• Destiny: The Taken King
  • Call of Duty: Black Ops III
  • FIFA 16

Widać tam Minecrafta na każdej konsoli, dobrze że MS ratuje te szamba bez gier których miejsce jest obok karpia w Biedronce :)

Opublikowano

To co napisał Bansai to smutna prawda. Przypomnę, że najwspanialsze czasy dla nas, to jak były na rynku Sony, Sega i Nintendo. Przyszedł korpoch*j MS i przyniósł tyle zarazy, że dziś branża gier choruje na sepsę.

Dodatkowo pcty i mobilki wsączają jeszcze więcej trucizny w ten rynek. Poprzednia generacja była ostatnią tą wspaniałą. Teraz już tylko grzybnia dla mas i okazjonalne wyjątki...

Opublikowano

Mendrek, Home ci $ony zamknęło że tyle agresji w tobie?

Dobrze że $ony nie zależy na hajsie co widać po ps4, robią to z pasji do graczy, walą was na dwa baty :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.