Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

od kilu dobrych miechów zdecydowanie lepsze cinematic experience w Wiedźminie masz na one.

no nie wyszło, ale na szczęście jest dealbreaker w postaci Unity :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jestem fanbojem sony, ale zgodzę się że wiedźmak lepiej wypada na Xbąku.

Czyżby optymalizacja robiona jeszcze z wiesia drugiego?

Opublikowano

Anyway, cyfrowa wersja SF5 289 zł, do tego koszt abonamentu plusa :dafuq: . Thanks, but no thanks. Najpierw kupuje wersje PC (129zł). Crossplay podobno i tak hula przyzwoicie. Za rok się kupi wersje na PS4.

o matulu, kto normalny kupuje to na ps4? xd

Opublikowano

PSN ponoć leży, a Klapusie cichutko, byleby tylko nikt się nie dowiedział.

Opublikowano

xbox Ci to wyszeptał na uszko czy skąd to wiesz?

Opublikowano

Eee jeszcze niedawno siedzialem na party i gralem online wiec chyba jakas sciema.

btw. klikam w link a tam ostrzezenie o wirusie :notsure:

Opublikowano

Chciałbym by kiedyś Kubson wymienił te wszystkie gry, które chodzą gorzej na PS4 xD

Widzę ze od momentu przesiadki na ps4 masz problemy z pamięcią bo było już to poruszane pare razy no ale niech będzie

Resident Evil Revelation 2

DMC

Wiedźmin 3

AC Unity

FC4

jeszcze cos było ale nie pamietam :/

No tytulow od zatrzesienia! xDDDDDDDDDDDDDDD

w dodatku:

Far Cry 4 1420x1080p 30fps vs 1080p 30fps (zadnych zwolnien na PS4 nie pamietam)

Framerate w Wiedzminie od dawna naprawiony na PS4 - jedyna konsola, ktora ta gre wyswietla w Full HD i zostaja 2 crapy na krzyz vs 90% pozostalych rozmazanych multiplatform ze spadkami do 0 FPS. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jestem ciekaw ile razy jeszcze jakiś niedoyeb plejstejszonowy będzie w szoku, że multiplatformy na PS4 są zwykle w wyższej rozdziałce xD Tak, X1 jest słabszy. Każdy o tym wie, nie licząc sonowskiego plebsu. To tak jakby podniecać się  i być zaskoczonym, że mutliplatformy na PC niszczą i wysrywają wersje na PS4 (a tutaj jest pole do popisu, bo przepaść jest ogromna).

Cała poprzednia generacja to beka z mocy PS3 i pewnie dlatego teraz niektóre jednostki starają sobie odbić te klilka lat wgniatania w ziemie. No ale klapy nie rozumajo, że w przypadki X360 sytuacja była inna, bo tutaj nieogary cały czas mamrotały o boskości PS3 i jej rdzeniach co nie przekładało się na oprawę w absolutnie większości gier. Dlatego była non stop szydera z "only 599$".

PS. Dwa lata minęły, a ja nadal gram na trójnogu w singstara tylko, mimo że śpiewać nie potrafię. Kiedy będą te gry z list yetiego ? Co miesiąc je wrzuca od 2013 i albo gier nie ma, albo same crapy wychodzą z tego.

Opublikowano

beka jest z tego ze często na tej sra,ce bez gier gry chodzą gorzej niż na łanie :yao:

Pewnie do konca generacji, skoro chocbysmy tutaj co 2 post udowadniali, ze wiekszosc multiplatform chodzi na Loniaku z wiadomych wzgledow gorzej to i tak za 5 stron ktorys z botow napisze to co Kubson, by jakis "niedoyebany" fanboy MS dal mu jeszcze plusa xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

A no tak, uczepił się tego "często" i myśli, że wygrał dyskusję xD

Beka jest i będzie zawsze jak na sprzęcie zdecydowanie gorszym w ogóle będzie pojawiać się sytuacja, że jakaś gra chodzi lepiej lub nawet tak samo jak na trójnogu. Rozumiemy już czy bycie klapem upoważnia do bycia niedoyebanym mózgowo ? xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bycie posiadaczem PS4 jest takie smutne.

Masz WiiU? Masz pełno zaje,bistych gierek od Ninny, tylko multiplatform brak.

Masz X1? Wszystkie multiplatformy, świetny pad, świetny online + dużo dobrych, konsolowych exów. Tak, jest słabsze, to musi być nie do przeżycia dla byłych posiadaczy PS2 i PS3 yebanych przez konkurencję całe swoje życie :teehee:

Masz PC? Mnóstwo niespotykanych gdzie indziej eksów, wiele eksów z X1, miażdżąca przewaga w grafice, konfiguracja gierek pod siebie (wolisz 30fps i lepszą grafę czy betonowe 60fps i średnią grafikę? Masz wybór), mody, darmowy online, mnóstwo promocji, świetne community, itd. itp.

A masz PS4 i co masz? Najlepsze gierki? Nope, oprócz bloodborne i majaków nie macie nic xD. Fapowanie do grafiki? No trzeba być niezłym niedoyebem żeby jarać się wypocinami laptopowego GPU gdzie byle smok miażdży powtarzam MIAŻDŻY osiągi graficzne trójnoga. Najlepsze online? Nope. Może chociaż najtańsze? Nope. Najbardziej zaawansowany OS pozwalający na ch,uje muje odtwarzanie MP3? Nope. To może chociaż wkładasz płytę i grasz? Nope.

xDDD

was trzeba yebać, nikt was tak nie wyrucha jak was Sony wyrucha

Opublikowano

Swietny online xDDDDDD

Beka jest i będzie zawsze jak na sprzęcie zdecydowanie gorszym w ogóle będzie pojawiać się sytuacja, że jakaś gra chodzi lepiej lub nawet tak samo jak na trójnogu. Rozumiemy już czy bycie klapem upoważnia do bycia niedoyebanym mózgowo ? xD
Zero kultury osobistej, zerowy iloraz inteligencji - spolecznosc Ona w 1 poscie.
Opublikowano

Oj zapiekło xD

No ale zrozumiałeś już czy nadal będziesz płakać,  że obrażajo ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To Xone jest słabszy od PS4? :( Może jeszcze mi powiecie, że moje WiiU nie ma takiego pałera jak Xone? :/

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przypomne tylko:

1080p/60fps na ultra na 22" z 3 METRÓW xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No możecie sobie przybic piątkę, tylko jeszcze musiałbyś zmienić TV na HD, a nie HD Ready xD

Opublikowano

W 120 fps i więcej. 60 w 2016 to lekki wstyd, w 30 grają zwierzęta, w niestabilnych 30 podzwierzęta

Opublikowano

PS4 ma gry może nie exy ale eksy konsolowe tylko nikt z klapow na tym forum nawet nie chce ich odpalić. Grają w te gierki przeważnie multiplatformowcy jak ja , shen czy ukyo. Tales of zeistra, dragon quest heroes czy soma to fajne gry ale janusze wolą tylko destiny, fifa etc. To jak rzucać perły przed wieprzem. Bez sensu. Gdyby na xbox one taka soma wyszła to 90 % botów by zagrało.

Ja patrzę na ogół tego forumka i mamy 4 grupy.

Świadomych graczy wybierających ciekawe i dobrze oceniane gry też aaa. Jednocześnie doceniają niszowe perełki. Przynajmniej 2 lub więcej platform np: figuś, ukyo czy kermit

Koneserów gejmingu co testują perełki na rożnych platformach. Starają się nie ruszać za dużo gier aaa. Np: bansai czy velius.

Betony growe żyjące jedną platformą. Jedząc nawet najgorsze (pipi) byle opakowane na zielono czy niebiesko : mazzeo, easye, yeti, fanek, mendrek etc.

Gracze żyjący w przeszłości. Uważający że sony/dreamcast czy jakaś stara konsola nintendo to było to. Teraz wszystko je BEE i wolą zbierać remastery czy gry z przeszłości. Np: nobody

Bonusowa kategoria błędnych wojowników walczących o dobre słowo swoich ukochanych konsol nie posiadając ich. Np: bluber, figaro czy znowu mendrek.

Opublikowano

No undertale w 120fps musi kosić.

No kur.wa, immersja totalna :fsg:

blantuś, a ja do jakiej należę? :rayos:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Ocho, Blantman szufladkuje graczy w CW!

Zaczyna się robić śmiesznie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.