Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia:

Grzybku, ja nie będę miał z tym problemu, bo zaglądam tu raz na jakiś czas sprawdzić jak przebiega grupową terapia skrzywdzonych przez rzeczywistość botow i muszę przyznać, ze zielony matrix trzyma sie dobrze. 90% postow w tym temacie należy do botow, ja tu tylko wpadam czasaem, abyście posmarowali sobie pewną część ciała mascia i poszczekali jak wygłodniały kundle (w 2016 knur was nieźle zaglodzi)

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii, w między czasie Amplitude. Dawno nie grałem w najlepsze multi na konsolach, może dziś odpale TLoU. Oczywiście niedługo Witness, Firewatch Alienation i SFV, o kwietniu nie wspomnę. Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No z tym CD to "beka" była już na premierę bo PS4 nigdy nie będzie czytać audio CD (i w ogóle żadnego nośnika CD).

Prawdziwa beka była z mp3 którego na premierę też nie potrafiła odtworzyć xD

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Tymczasem król Spencer zapowiedział konferencję w Lutym w którym dowiemy się o nowych megatonach :banderas:

I pojawiły się nowe gierki we (DARMOWEJ) wstecznej  kompatybilności, a wśród nich Wiedźmin 2, o którym posiadacze Sony mogą tylko pośnić :fsg:

Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

Dzięki, będę się bawił wspaniale w przerwach między ogrywaniem innych tytułów :lapka:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Jak CW zamkną to Ty albo popełnisz samobójstwo albo z nudów zaczniesz budować drugi dom, bo przecież nie będziesz grał na PS4 bo nie ma w co grać albo PSN nie działa :dynia:

Dawno nie grałem 

fixd

Opublikowano

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii

Biedne BB, nawet w kwestii DLC zostało w tym roku zaorane :frog:

gTYU83E.png

Opublikowano

No z tym CD to "beka" była już na premierę bo PS4 nigdy nie będzie czytać audio CD (i w ogóle żadnego nośnika CD).

Prawdziwa beka była z mp3 którego na premierę też nie potrafiła odtworzyć xD

dlatego priorytetem dla sony było spotify, które na ps3 nie działa w tle jak masz odpaloną grę xd mam znajomego, który pracuje w spotify jako programista mówił, że ps3 to taka spier.dolina technologiczna, że nikt tego nie napisze 

Opublikowano

PS4 NAJPOTĘŻNIEJSZA konsola na świecie, a nie moze plyt CD odtworzyc? :dynia: :dynia:

vfu4WM-mostpin-funny-the-goods-is-too-CK

Opublikowano

Nie tyle sama konsola co zastosowany laser (czyta tylko DVD i BluRyje)

Opublikowano

w sumie brak odtwarzania cd audio w trójnogu ma sens, po co komu jakość cd w odkurzaczu?

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Tymczasem król Spencer zapowiedział konferencję w Lutym w którym dowiemy się o nowych megatonach :banderas:

I pojawiły się nowe gierki we (DARMOWEJ) wstecznej  kompatybilności, a wśród nich Wiedźmin 2, o którym posiadacze Sony mogą tylko pośnić :fsg:

Tobie w tym czasie życzę dobrej zabawy przy 3 sezonie KI, hahaha xDDD.

Dzięki, będę się bawił wspaniale w przerwach między ogrywaniem innych tytułów :lapka:

Radzę czytać teksty źródłowe:

http://www.neowin.net/news/microsoft-to-host-xbox-and-windows-10-039global-media-showcase039-on-february-25

Opublikowano

PS4 NAJPOTĘŻNIEJSZA konsola na świecie, a nie moze plyt CD odtworzyc? :dynia: :dynia:

Jedni mają odtwarzanie płyt cd, a drudzy gry w full hd i tytuły wyznaczające nowe standardy graficzne. Taka drobna różnica między taczerem, a Nadkonsola :banderas:

Opublikowano

"nowe standardy graficzne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PC obsługuje to z łatwością.

No i kolejny raz się pytam - co myślisz o Undertale?

Opublikowano

Na PS4 mam w co grać, kończę Old Hunters, dodatek który średnią ośmieszył najlepszy linup x-taczera w historii

Biedne BB, nawet w kwestii DLC zostało w tym roku zaorane :frog:

gTYU83E.png

Dwa świetne dodatki do ogrania tylko na PS4, no jeszcze ta edycja z kartami :banderas:

Opublikowano

"tylko na PS4" Hmm... ja tam widzę, że dodatek do Wiedźmina 3 jest także na PC i XONE. Ale skoro wg. ciebie to tylko na PS4, to OK. :dunno:

Opublikowano

Jedni mają odtwarzanie płyt cd, a drudzy gry w full hd i tytuły wyznaczające nowe standardy graficzne. Taka drobna różnica między taczerem, a Nadkonsola :banderas:

Szkoda ze nie masz ani tego ani tego :daddy:

Opublikowano

"nowe standardy graficzne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PC obsługuje to z łatwością.

Digital Foundry przychodzi z pomocą, tzn. bomby prawdy na blachy i tytany na kolanach z pełnymi ustami.

Order

"Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy. Jakość oświetlenia i materiałów w dużym stopniu wpływa na odbiór gry, tworząc niezwykle realistyczną, niemal namacalną wizję świata."

U4

"Gra znacząco wyprzedza inne tytuły dostępne na PS4 i Xbox One pod względem fizyki i jakości shaderów. Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy."

Już cytatu o DC nie chce mi sie szukać, ale też padały słowa, nowa jakość i coś co do tej pory nie widzieliśmy w wyścigach, zresztą jakby mogło być inaczej.

http://static2.gamespot.com/uploads/original/90/908941/2684081-2670800-7050909759-ibyji.gif

:obama:

JAKI POGROM BLACHAR PŁACĄCYCH KILK TYŚ. ZA KARTY ABY ODPALIĆ TO

2785369-cp_undertale_ql.00_18_55_32.stil

xDDDDDDDDDDDDDD

Te pc eksy, które pójdą na pc z windowsem 95 :dynia:

Także już w kwietniu kolejny raz tytany na kolanach z pełnymi ustami.

http://i.imgur.com/NijO80I.gif

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hwmwrc21esfvuztitkh8.gif

http://i.imgur.com/A2hLzrZ.gif

Juz nie mogę sie doczekać tych cytatów z Digital Foundry :fsg:

No i kolejny raz się pytam - co myślisz o Undertale?

Podobno dobra gierka, jakbym miał x-taczera to bym ograł na moim laptopie z braku gier, ale wiesz, Nadkonsola, Old Hunters, multi w TLoU, Amplitude, multiplatformy z 44% większą liczbą pikseli itp. Po prostu nie mam czasu na gry z noki 3310.

"tylko na PS4" Hmm... ja tam widzę, że dodatek do Wiedźmina 3 jest także na PC i XONE. Ale skoro wg. ciebie to tylko na PS4, to OK. :dunno:

Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Dwa, słowo kluczowe, DWA, D W A. Łapiesz?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak wiedziałem. Nie interesuje cię grywalność, a grafika. OK. Tylko nie nazywaj siebie graczem, OK? Nie chcemy kompromitacji.

Opublikowano

W sumie jak czlowiek dziennie poswieca tyle czasu na pisanie takich bzdur, o takiej dlugosci i do tego wyszukuje obrazki to...no smutne to jest w sumie :dunno:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/41315/microsoft-zapowiada-impreze-w-lutym-poznamy-nowe-gry.html

czyli jak zwykle MS zapowie grę i wyda jeszcze w tym samym roku, kolejna garść exów nadciąga, exowy walec który już od 2014 rozjeżdża PS4 będzie jechać i w tym roku :)

Opublikowano

Ta wasza wsteczna, w której praktycznie każda gra chodzi gorzej niż na x360 , i Mesjasz halo reach w całych 14 klatkach na zieloną sekundę.

hahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak to pisała Wiesia, jestem zaskoczona jakością gier. Bociary i te ich twarde dragi :dynia:

W sumie jak czlowiek dziennie poswieca tyle czasu na pisanie takich bzdur, o takiej dlugosci i do tego wyszukuje obrazki to...no smutne to jest w sumie :dunno:

Ale co cię boli, te cytaty z DF, czy może te pc eksy rodem z noki3310? :dynia:

http://www.ppe.pl/news/41315/microsoft-zapowiada-impreze-w-lutym-poznamy-nowe-gry.html

czyli jak zwykle MS zapowie grę i wyda jeszcze w tym samym roku, kolejna garść exów nadciąga, exowy walec który już od 2014 rozjeżdża PS4 będzie jechać i w tym roku :)

No, niech coś zapowiedzą, bo mają co nadrabiać.

:daddy:19 vs 3 :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bardziej kolejna konfa jaki to Win10 jest dobry i że jest już 200 uradzen na tym systemie łącznie z Xboxem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.