Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

O ludzie, przecież zarówno XONE jak i PS4 są słabe. Znacznie lepiej kupić tandiem PC+WiiU. Pierwsze pozwala na multiplatformy i wiele innych gier, druga na genialne gry.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

sądzę że mikrojanusze się nie postaraly w przeportowaniu geralta.

Szwagier informatyk mieszkający w Krakowie ma znajomego, który pracuje u Redów i był w ekipie portującej W2.

bla bla

Skończ piierdolić i pokaż te low fpsy w W2 na X360 takie jak w ME3 na PS3. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak jak mówisz easy, ograć BB i na pchli targ z trójnogiem.

To samo z Xem - nawet sie zastanawialem, czy nie kupic HALO, ale skoro fanatycy wola grac w Destiny, albo pisac posty pokroju:

Oglądając to mam ochotę wziąć płytkę z grą i na nią nasrać ...

to odpuszcze.
Opublikowano

jaki bóldupy klapów o tego wiedzmina 2 xD od 4 lat płacza tak nad tym wieskiem, że aż musieli na laptopach z biedry go odpalać 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gorsze multiplatformy Minimalnie

Mało ex No więcej niż na PS4

Z(pipi)ana wsteczna kompatybilność Większość gier chodzi całkiem dobrze, no i bez dodatkowych opłat

(pipi)owe promocje /albo ich brak XD

Za to nadrabiaja zalewem zielonego szamba na forach.

Jaka zaćma na oczach :P

Dobrze, że ten cyrk osobliwości zbiera się i kumuluje na PS4 :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

WTF? :facepalmz: Przecież W2 na X360 chodził za(pipi)iście dobrze (plus naprawdę spoko wyglądał - jedna z najładniejszych jeśli nie najładniejsza gra na X360).

Opublikowano

Ta wasza ilość ex....hahaha.

Już widzę jak zielone szambojady,będą się przesiadać na PC,bo na ich pseudo konsoli klatki nie będą wyrabiać.

Tak ,tak pamiętamy gameplay z Division...problemy z v-sync hahaha.

Opublikowano

przynajmniej maci jakieś gierki na tym zielonym VHSie, a nie jak klapiszony - kupują po raz kolejny unczarted z sprzed 10 lat za 240 zł

a najśmieszniejsze jest to, że za dwa lata, jak już coś wyjdzie na trójnogu to PC - aż boje się pomysleć jak będą wyglądały gry za 2 lata na PC. Zawsze mnie litość trochę bierze jak na 3 letnią konsolkę chcą portować nową grę z Pcta. 

Pamiętam też jak kiedyś byłem młodszym klapiszonem i miałem ps2. Zawsze mi było wstyd zapraszać kumpla bota do siebie na partyjkę soul calibura 2, tak bardzo ta gra chrupała:(

Edytowane przez gekon

Opublikowano

https://youtu.be/5giXgNCh3z8

Happy?

Gra wyszła o wiele później na konsole dlatego PC>xbąk

Eot

Opublikowano

Ta wasza ilość ex....hahaha.

Już widzę jak zielone szambojady,będą się przesiadać na PC,bo na ich pseudo konsoli klatki nie będą wyrabiać.

Tak ,tak pamiętamy gameplay z Division...problemy z v-sync hahaha.

Takie gierki jak Division tylko dla takich bezguści i januszy jak klapy mogą się liczyć.

Opublikowano

No kurde, wrzuciłem filmik z testem frajmrejtu wieśka, ale klap dalej w amoku debilizmy wypisywał. Później easy się przybłąkał i coś tam majaczył o 20 klatkach na X1, a jak to okazało się nieprawdą to klapy zaczęły zmieniać temat ;] Nic się nie zmienią te jednoplatformowce xD

EDIT:

Happy?

Eot

Prowo albo debil ... najpierw piierdoli o low fps'ach. Potem coś gada, że nie o grafike mu chodzi, a jak chce udowodnić tak samo niskie fpsy w W2 na X360 jak w ME3 na PS3 to wrzuca porównanie oprawy w W2 na X360 i PC. Niezłego mocarza mają w Gdańsku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dlaczego 99% klapow musi byc uposledzona? To przez wdychanie oparow z trojnoga czy rodzice was bili konsola w dziecinstwie?

Jedynie Kyo jest normalnym klapem. Jeden na milion. :/

Opublikowano

Just kubot things... :dynia:

Opublikowano

Dlaczego 99% klapow musi byc uposledzona? To przez wdychanie oparow z trojnoga czy rodzice was bili konsola w dziecinstwie?

Jedynie Kyo jest normalnym klapem. Jeden na milion. :/

Opary palonego plastiku  powodują raka

Opublikowano

oFi - na tym filmiku który dałeś jest jakieś slow-mo zapodane - przez to tak (pipi)owo to wygląda. Na 100% ta gra tak nie chodzi (tam chodzi chyba tylko o porównanie grafy) xD Proponuję weryfikować swoje poglądy osobiście a nie za pośrednictwem YT.

Opublikowano

Wtedy CW nie miało by sensu bo kalpy maja tylko jedna konsole, a wiadomości na temat innych czerpią właśnie z youtube

Opublikowano

Happy?

Eot

Ty masz coś nie tak z głową? Nie przetwarzasz słowa pisanego? :P

Opublikowano

ofi rucha roboty na bank

Opublikowano

Jak ktoś nie grał w Heavy Rain, zaleca się opuszczenie tematu.

Opublikowano

ofi przechodzi tylko gry na youtubie :]

Opublikowano

Jeśli mówicie że wiedźmin 2 był jedną z najładniejszych gierek na xklocku to ta konsola na prawdę nadawała się tylko by odpalać fifke z januszami.

Tlou wyprzedzal takiego wieska o lata świetlne 'graficzka' jeśli mam być precyzyjny.

#zaorani

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Chwila, chwila.

To 19 vs. 58 wcale takie głupie nie jest. Te 58 wychodzi na XONE i PC z Windowsem. Ale... Windows jest Microsoftu. Więc można normalnie tak dodać. Natomiast wiele gier wychodzi na PS4 i PC z Windowsem, czyli na system Microsoftu. Przez to nie można dodać ich do listy PS4.

Wniosek? 19 vs. 58

Edytowane przez tomzacz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.