Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Playstation jednak pada na mózg :P Ale przynajmniej śmiesznie się to czyta :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli z wiesiek 2 na x360 vs pc mamy cos ze tlou ladniejsze?

ej ofi leczysz to jakoś czy lubisz ryzyko

Opublikowano

tomzacz, Ty tak bardzo nie umiesz w CW, że aż nie chce mi się Ciebie obrażać :frog:

Opublikowano

No niestety. :frog:

Ale przynajmniej to jakaś różnorodność. :)

Opublikowano

Czyli można też rozumieć, że graficzka w W2 na PC < lata świetlne < Tlou?

Dobre ma ćpanie koleżka.

Opublikowano

Ten "kolega" wyżej uznał że TLOU jest lepsze od Wieśka 2 w kwestii grafiki ( mówimy o wersji na X360 ).
Niestety nie zauważył że TLOU ( mimo że grałem w tą grę sporo, splatynowałem, świetne multi ) to bardzo fajny korytarzyk z ładnymi widokami.
A Wiedźmin 2 to gra z otwartym światem  :kaz:

Opublikowano

Z tym otwartym światem Wiedzmina też poleciałeś :teehee:

Opublikowano

Jedynie Kyo jest normalnym klapem. Jeden na milion. :/

:[   :frog:

Opublikowano

Wiedźmin 2 to nie jest gra z otwartym światem, lokacje są bywają dosyć duże ale to nie jest sandbox.

W TLoU też były spore lokacje.

Co do porównania grafiki tych dwóch gier to jest ono niemożliwe, generowanie grafiki pseudo-średniowiecza to zupełnie inna sprawa niż współczesna architektura. Obie gry błyszczały w różnych momentach.

Wiedźmin przynajmniej nie schodził z płynnością do 10fps jak TLoU w pewnej końcowej lokacji z dużą ilością wody.

"Mistrzowie kodu wyciskający wszystko z bebechów" - ta... jasne...

Opublikowano

Klapy mają masę gier za darmo na youtubie. Sam przeszedłem w ten sposób until dałn. Fajny pokaz slajdów

Opublikowano

Halo 5 też pamiętamy, zmienna rozdzielczość i przeciwnicy jako biegające Sprity haha.

Zielone ludki, chyba wpadły do zielonego szamba, że tak chwalą swój magnetowid.

Zobaczymy jak wypadnie porównanie wiedźmin 2 na XOne vs x360, bo jeden szambo nurek zapewniał że betonowe 30 klatek.

Opublikowano

"Mistrzowie kodu wyciskający wszystko z bebechów" - ta... jasne...

No wycisnęli tyle ile się da, to już nie ich wina, że PS3 nie potrafił działac lepiej :kaz:

Opublikowano

Wiedzmin miał dość przeciętną grafikę na x360, ot takie ustawienia medium z PC wygladało to ok, ale bez przesady, że jedna z najładniejszych gier na 360. 

Opublikowano

Jedynie Kyo jest normalnym klapem. Jeden na milion. :/

:[ :frog:
Przepraszam, że zapomnialem o Tobie. :rose:
Opublikowano

Istotne tutaj jest, że na ps3 wiedźmin 2 działał w 0 fpsów.

Opublikowano

Nie wiem jakiego mocarza dają w zestawie z xbąkiem, ale skutki uboczne są widoczne w tym temacie.

A Wiedźmin 2 to gra z otwartym światem :kaz:

W tym momencie zrobiłem fikoła na krzesle.

Zaraz zieloni powiedzą, że nowy tomb raiderek to sandbox

Opublikowano

Istotne tutaj jest, że na ps3 wiedźmin 2 działał w 0 fpsów.

Gdyby jednak wyszedł, to by działał w 15 klatkach, a to tylko przy dobrej pogodzie z kamerą ustawioną na podłoże.

Nie wiem jakiego mocarza dają w zestawie z xbąkiem, ale skutki uboczne są widoczne w tym temacie.

A Wiedźmin 2 to gra z otwartym światem :kaz:

W tym momencie zrobiłem fikoła na krzesle.

Zaraz zieloni powiedzą, że nowy tomb raiderek to sandbox

Weź już napisz kto był tym Origami killerem i skończmy te pier.dolenie, bo zaczynasz być nudny i chuyowy jak Figaro.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Weź już napisz kto był tym Origami killerem i skończmy te pier.dolenie, bo zaczynasz być nudny i chuyowy jak Figaro.

A co heavy Rain ma do tego wszystkiego?

Nawet Ci którzy mają dekoder Polsatu zamiast ps4 sobie mogą to wygoglowac

Opublikowano

To, że lubisz rukać roboty. Nie wstydź się i tak wszyscy tu o tym widzą.

Opublikowano

Przynajmniej rucham, a nie jestem ruchany przez xbąka

See if i care

Opublikowano

Powoli będzie trzeba za jakiś rozliczyć pit, zresztą jak co roku. Zastanawiam się na co przeznaczyć 1% podatku. Myślałem o jakiejś fundacji przeciw wykluczeniu społecznemu spowodowanemu posiadaniem ps4. Ewentualnie coś na ADHD niebieskich. Macie jakieś pomysły?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.